Acasă » Exclusiv » Fotbalistul ”Regelui” Hagi e acuzat de hărțuire: ”Mi-e teamă! M-a sunat de multe ori…”

Fotbalistul ”Regelui” Hagi e acuzat de hărțuire: ”Mi-e teamă! M-a sunat de multe ori…”

De: Cristian Blanuta 03/12/2018 | 23:14

O tânără de 24 de ani, care a dorit să își păstreze anonimatul, din motive lesne de înțeles, îl acuză de hărțuire pe unul dintre fotbaliștii echipei lui Gică Hagi!  Totul s-ar fi întâmplat după meciul FC Viitorul – Dinamo, scor 4-1, din weekend-ul trecut. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile uluitoare.

Fata spune că venise la meciul cu Dinamo alături de două prietene. Ea povestește, într-o scrisoare pe care a trimis-o pe celebra adresă [email protected], cum ar fi fost ”agățată”.  

La pauză, tânăra și prietenele ei s-au intersectat cu trei fotbaliști ai Viitorului, care nu făceau parte din lotul pentru respectivul meci, la salonul de la Tribuna 1 a stadionului de la Ovidiu. Unul dintre sportivi a intrat în vorbă cu ea. Aparent, discuții nevinovate. După meci, același jucător, interesat de tânără, ar fi invitat-o în mașina lui, spunându-i că o va duce acasă.

(CITEȘTE ȘI: ”BRILIANTUL” LUI HAGI, SCANDAL CU BUNĂCIUNEA)

Fata le-ar fi spus prietenelor, iar acestea nu ar fi avut nimic de obiectat. Așa că a urcat în mașina în care fotbalistul mai era cu un prieten. Doar că, după cum spune tânăra, jucătorul nu a condus-o chiar acasă… la ea! A oprit acasă, dar la el! Și a început dialogul, transformat apoi în negocieri și amenințări.

”M-a abordat în pauza meciului!”

Iată povestea halucinantă a tinerei din Constanța, care spune, acum, că îi este teamă, după amenințările fotbalistului:  ”Vreau să vă povestesc ceva ce mi s-a întâmplat la meciul Viitorul-Dinamo. Mi-e frică să nu pățesc ceva… Am mers cu două prietene la meciul de sâmbătă. La tribuna 1 a stadionului erau trei jucători ai Viitorului care nu au fost în lot. Au stat tot meciul pe mesaje, Facebook, Instagram. Râdeau, făceau glume, nu prea le păsa de meci. 

(VEZI AICI: PUȘTII LUI HAGI AU FUMAT CA TURCII ȘI AU FĂCUT-O LATĂ CU VOTCĂ!)

La pauză, (…) m-a abordat. Am vorbit câteva minute în zona de la etajul 1 a stadionului, acolo unde sunt mese, se bea apă, suc și sunt câteva televizoare. Am făcut schimb de numere de telefon. În timpul reprizei a doua, ne-am mai intersectat de două ori. Mi-a spus că ne vedem la finalul meciului. M-a așteptat la parter, în zona magazinului oficial, înainte să ieșim în parcarea stadionului, și m-a întrebat dacă nu vreau să mă lase el în oraș. I-am spus că-s cu două prietene, dar a insistat. …. (ceilalți doi jucători – n.r) s-au dus în vestiar, unde era toată echipa, el nu s-a dus…”, susține fata, în scrisoarea pe care a trimis-o pe adresa [email protected].

”A blocat ușile, când am vrut să cobor!”

Ea ar fi urcat în mașina fotbalistului, după ce prietenele i-au transmis că nu se supără, dacă le lasă singure. Iar de aici ar fi început hărțuirea.

”Prietenele mele au zis că nu se supără, să plec cu el. Mai era un bărbat în mașina lui. Din ce-am înțeles, un băiat de încredere al lui, care-l ajută prin Constanța. Un fel de om bun la toate. Inițial, a zis că mă lasă undeva în drumul meu, în Constanța, dar am ajuns în fața unui complex de locuințe. Pe drum m-a întrebat de mai multe ori dacă nu vreau să mergem să mâncăm undeva.

L-am refuzat, era prima dată când ne văzuserăm, chiar dacă-l știam că e jucător la Viitorul. Insista mult și i-am zis că nu e cazul. Am ajuns în fața complexului și mi-a spus că acolo stă și că dacă nu vreau să urc la el în apartament să vorbim, să ne cunoaștem mai bine. 

