Zăvo a cerut 5 ani de închisoare pentru Pepe, iar judecătorii au dat verdictul! Au stabilit că…

Publicat: 20/06/2019 | 23:07

Oana Zăvoranu a cerut cinci ani de închisoare pentru Pepe, iar judecătorii au dat verdictul! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, publică decizia de ultimă oră a magistraților.

Oana Zăvoranu și Pepe au divorțat în urmă cu opt ani, dar nu și-au încheiat deloc socotelile. Pe 30 ianuarie, bruneta l-a chemat din nou în fața magistraților, la Judecătoria Sectorului 3 din București, într-un proces ce are ca obiect “plângere soluții de neurmărire / netrimitere în judecată”.

(Citește și: Pepe a spus adevărul despre poza cu Oana Zăvoranu din noul său videoclip)

După ce a pierdut mai multe procese pe care i le-a intentat fostul soţ, Ionuţ Nicolae Pascu, alias Pepe, Oana Zăvoranu a cerut, de această dată, ca Pepe să fie urmărit penal. Din păcate pentru ea, nu a avut câștig de cauză, iar artistul a ieșit, din nou, victorios.

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, ce au stabilit judecătorii. De precizat că Oana Zăvoranu a cerut cinci ani de închisoare pentru Pepe pentru săvârșirea “infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare”.

Ce au decis magistrații

În baza art. 341 alin.6 lit. a) C.p.p. respinge ca nefondată plângerea petentei Zăvoranu Ioana (…) formulată împotriva ordonanței de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București prin care s-a dispus clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la plângerea formulată cu rea credință la data de 28.03.2011) și clasarea cauzei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare prev. de art.268 alin.1 si 2 C.p. față de intimații Pascu Nicolae Ionuț și SC Pepe Latin Music SRL ( fapta referitoare la ticluirea de probe nereale în perioada 2011 -2016), soluții menținute prin ordonanța prim-procurorului parchetului nr. 917/II-2/2018 din 12.02.2019. Menține ordonanța de clasare nr. 8453/P/2017 din 07.11.2018 a Parchetului de pe lângă Judecătorului 3 București. În baza art.275 alin.2 C.p.p. obligă pe petentă să plătească statului suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat. Definitivă”, au stabilit magistrații.

(VEZI AICI: OANA ZĂVORANU VREA 500.000 DE EURO DE LA PEPE! CARE ESTE MOTIVUL)

Ce presupune inducerea în eroare a organelor judiciare

“(1) Sesizarea penală, făcută prin denunţ sau plângere, cu privire la existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori în legătură cu săvârşirea unei asemenea fapte de către o anumită persoană, cunoscând că aceasta este nereală, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Producerea sau ticluirea de probe nereale, în scopul de a dovedi existenţa unei fapte prevăzute de legea penală ori săvârşirea acesteia de către o anumită persoană, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(3) Nu se pedepseşte persoana care a săvârşit inducerea în eroare a organelor judiciare, dacă declară, înainte de reţinerea, arestarea sau de punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva celui faţă de care s-a făcut denunţul sau plângerea ori s-au produs probele, că denunţul, plângerea sau probele sunt nereale”, se arată în codul penal.

(NU RATA: A TOCAT DEJA AVEREA MĂRIOAREI SAU…?! OANA ZĂVORANU ȘI-A SCOS CLINICA LA MEZAT! E UN ”CHILIPIR” DE 400.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...