Home » Cancan » Am aflat ce a povestit cântăreața la Judecătorie: ”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează!”

Am aflat ce a povestit cântăreața la Judecătorie: ”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează!”

De: I.D. 06/09/2019 | 22:52

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare din mega-controversa ce s-a conturat recent în showbiz-ul românesc. Reporterii D.A.S. au aflat ce a susținut în fața magistraților vedeta ce e supranumită ”Regina din plastic” a showbiz-ului românesc atunci când a cerut emiterea unui ordin de protecție împotriva iubitului ei.(CITEȘTE ȘI: UN BOGĂTAȘ FAIMOS ÎN ROMÂNIA A DESCOPERIT CĂ LOGODNICA (DESIGNERIȚĂ CUNOSCUTĂ) ÎL ”TRADUCE” CU MILIONARUL MURFATLAR! ADULTERUL S-A COMIS ÎNTR-UN ”HOGEAC” SECRET ÎNAINTEA NUNȚII)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii uluitoare legate de noua dispută din ”lumea bună” a Capitalei și care îi are în prim-plan pe Emilia Loredana Negurici, tânăra cântăreață care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă ”Emmy” și pe iubitul acesteia.(NU RATA, AICI: ”DOAMNA ANTI-FUMAT”, LA SHOPPING CU JAGUARUL DE 50.000 € + APARTAMENT ÎN BURICUL CAPITALEI)

Din câte se pare, lucrurile dintre tânăra artistă și iubitul ei au fost mult mai grave decât a relatat aceasta reporterilor site-ului nr.1 din România. Potrivit documentelor ce au ajuns în posesia D.A.S, se pare că Alex D., iubitul vedetei, nu doar că ar fi amenințat-o cu moarte pe aceasta, acesta se pare că ar fi trecut și la fapte. Emilia ar fi mărturisit în fața magistraților faptul că evenimentele violente s-au succedat și bărbatul în brațele căruia își găsise liniștea ar fi încercat ar fi recurs la un gest suicidal după ce tânăra artista l-a amenințat că va suna la poliție și va reclama faptul că acesta a încercat să o omoare.

”A încercat să mă omoare!”

”A încercat să mă omoare! M-a amenințat cu cuțitul că mă taie și mă desfigurează. Când l-am amenințat că sun la poliție, s-a speriat și a luat mai multe pastile”, ar fi mărturisit tânăra artistă în fața magistraților.

”Reclamanta-victimă, prezentă personal, arată că pârâtul-agresor a încercat să o omoare și, în momentul în care ea a pus mâna pe telefon, amenințând că va suna la poliție, s-a speriat. Ulterior, pârâtul-agresor a încercat să se omoare, luând o cantitate mai mare de Xanax, iar când a încercat să îl salveze, a început să dea în ea. În acel moment și-a chemat niște prieteni, au venit și medicii. Reclamanta-victimă, prezentă personal, arată că pârâtul-agresor a încercat să o omoare sâmbătă, a amenințat-o cu cuțitul, că o taie, că o desfigurează, cerându-i în același timp să își deblocheze telefonul ca să se uite în el, că altfel îl va sparge. Reclamanta-victimă a prezentat instanței, reprezentantului Ministerului Public și părții adverse un mesaj despre care se afirmă că este de la pârâtul-agresor, din data de 10.01.2019, mesaj ce are următorul conținut: „Te calc în picioare.”, se arată, în documentele D.A.S.

Artista a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților

Emilia, mărturisiri uluitoare!

Emilia Loredana Negurici, tânăra cântăreață care s-a lansat în showbiz cu numele de scenă ”Emmy”, a vorbit deschis despre evenimentele neplăcute de care a avut parte în ultimul timp. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICUL LUI BRIGITTE A DAT-O PE FAȚĂ CU ”VERIȘOARA”!)

”M-a amenințat! Probabil se comportă așa din cauza steroizilor. A luat-o razna de la steroizi. N-am vrut să îi fac rău, dar nu vreau să ajung să îmi fie frică să ies singură pe stradă. Am fost amenințată de un om care nu gândește lucid.(…) El căuta diferite motive de ceartă. Am avut discuții legate de modul în care vorbesc cu clientele mele de la atelier. De la gelozie cred că a pornit totul. Relația cu el am început-o acum un an. I-am zis să ne despărțim amiabil că nici unul dintre noi nu este fericit. Să ne vedem fiecare de drumul lui în viață. El nu știe să facă nimic. Știe să mănânce, să doarmă și să meargă la sală. Atât știe să facă. Nu i-am cerut absolut nimic, i-am ceut doar să se poarte frumos cu mine”a declarat Emilia, în exclusivitate, pentruCANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

“Să păstreze o distanță de minim 200 de metri față de reclamantă”

”Soluția pe scurt: Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București şi însoțită de reclamanta-victimă NEGURICI EMILIA LOREDANA, în contradictoriu cu pârâtul-agresor Alex D., şi în consecinţă:
Dispune emiterea unui ordin de protecţie prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de două luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune urmatoarele:
– obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de reclamanta-victimă, faţă de locuinţa acesteia situată în …
– interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta-victimă.

