Imagini necenzurate cu văduva lui Sergiu Nicolăescu… N-o mai recunoști!

Publicat: 03/06/2018 | 23:28

Câte pronosticuri se mai făceau după moartea lui Sergiu Nicolescu despre mult mai tânăra lui soție, Dana… Și iată că timpul a demonstrat, după cinci ani de la moartea lui, că aceasta l-a prețuit nespus și îl păstrează mereu în gând. Chiar și acum poate fi văzută purtând haine de doliu… (Reduceri mari la jocuri PC)

Deși nu s-a remarcat ca o prezență mondenă, Dana Nicolaescu, văduva regretatului regizor Sergiu Nicolescu, a atras, de-a lungul timpului, atenția publicului. Motivul a fost, probabil, diferența de vârstă care a existat între cei doi soți, respectiv 46 de ani. Mulți aproape că puneau pariu că Dana își va găsi rapid un iubit după moartea cineastului, dar nici până acum ea nu a fost văzută alături de alt bărbat, cu excepția tatălui său. (Super oferte la accesorii gaming

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o recent pe străzile din București, la o plimbare cu mașina. Ea circulă și acum cu autoturismul pe care îl conducea Sergiu Nicolaescu, care este destul de mic, dar fiabil. Îmbrăcată încă în haine de doliu, adică o ținută all black, Dana a purtat o geantă colorată, oversize, în carouri. Elementul-surpriză au fost ochelarii de vedere cu rame foarte moderne, dar și o pungă de bomboane, pe care Dana Nicolaescu și-a luat-o din autoturism, după ce l-a parcat lângă un service de telefoane. Pesemne că este foarte atentă cu banii și preferă să repare decât să arunce.

Regizorul a murit la 82 de ani

Sergiu Nicolaescu a murit, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, unde era internat din 26 decembrie. Fusese operat de peritonită. Regizorul a decedat la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv. Cu o săptămână înainte de internare, Nicolaescu căzuse în timp ce se îndrepta spre garajul său, suferind un traumatism toracic.

(CITEȘTE AICI: CUI REVINE AVEREA SURORII LUI SERGIU NICOLAESCU!) 

Filmografia lui Sergiu Nicolaescu – regizor, actor, scenarist şi producător – cuprinde peste 50 de lungmetraje, dintre care cele mai cunoscute sunt: „Atunci i-am condamnat pe toţi la moarte” (1971), „Cu mâinile curate” (1972), „Osânda” (1976), „Ultima noapte de dragoste”, „Nea Mărin miliardar” (1979), „Ciuleandra” (1985), „Mircea” (1989), „Coroana de foc” (1990), „Triunghiul morţii” (1999), „Orient Express” (2004), „15” (2005), „Supravieţuitorul” (2008).

Dacă filmul „Orient Express” a fost cea mai vizionată premieră românească a anului 2004, probabil că cea mai impresionantă producţie semnată de regizorul Sergiu Nicolaescu a fost „Mihai Viteazu” (1979), cu Amza Pellea în rolul principal – creaţie de referinţă în istoria filmului românesc.

Printre filmele sale mai recente se numără „Ultimul corupt”, lansat în 2013, şi care este o continuare a lungmetrajului „Poker” (2010). (VEZI ȘI: VĂDUVA LUI SERGIU NICOLAESCU A ÎNFLORIT)

Averea lui Sergiu Nicolaescu

Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă o avere substanțială, care a creat, inițial, un conflict între Dana și sora regizorului, Iolanda Nicolaescu. Cineastul îi lăsase toată averea soției, iar sora lui a contestat testamentul în instanță.

“Toată averea strânsă de fratele meu a fost făcută înainte să se însoare cu Dana. Mie mi se pare ceva dubios că a fost singura trecută în testament, dar o să aflu care a fost cauza. Oricum, nu cred că acea hârtie e legală, pentru că nu a fost înregistrată”, spunea Iolanda Nicolaescu.

(VEZI ȘI: SORA LUI SERGIU NICOLAESCU E ÎNGROPATĂ ÎN CADOURI DE VĂDUVA REGRETATULUI REGIZOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...