Vulpița și Viorel, așa cum nu i-ai văzut niciodată! Ce au făcut cei doi soți din Blăgești, după marea împăcare. Rămâi mască!

Autor:
Publicat: 21/07/2020 | 10:55
Vulpița și Viorel, așa cum nu i-ai văzut niciodată! Ce au făcut cei doi soți din Blăgești, după marea împăcare. Rămâi mască!

Împăcare, dulce împăcare! După ce au stat separați mai bine de o săptămână, pentru Veronica Stegaru și Viorel, drumurile s-au unit din nou. Cei doi soți din Blăgești par a fi mai fericiți ca niciodată și nu se mai tem deloc să-și exprime dragostea în public, în văzul tuturor. 

Viorel și Vulpița de la Acces Direct au avut parte de o revedere mai ceva ca în filme. Cei doi și-au dat seama, mai mult ca niciodată, că sunt făcuți unul pentru altul, au lăsat orgoliile în treaba lor și le-au arătat oamenilor cât de mult se iubesc. Mai mult, în platoul emisiunii de la Antena 1, Vulpița și soțul ei s-au îmbrățișat și și-au declarat dragostea în văzul tuturor, spre uimirea Mirelei Vaida, care speră că de această dată, lucrurile vor fi diferite între ei.

NU RATA – VIDEO / VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT A AJUNS LA BLĂGEȘTI, DAR NU RENUNȚĂ LA CELEBRITATE! CE I S-A ÎNTÂMPLAT VERONICĂI, LA ÎNTOARCEREA ACASĂ

„Să muncim și să ne luăm fata. Atât imi doresc”, a spus Veronica la „Acces Direct”, atunci când a fost întrebată ce planuri de viitor are.

De ce s-a întors Vulpița la Acces Direct

Revenirea Vulpiței la Acces Direct a fost una în forță. Veronica Stegaru a venit în platoul Antenei 1 complet schimbată, cu un look și o atitudine nouă și cu multă putere de a face un viitor frumos pentru fetița sa.
CITEȘTE ȘI – VIOREL PLÂNGE CU LACRIMI AMARE DE CÂND L-A PĂRĂSIT VULPIȚA. CE GESTURI DISPERATE FACE, PENTRU A O ADUCE ÎNAPOI
Pe contul său de Instagram, administrat de reporterii Acces Direct și nicidecum de ea, Vulpița, în mod indirect, a transmis: „M-am întors. M-am întors pentru ca mi-am dat seama ca am greșit și pentru ca merit o viața mai buna. Toată lumea merita. Mulțumesc ca mi-ați fost alături și sper sa îmi fiți in continuare”.