Acasă » Exclusiv » Am fotografiat-o în costum de baie pe singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată”!

Am fotografiat-o în costum de baie pe singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată”!

De: Cristian Lisandru 29/06/2019 | 22:42

Elena Gheorghe se află printre puţinele frumoase ale showbizului românesc care s-au păstrat în „defensivă” din punct de vedere al apariţiilor sexy. Vedeta n-a realizat niciodată pictoriale în reviste pentru bărbaţi, ascunzându-şi, în general, trupul de ochiul insistent al aparatului de fotografiat. Și totuși…  CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o în costum de baie pe Elena Gheorghe, iar imaginile pe care vi le oferim, în exclusivitate, sunt sugestive. Elena Gheorghe se menţine în formă şi din punct de vedere fizic, nu numai artistic. (CITEŞTE ŞI: ELENA GHEORGHE ȘI-A LĂSAT FANII MASCĂ: “NU V-AM SPUS, DAR MAI AM UN BĂIEȚEL”)

Elena Gheorghe s-a născut în familia preotului Gheorghe Gheorghe – fiind supranumită, de multe ori, ”Fata popii” -, iar mama sa, Marioara Man Gheorghe a fost cântăreaţă de muzică populară. Elena a debutat încă de la vârsta de trei ani – interpretând tot muzică populară -, iar cariera sa artistică a cunoscut, de atunci, o pantă ascendentă constantă. A debutat alături de trupa Mandinga – cel de-al doilea album al trupei, „Soarele meu”, primind Discul de Aur -, iar piesele armâneşti din ultima perioadă i-au adus Elenei un succes formidabil, reuşind să atragă din ce în ce mai mulţi fani.

Dacă alte vedete din showbiz îşi doresc ca formele lor apetisante să fie admirate cât mai des posibil, afişându-se provocator de fiecare dată când au ocazia, Elena Gheorghe se poziţionează exact la polul opus. Este singura vedetă din România care n-a apărut vreodată „dezbrăcată” în paginile vreunei reviste. Însă CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-a aflat din nou la locul potrivit, reuşind să o fotografieze pe vedetă la piscină, într-o zi însorită dedicată exclusiv relaxării. Elena Gheorghe a apărut în bikini de culoare neagră, purtând şi o pereche de ochelari de soare cu lentile mari, asortați, iar fotografiile senzaţionale aflate în GALERIA FOTO v-o dezvăluie pe artistă, pentru prima oară, şi altfel decât aţi văzut-o până acum. (NU RATA: ELENA GHEORGHE, MĂRTURII ÎN LACRIMI ÎN FAȚA A PESTE 4.000 DE OAMENI. IMAGINI SENZAȚIONALE DE LA SHOW-UL CU MUZICĂ ARMÂNEASCĂ)

Elena Gheorghe s-a relaxat la piscină

Elena Gheorghe, paradă a modei pe scenă

Elena Gheorghe a susținut un concert de muzică armânească la Sala Palatului, iar evenimentul s-a ținut cu „casa închisă”. Cântăreața a fost îndelung aplaudată pentru recitalul oferit. Artista a făcut și o adevărată paradă a modei pe scenă. (VEZI ŞI AICI: ELENA GHEORGHE A FĂCUT ANUNȚUL CHIAR DE ZIUA EI: ”UN NOU BEBELUȘ!”)

”Ela Ela”, ”Pamporea”, ”Un trandafil creasti la firida” – plus piese noi, incluse pe noul album al vedetei – au fost melodii prin care Elena Gheorghe şi-a încântat fanii prezenți la concert. Dar și ținutele vedetei au fost de-a dreptul spectaculoase. Nu mai puțin de cinci persoane au fost tot timpul alături de Elena pentru a o ajuta să se îmbrace și să își asorteze accesoriile pentru show. Una dintre cele mai emoționante apariții a fost într-o rochie albastră care avea imprimate fotografii ale bunicii sale, Dada.
”Bunica mea și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe. Sunt fericită să îi pot împlini visul și știu cât de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri şi amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simţi mereu aproape, pe care îl va purta veşnic în inimă”, a spus Elena.
”Acest concert e un vis împlit. Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mi-au spus că s-au simțit mai degrabă ca la o petrecere, nu a fost un simplu concert. Și mai sunt foarte fericită pentru faptul că am reușit încă o dată să arătăm că muzica are un limbaj universal și, indiferent dacă ești român sau aromân, ritmul ei îl trăiești cu aceeași intensitate”, a mai mărturisit Elena Gheorghe. (CITEŞTE ŞI: CLIPE DIFICILE PENTRU ELENA GHEORGHE. A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)
Elena Gheorghe, paradă a modei pe scenă

