Acasă » Cancan » ”Simbolul” Revoluției se însoară la 78 de ani. Între el și mireasă este o diferență de… 41 de ani!

”Simbolul” Revoluției se însoară la 78 de ani. Între el și mireasă este o diferență de… 41 de ani!

De: I.D. 09/10/2019 | 22:57

Considerat un ”simbol” al Revoluției din decembrie ’89, Gelu Voican Voiculescu a făcut parte din completul de judecată care i-a condamnat la moarte pe Elena și Nicolae Ceaușescu, ocupând – ulterior – funcția de vicepremier în guvernul condus de Petre Roman. Unii l-au considerat o personalitate a istoriei contemporane, alții doar un personaj controversat. Cert este că Gelu Voican Voiculescu a făcut parte integrantă dintr-un capitol important al României, având, de altfel, și un trecut plin de evenimente. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă oferă o informație de ultimă oră despre o schimbare esențială în viața lui Gelu Voican Voiculescu. (CITEȘTE ȘI: TATĂL SĂU A PREZENTAT REVOLUȚIA LA TELEVIZOR, IAR EA… AM AFLAT CU CE SE OCUPĂ FIICA CELEBRULUI CRAINIC DE LA TVR)

Să nu vă imaginați că este vorba despre o reinventare politică ad-hoc. Nu ne referim nici la pasiunea lui Gelu Voican Voiculescu pentru astrologie. În vârstă de 78 de ani, tată a patru copii, Gelu Voican Voiculescu se pregătește… de nuntă. Viitorul mire a fost ”înrobit” de farmecele unei femei care este cu 41 de ani mai tânără decât el, însă, atunci când este vorba despre dragoste, diferența de vârstă este doar un amănunt insignifiant.

A depus actele la Starea Civilă

Sursele CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au dezvăluit că aleasa inimii lui Gelu Voican Voiculescu este Georgiana Daniela Arsene, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Vernești, județul Buzău. Evident, este un (alt) moment de cotitură – de data aceasta sentimentală – în viața tumultuoasă a lui Gelu Voican Voiculescu, cel care declara, la un moment dat, că a dorit să fie un om liber – în vremea regimului comunist – și că a făcut tot posibilul pentru a deveni un ”asocial”, însă ”imun și invulnerabil”.

Firește, vă vom ține la curent cu toate detaliile acestui mariaj-surpriză, cu atât mai mult cu cât puțini ar fi crezut că Gelu Voican Voiculescu își va reface viața, atât de repede, după decesul soției sale. ”Bărbosul Revoluției Române” – așa cum a fost supranumit Gelu Voican Voiculescu – și-a cerut iubita în căsătorie, iar aceasta i-a oferit un răspuns afirmativ. Pasul următor, depunerea actelor la Starea Civilă, a devenit deja realitate, astfel că Gelu Voican Voiculescu, la 78 de ani, se pregătește pentru o nouă relație conjugală. (VEZI ȘI AICI: AU DESCHIS CAMERA SECRETĂ A LUI NICOLAE CEAUȘESCU)

”Simbolul” Revoluției Române, mire la 78 de ani

Soția lui Gelu Voican Voiculescu a murit în 2018

Fostul vicepremier al României a rămas văduv în urmă cu un an. Ana Carmen Pahomi, soția lui Gelu Voican Voiculescu și femeia pe care a iubit-o din tot sufletul, a murit – anul trecut – la Spitalul Militar din București. Avea 59 de ani și a suferit un infarct. Ana Carmen Pahomi era membră a Uniunii Scriitorilor, Filiala copii și tineret.

”Adevărurile intime nici nu încap în cuvinte… E cunoscut faptul că bărbații sunt extrem de diferiți de femei, sunt, aproape, două populații diferite. De obicei, după ce un bărbat se «cunoaște» cu o femeie, într-o situație accidentală, nu mai știe cum să scape de ea, cum s-o înlăture din pat. Femeia încearcă întotdeauna să rețină un bărbat, dar bărbatul nu se vrea reținut. «Așa e bărbații»… Eu am avut conștiința unei totalități. Și acum, am aceleași  percepții. Nu e meritul meu, am avut doar privilegiul să întâlnesc persoana perfect potrivită mie. Legătura perfectă e rară, dar există”, spunea, referindu-se la soția sa, Gelu Voican Voiculescu, într-un interviu acordat revistei ”Tango”. (NU RATA: DETALII ȘOCANTE. CE S-A DESCOPERIT ÎN SICRIUL LUI NICOLAE CEAUȘESCU DUPĂ DESHUMAREA DICTATORULUI)

Ana Carmen Pahomi, soția lui Gelu Voican Voiculescu, a murit anul trecut

”Adevărata bogăție a familiei”

Gelu Voican Voiculescu și Ana Carmen Pahomi au adus pe lume patru copii, ”adevărata bogăție a familiei” și singura modalitate prin care părinții ”trăiesc mai departe”.

