„E adevărat” Ce i-ar fi făcut George Burcea soției sale e coșmarul oricărei femei! Andreea Bălan a luat decizia despărțirii

Publicat: 22/02/2020 | 11:42

E oficial! Zarurile au fost aruncate în mariajul Andreei Bălan și al lui George Burcea, au dezvăluit surse din anturajul celor doi. Talentata cântăreață i-a dat un ultimatum soțului ei, care are un comportament neobișnuit în prezent. 

Citește și: Andreea Bălan și George Burcea se “invită” reciproc la divorț

Ce ultimatum i-a dat Andreea Bălan soțului ei, George Burcea

Potrivit declarațiilor făcute de persoane apropiate celor doi soți, George Burcea încă nu s-a mutat definitiv din casa soției sale, Andreea Bălan, însă, nici nu mai stă acolo. Actorul revine în căminul conjugal doar ca să își ia haine și, deși, artista își dorește să discute cu el problemele apărute între ei, acesta reacționează așa cum nu a mai făcut-o până acum. O sursă a spus că artistul ridică vocea la mama copiilor săi, nu își dorește să o asculte și pleacă. Într-o astfel de situație delicată, cântăreața încearcă din răsputeri să fie tare pentru cele două fetițe superbe pe care le au împreună, dar își simte sufletul zdrobit.

“Andreea nu înțelege de ce el se comportă așa cu ea, cu soția lui, mai ales că este implicat în campania împotriva violenței domestice. Adică, e adevărat, el nu a fost niciodată violent fizic cu ea, dar discuțiile pe care le poartă pe un ton ridicat sunt tot o formă de violență…”, a dezvăluit unul dintre apropiații îndrăgitului cuplu în cadrul unui interviu.

Citește și: Cu o privire tristă, Andreea Bălan a transmis un mesaj subliminal după ce George Burcea a fost surprins în timp ce se îmbrățișa cu altă femeie

Totul se întâmplă la mai bine de cinci luni de la nunta minunată pe care au avut-o și în timpul căreia, artista și-a filmat clipul unei piese extrem de emoționante care este despre povestea lor de iubire – a reprezentant un cadou special din partea Andreei Bălan pentru George Burcea. În prezent, cei doi se află în perioada unui ultimatum: cântăreața i-a dat un timp de gândire de maximum o săptămână. În cazul în care lucrurile nu se vor liniști, vedeta v-a lua o decizie înțeleaptă, chiar dacă îi va fi cumplit de greu să facă pasul spre despărțirea definitivă.

“Andreea e supărată că, orice i-ar transmite lui, el se transformă și o trimite la plimbare. Ea nici nu mai știe cum să reacționeze, dar a decis să îi mai dea câteva zile, maximum o săptămână, de grație. Dacă nu, la cum o cunosc, va lua o decizie grea, dar, la cum e Andreea, va fi greu de convins să revină asupra ei. Adică, dacă Andreea decide să se despartă de el, George își va face bagajele fără să mai aibă vreo șansă să o împace”, a declarat una dintre surse.

Andreea Bălan și George Burcea au două fete împreună

Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Ea a adus pe lume o fetiţă sănătoasă de 3,270 kilograme şi 49 de centimetri, căreia i-a pus numele Ella Maya. La cinci luni de la nașterea fiicei sale, cântăreața s-a căsătorit cu George Burcea. Ceremonia a avut loc pe Sunset Beach, o superbă plajă din Malibu California. Visul de a se însura pe o plajă din America a fost al actorului, iar artista a făcut tot posibilul ca acesta să se împlinească. Biletele de avion către America au fost cadoul pe care Andreea Bălan i l-a făcut lui George Burcea la începutul lui 2017, de ziua lui de naştere.

Cântăreața a adus-o pe lume pe a doua fetiță a cuplului pe 4 martie 2019. La naștere, Clara Maria cântărea 3,190 kg, avea 49 cm și a primit nota 10 din partea medicilor. Din nefericire, cântăreața de 34 de ani a făcut stop cardio-respirator, la scurt timp de la operația de cezariană. Situația a fost însă gestionată cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România. Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit.

Citește și...