Acasă » Cancan » Am aflat ce a povestit cântăreața la Judecătorie: ”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează!”

Am aflat ce a povestit cântăreața la Judecătorie: ”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează!”

De: I.D. 06/09/2019 | 22:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare din mega-controversa ce s-a conturat recent în showbiz-ul românesc. Reporterii D.A.S. au aflat ce a susținut în fața magistraților vedeta ce e supranumită ”Regina din plastic” a showbiz-ului românesc atunci când a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva iubitului ei.(CITEȘTE ȘI: UN BOGĂTAȘ FAIMOS ÎN ROMÂNIA A DESCOPERIT CĂ LOGODNICA (DESIGNERIȚĂ CUNOSCUTĂ) ÎL ”TRADUCE” CU MILIONARUL MURFATLAR! ADULTERUL S-A COMIS ÎNTR-UN ”HOGEAC” SECRET ÎNAINTEA NUNȚII)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de noua dispută din ”lumea bună” a Capitalei și care îi are în prim-plan pe Emilia Loredana Negurici, tânăra cântăreață care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă ”Emmy” și pe iubitul acesteia.(NU RATA, AICI: ”DOAMNA ANTI-FUMAT”, LA SHOPPING CU JAGUARUL DE 50.000 € + APARTAMENT ÎN BURICUL CAPITALEI)

Din câte se pare, lucrurile dintre tânăra artistă și iubitul ei au fost mult mai grave decât a relatat aceasta reporterilor site-ului nr.1 din România. Potrivit documentelor ce au ajuns în posesia D.A.S, se pare că Alex D., iubitul vedetei, nu doar că ar fi amenințat-o cu moarte pe aceasta, acesta se pare că ar fi trecut și la fapte. Emilia ar fi mărturisit în fața magistraților faptul că evenimentele violente s-au succedat și bărbatul în brațele căruia își găsise liniștea ar fi încercat ar fi recurs la un gest suicidal după ce tânăra artista l-a amenințat că va suna la poliție și va reclama faptul că acesta a încercat să o omoare.

”A încercat să mă omoare!”

”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează. Când l-am amenințat că sun la poliție, s-a speriat și a luat mai multe pastile”, ar fi mărturisit tânăra artistă în fața magistraților.

”Reclamanta-victimă, prezentă personal, arată că pârâtul-agresor a încercat să o omoare și, în momentul în care ea a pus mâna pe telefon, amenințând că va suna la poliție, s-a speriat. Ulterior, pârâtul-agresor a încercat să se omoare, luând o cantitate mai mare de Xanax, iar când a încercat să îl salveze, a început să dea în ea. În acel moment și-a chemat niște prieteni, au venit și medicii. Reclamanta-victimă, prezentă personal, arată că pârâtul-agresor a încercat să o omoare sâmbătă, a amenințat-o cu cuțitul, că o taie, că o desfigurează, cerându-i în același timp să își deblocheze telefonul ca să se uite în el, că altfel îl va sparge. Reclamanta-victimă a prezentat instanței, reprezentantului Ministerului Public și părții adverse un mesaj despre care se afirmă că este de la pârâtul-agresor, din data de 10.01.2019, mesaj ce are următorul conținut: „Te calc în picioare.”, se arată, în documentele D.A.S.

Artista a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților

Emilia, mărturisiri uluitoare!

Emilia Loredana Negurici, tânăra cântăreață care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă ”Emmy”, a vorbit deschis despre evenimentele neplăcute de care a avut parte în ultimul timp. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE A DAT-O PE FAȚĂ CU ”VERIȘOARA”!)

”M-a amenințat! Probabil se comportă așa din cauza steroizilor. A luat-o razna de la steroizi. N-am vrut să îi fac rău, dar nu vreau să ajung să îmi fie frică să ies singură pe stradă. Am fost amenințată de un om care nu gândește lucid.(…) El căuta diferite motive de ceartă. Am avut discuții legate de modul în care vorbesc cu clientele mele de la atelier. De la gelozie cred că a pornit totul. Relația cu el am început-o acum un an. I-am zis să ne despărțim amiabil că nici unul dintre noi nu este fericit. Să ne vedem fiecare de drumul lui în viață. El nu știe să facă nimic. Știe să mănânce, să doarmă și să meargă la sală. Atât știe să facă. Nu i-am cerut absolut nimic, i-am ceut doar să se poarte frumos cu mine”a declarat Emilia, în exclusivitate, pentruCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

“Să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de reclamantă”

”Soluția pe scurt: Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București şi însoțită de reclamanta-victimă NEGURICI EMILIA LOREDANA, în contradictoriu cu pârâtul-agresor Alex D., şi în consecinţă:
Dispune emiterea unui ordin de protecţie prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune urmatoarele:
– obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de reclamanta-victimă, faţă de locuinţa acesteia situată în …
– interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta-victimă.

În temeiul art. 23 alin. 5 din Legea nr. 217/2003, va atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003.
În temeiul art. 29 alin. 3 şi art. 31 alin. 8 din Legea 217/2013, va atrage atenţia asupra faptului că, respectarea ordinului de protecţie este obligatorie şi pentru persoanele protejate şi cu privire la faptul că, în cazul în care persoana protejată prin ordinul de protecţie încalcă dispoziţiile acestuia, ea va fi obligată la acoperirea cheltuielilor generate de emiterea şi punerea în executare a ordinului.
În baza art. 31 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin se va comunica de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor.

În baza art. 31 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 va dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei. Plata onorariului în cuantum de 500 lei al avocatului din oficiu pentru pârâtul-agresor Alex D.., conform delegaţiei pentru asistenţă juridică gratuită nr. 5480/29.08.2019 emisă de Baroul Bucureşti, se face din Fondurile Ministerului Justiţiei.
În baza art. 29 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3 din București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un copil cu un manechin!
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut...
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în Mamaia și nu era cu ea
AȘA a fost surprinsă Larisa lui Pescobar pe litoral! El se DISTRA în club în...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și au parte de momente deosebite
Alina Bădic știe care sunt cele mai avantajate zodii săptămâna viitoare. Acești nativi strălucesc și...
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest gen din țara noastră
Orașul mic din România în care se produc blindate. Aici e singura fabrică de acest...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Paște 2024: Este păcat să spălăm rufe în Sâmbăta Mare? Ce spun preoții
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt, totul: „Nu aveam cu ce să mă încalț, îmi era rușine…”
De ce îl consideră oamenii pe Dani Oțil zgârcit. De unde a pornit, de fapt,...
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei avea ghinion dacă nu ții cont de asta
Lucrul pe care nu trebuie să-l atingi în Noaptea de Înviere. Se spune că vei...
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de el mai mult timp
Cum păstrezi cozonacul proaspăt și după Paște. Trucuri simple prin care te poți bucura de...