Elena Gheorghe și-a cunoscut soțul acum 14 ani

Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel, sunt împreună de 14 ani și petrec foarte mult timp împreună, atât acasă, cât și la concerte, iar cuvântul „plictiseală” nu-şi găseşte locul în viața lor. Vedeta a vorbit despre relația lor și a spus adevărul… nefardat despre soțul ei. (VEZI ŞI: A DIVORȚAT ÎN SECRET! DRAMA DIN FAMILIA CÂNTĂREȚEI ELENA GHEORGHE)

„Poate că sună a fairytale, dar eu cred în suflete-pereche, cred că în viață (mai devreme sau mai târziu) poți întâlni acea persoană cu care să rezonezi întru totul. Iar eu am fost norocoasă, căci l-am găsit fără să răstorn lumea. Ne-am cunoscut când eu aveam 15 ani, iar el, 18, eram colegi în trupa Mandinga. La început, părea că suntem mult prea diferiți, însă ne-a legat o prietenie sinceră, care cred că este o bază extraordinară și acum în relația noastră. Am crescut și am evoluat împreună, am clădit pas cu pas și am trecut prin multe experiențe care ne-au maturizat, ne-au apropiat și ne-au făcut ceea ce suntem astăzi.

În 14 ani cred că am fost despărțiți maximum 15 zile, căci n-am avut unde să dorm atunci când a fost Cornel internat, în rest am fost mereu împreună și acasă, și pe scenă, și când am născut, mereu, pentru că ne simțim bine împreună. Eu cred că ritmul îl dictează inima și nouă asta ne dictează, dar cred la fel de bine că alți oameni, care se iubesc la fel de mult, funcționează diferit. Tocmai de aceea, nu cred în rețete și alte lucruri de genul ăsta – suntem diferiți și trebuie să tratăm relația ca atare. Desigur că există și discuții în contradictoriu și câteodată sunt destule, dar, dacă n-ar fi, unde ar mai fi frumusețea unei relații, a unei dulci împăcări, unde s-ar stinge toți nervii?

De cele mai multe ori, sunt legate de lucruri profesionale, de pildă, de o repetiție care nu a ieșit sau de felul în care sună o piesă, sau de un eveniment, sau cele de familie, legate de copii, în general, când ne contrazicem asupra unor reguli pe care vrem să le inițiem, în așa fel încât cei mici să aibă un program… Mama are o vorbă sfântă: «Când e nervos lasă-l să se liniștească, nu-i zice nimic, când e nervoasă las-o să zică!» Eu cred că mama are mare dreptate, cel mai important, când vrei să-i spui o nemulțumire, este să găsești momentul și tonul potrivit”, a declarat Elena Gheorghe pentru Viva.ro. (NU RATA: ELENA GHEORGHE, GEST EMOȚIONANT ÎN MEMORIA BUNICII SALE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce abundență
Două zodii vor avea noroc la BANI în luna mai. Planeta Jupiter le va aduce...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Apare un nou serial românesc la PRO TV! În el joacă unii dintre cei mai mari actori români
Apare un nou serial românesc la PRO TV! În el joacă unii dintre cei mai...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Laura Cosoi, dezvăluiri cutremurătoare. De ce plâng fetițele sale noaptea: „Cred că le este greu”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu 20.000 de dolari bucata
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu a mai venit în România din 2018”
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și Sebastian: „Fiecare are ceva al lui. Sebastian e un băiat frumos, vorbește frumos.”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă, nevasta te-ar întâmpina cu…
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Kaufland: mașină de înșurubat și ciocan rotopercutor, disponibile din 1 mai
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic, operat de urgență. În ce stare se află celebrul actor
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte de Paște
Locul din România care e unic în Europa. Un fenomen i-a înnebunit pe turiști înainte...
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri pe 8 Mai
S-a decis plata a 718 LEI de persoană în România. Banii intră automat pe carduri...
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat cu ajutorul fratelui său
DEZASTRU pentru Iancu Sterp. Riscă descalificarea din finală! Acuzații grave la Survivor! Cum a trișat...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Halep, aproape de MARELE VIS. Tatăl său a dat personal vestea fabuloasă
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Săptămâna Patimilor. Rugăciunea care se rostește în „Marţea Mare”
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un preț uriaș!
Păcăleala de care au parte ardelenii: ROȘII din Italia, vândute ca „roșii oltenești”, la un...
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa Borcea se scaldă în lux la 20 de ani
Cât de mult seamănă fiica cea mare a lui Cristi Borcea cu milionarul român! Melissa...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de oameni, dar nu i-a păsat că este văzut așa | VIDEO
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă bună. Timpul este limitat”
Maia Morgenstern, dezvăluiri emoționante. Ce sacrificii a făcut pentru carieră: „Nu am fost o mamă...
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile neplăcute
Plantele pe care să le ții în bucătărie. Purifică aerul și te scapă de mirosurile...
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei care vor să pună masă musculară
Alimentul ieftin și plin de proteine recomandat de doctorul Mihail Pautov. E ideal pentru cei...