În temeiul art. 23 alin. 5 din Legea nr. 217/2003, va atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003.
În temeiul art. 29 alin. 3 şi art. 31 alin. 8 din Legea 217/2013, va atrage atenţia asupra faptului că, respectarea ordinului de protecţie este obligatorie şi pentru persoanele protejate şi cu privire la faptul că, în cazul în care persoana protejată prin ordinul de protecţie încalcă dispoziţiile acestuia, ea va fi obligată la acoperirea cheltuielilor generate de emiterea şi punerea în executare a ordinului.
În baza art. 31 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin se va comunica de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor.

În baza art. 31 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 va dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei. Plata onorariului în cuantum de 500 lei al avocatului din oficiu pentru pârâtul-agresor Alex D.., conform delegaţiei pentru asistenţă juridică gratuită nr. 5480/29.08.2019 emisă de Baroul Bucureşti, se face din Fondurile Ministerului Justiţiei.
În baza art. 29 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu. Cu drept de apel în termen de 3 zile de la pronunţare, care se depune la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 3 din București.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
EXCLUSIV: Lovitură cumplită pentru TOATĂ România! S-a aflat abia acum ce s-a întâmplat
EXCLUSIV: Lovitură cumplită pentru TOATĂ România! S-a aflat abia acum ce s-a întâmplat
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu zici că e aceeași femeie
FOTO. Daniela Crudu, imaginile pe care le-ar vrea șterse: cum arăta fără operații estetice! Nu...
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
DOLIU în televiziune şi în ţară! Prezentatoarea s-a SPÂNZURAT: ultimul mesaj e cutremurător
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
ULTIMA ORĂ: Klaus Iohannis, la Spitalul de Urgență din Capitală
ULTIMA ORĂ: Klaus Iohannis, la Spitalul de Urgență din Capitală
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți o cred
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
Loredana Groza, imagine HORROR la TV. Fanii au avut un ȘOC: ce detaliu halucinant s-a văzut pe chipul ei
Loredana Groza, imagine HORROR la TV. Fanii au avut un ȘOC: ce detaliu halucinant s-a...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Cercetătorii confirmă! Asta schimbă complet lupta cu pandemia. Totul depinde de un cățel
Cercetătorii confirmă! Asta schimbă complet lupta cu pandemia. Totul depinde de un cățel
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
A murit! România mai pierde o mare valoare: ”L-a găsit în pat. A făcut infarct!”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
A murit un mare actor! Este tragedie în lumea întreagă
O mare companie a plecat din România! Şi-a vândut întreaga afacere. Tranzacţie de aproape 1 miliard de euro
O mare companie a plecat din România! Şi-a vândut întreaga afacere. Tranzacţie de aproape 1...
Putin transmite o undă de șoc în întreaga lume. Noua armă va face Rusia invulnerabilă
Putin transmite o undă de șoc în întreaga lume. Noua armă va face Rusia invulnerabilă
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
Ultima oră! Medicii au făcut anunțul despre Gheorghe Visu! Din păcate..
OMFG! Ce a putut să spună Simona Halep despre Gică Hagi: ”Nu o să pot să fac asta”
OMFG! Ce a putut să spună Simona Halep despre Gică Hagi: ”Nu o să pot...
Serena Williams a lansat  o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Serena Williams a lansat o ediţie limitată de cadouri personalizate şi misterioase. Ce poţi primi
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Vine o săptămână plină de surprize! Horoscop Minerva 30 noiembrie-6 decembrie
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucăi Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu ca iubești alt bărbat”
Pepe, după ce a aflat despre amantul Ralucăi Pastramă: „Fierbe tot sângele-n mine când stiu...
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
FOTO. Gabriela, postări incendiare pe tik-tok! Iubita protejatului lui Gigi Becali face furori pe net
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase ale lumii! TOTUL a fost filmat! Ce se intampla
Ultima ora: Un meteorit a traversat atmosfera si a EXPLODAT deasupra unuia dintre marile orase...
Ce se întâmplă în
Ce se întâmplă în "Brigada plăcerii" a lui Kim Jong Un. Cele mai frumoase tinere,...
Ioan Niculae, infectat cu Covid-19! Milionarul ar fi în stare critică!
Ioan Niculae, infectat cu Covid-19! Milionarul ar fi în stare critică!
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a schimbat toată viaţa, iar acum este responsabilă de dezvoltarea globală a unui produs folosit zilnic şi în România
O româncă a fost nevoită să ia o decizie în doar 15 minute. Aceasta i-a...
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Klaus Iohannis, avertisment dur pentru români: ”Dacă nu respectăm regulile, vom avea restricții suplimentare”
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! Ce spun medicii de la Balș
Anamaria Prodan, în stare gravă din cauza coronavirsului! Ce spun medicii de la Balș
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană apropiată
Exclusiv. Ce se întâmplă în aceste momente cu Anamaria Prodan. Dezvăluiri făcute de o persoană...
Ai pus-o pe roată în câteva secunde şi ieşi din zăpadă pe loc [VIDEO DEMONSTRATIV]
Ai pus-o pe roată în câteva secunde şi ieşi din zăpadă pe loc [VIDEO DEMONSTRATIV]
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Rares Neamtu, unul din “jurnalistii independenti” din Iasi a fost 12 ani membru PSD!
Florin Pastramă, probleme serioase de sănătate. Ce spune Brigitte despre medicul care nu s-a ocupat de el: „Nu-l recomandăm nimănui!”
Florin Pastramă, probleme serioase de sănătate. Ce spune Brigitte despre medicul care nu s-a ocupat...