(CITEȘTE ȘI: PUȘTII LUI HAGI AU FĂCUT ȘPRIȚ DE ”CAMPIONI”)

Când i-am spus că nu voi face asta, a început să vorbească foarte tare și să folosească expresii în (…) Când am vrut să mă dau jos din mașină, a blocat ușile și nu m-a lăsat să cobor. Continua să-mi propună să urc la el în apartament, să bem vin și să comandăm ceva de mâncare de la un restaurant căruia nu-i mai rețin numele.

Când l-am întrebat de ce nu putem să vorbim în mașină, a început să râdă forțat, nervos. Mi-a spus că sunt femeia perfectă pentru o noapte de vis. Am început să râd și să-i spun că să-și ia gândul. Au fost momente în care am fost super-panicată”, a mai povestit fata.

Are de gând să facă plângere la Poliție

Tânăra a menționat apoi că prietenul fotbalistului i-a spus acestuia să o lase în pace, dar el nici nu a vrut să audă.  Ba a început să o ia peste picior și să o jignească, oarecum.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL PREFERAT AL LUI GIGI BECALI A FĂCUT ȘPRIȚ REGULAMENTAR CU BĂIEȚII)

”Prietenul îi spunea că, dacă nu vreau, să mă lase-n pace, să mă ducă în oraș sau să-mi cheme un taxi. A intrat pe un site de escorte din Constanța și mi-a spus că, dacă eu nu vreau să fac sex cu el, o să găsească cele mai bune femei din oraș pentru o noapte. Avea în telefon mai multe poze cu femei, pe care mi le tot arăta. După vreo 10 minute în care am refuzat să urc la el în apartament, a oprit motorul de la mașină și a intrat în bloc, alături de prietenul lui, țipând după mine că o să am probleme dacă ne vom mai vedea pe viitor.

M-a lăsat acolo… Am chemat un Uber și am plecat. La o oră după ce s-a întâmplat, mi-a dat mesaje pe telefon că vrea să vin la el, să vorbim și să mâncăm. M-a sunat de mai multe ori… Scopul lui a fost doar să facem sex… Am 24 de ani. Mi-e teamă acum… Probabil, așa procedează fotbaliștii în ziua de azi… În cazul în care o să primesc și amenințări, voi face plângere la poliție. Mi-e teamă”, este mesajul pe care tânăra l-a trimis redacției CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
Meseria, la mare căutare pe vremea lui Nicolae Ceaușescu, care DISPARE de tot în România
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a...
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile lor de băieți”
Cea mai FRUMOASĂ femeie din lume a dezvăluit cum s-a îndrăgostit de un român: „Chestiile...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare și va trebui să-și plătească greșelile din trecut
O zodie va fi lovită de o lecție karmică puternică. Va plânge cu lacrimi amare...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă....
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără o mână
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”! Bărbatul are 57 de ani și locuiește la țară
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența dintre noi două este că eu am căutat atenția unui singur bărbat, nu la 3.”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui Cristian era
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție de zodie
Ce zodii au noroc în luna mai. Cum afli ziua norocoasă în 2024, în funcție...
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut o ultimă dorință bizară
El a fost ultimul om condamnat la moarte de Ceaușescu. Înainte de execuție a avut...
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
ADIO, maestre! A murit Căpitanul din Titanic și Regele din Stăpânul Inelelor
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de persoane: Nici nu ați avut bunul simț să vă țineți telefonul deschis
Scandal de proporţii după ce Gabriela Cristea nu a livrat cozonacii comandaţi de zeci de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare şi distrugeri ale infrastructurii pe teritoriul european
Avertisment al serviciilor secrete europene: Rusia pregăteşte activ atentate cu bombă sub acoperire, atacuri incendiare...
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Austria nu se potolește. Karl Nehammer a dat ordin: Testați și controlați
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25 de ani
Arpad Paszkany, un iepuraș de lux. Ce cadou i-a cumpărat iubitei mai tinere cu 25...
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte puțin, în fiecare zi”
Tatăl Alinei Apostol, închisă într-un penitenciar din China, declarații SFÂȘIETOARE: ”Copilul meu moare acolo câte...
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat! Gestul făcut de Gică Hagi
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: L-am văzut schimbat!...
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize vor primi de la univers și de la parteneri
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în Lunea Albă
Tradiții și obiceiuri pentru a doua zi de Paște: Ce este bine să faci în...
De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au inundat cheltuielile neprevăzute”
De ce și-a retras Oana Roman fiica de la școala privată: „Un eșec total. M-au...
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
Leguma care te ajută să slăbești în timp record. O poți adăuga în preparatele zilnice
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie de chimicale, iar legumele vor fi foarte gustoase
Ce trebuie să le pui castraveților din grădină ca să fie roditori. Nu ai nevoie...