”Este un domeniu prea intim, dar ce va pot spune este că, din punctul meu de vedere, nu s-a schimbat nimic, eu simt pentru ea același lucru, ca la început. Când un bărbat își întâlnește femeia lui, nu se satură niciodată de ea. Sunt cazuri rarisime, dar se întâmplă. Iar, în acest caz, timpul nu face decât să amplifice o relație, nu s-o uzeze. Importantă într-o relație, ca peste tot în viață, este unitatea. Iar cuplul este o unitate. Abia bărbatul și femeia pot forma un om întreg. Și doar împreună pot crea, deplin, un alt om. Iată de ce copiii sunt adevărată bogăție a familiei. Ei reprezintă viitorul. Noi trăim prin copiii noștri, dar și ei trăiesc cu ajutorul experiențelor noastre și ale strămoșilor noștri”, mărturisea Gelu Voican Voiculescu. (CITEȘTE ȘI: CE S-A GĂSIT ÎN POȘETA ELENEI CEAUȘESCU DUPĂ EXECUȚIE)

Tată oltean, originar dintr-un sat de moșneni

Gelu Voican Voiculescu a explicat, într-un interviu, cum a primit cel de-al doilea prenume, ”Voican”. Totul a ținut de o transformare survenită în ”epoca alfabetizării”, atunci când cei din ”Neamul Voicanilor” au fost înscriși, de către autorități, ”Voiculescu”.

”Tatăl meu este oltean, originar dintr-un sat de moșneni, Dioști. Bunicul meu patern, Constantin Voiculescu, provine dintr-un Voicu. Toți urmașii săi au fost numiți Neamul Voicanilor. Când a venit epoca alfabetizării, pe timpul lui Cuza, toți Voicanii au fost înscriși Voiculescu. Până astăzi, însă, numele «viu» a rămas Voican. Când am venit eu pe lume, tata m-a declarat cu prenumele «Gelu» și «Voican», vrând să înscrie oficial acest nume peren al familiei.

La școala primară, m-a înscris doar «Gelu Voican». De la gimnaziu, însă, i-au spus tatălui meu că asemenea modificări se pot face numai în Justiție. Dar nu am mers la tribunal, așa că am rămas Gelu Voican Voiculescu. Acesta e tot «misterul»”, declara Gelu Voican Voiculescu pentru revista ”Tango”. (VEZI ȘI: FILMUL SECRET LĂSAT DE NICOLAE CEAUŞESCU PENTRU ANUL 2080)

Gelu Voican Voiculescu: ”Tatăl meu este oltean, originar dintr-un sat de moșneni, Dioști”

Gelu Voican Voiculescu s-a ocupat de înhumarea soților Ceaușescu

Gelu Voican Voiculescu este de formaţie geolog. Revoluţia din 1989 l-a adus la vârful unei societăţi caracterizate printr-o dezordine indiscutabilă. Aproape instantaneu, Gelu Voican Voiculescu intră în atenția opiniei publice, fiind considerat unul dintre personajele-cheie ale evenimentelor din perioada respectivă. A participat, ca delegat al Frontului Salvării Naţionale (FSN), alături de generalul Victor Atanasie Stănculescu şi de Virgil Măgureanu, la procesul intentat dictatorului Nicolae Ceauşescu, din 25 decembrie 1989. (NU RATA: BANCUL PREFERAT AL LUI NICOLAE CEAUȘESCU)

Mai mult, după execuţia soţilor Ceauşescu, chiar Gelu Voican Voiculescu s-a ocupat de înhumarea acestora. Ulterior, omul politic Gelu Voican Voiculescu a deţinut funcţiile de vicepremier în primul guvern provizoriu – 28 decembrie 1989 – 28 iunie 1990 -, guvern condus de Petre Roman. După alegerile desfășurate în 20 mai 1990, Gelu Voican Voiculescu a fost ales senator de Buzău pe listele FSN. A demisionat din Parlament, în 1992, iar între 1994-1996 a fost numit ambasador în Tunisia de preşedintele de atunci, Ion Iliescu. Doi ani mai târziu, Gelu Voican Voiculescu a fost rechemat din funcție, iar, în iulie 2001, Voiculescu a fost acreditat, din nou, ambasador, de data aceasta în Maroc. S-a reîntors în România în ianuarie 2005, atunci când i-a expirat mandatul. (CITEȘTE ȘI: ULTIMELE CUVINTE ALE LUI NICOLAE CEAUȘESCU, ÎNAINTE DE A FI EXECUTAT)

Gelu Voican Voiculescu a primit verdict de la CNSAS de necolaborare cu Securitatea, după ce asupra sa au planat suspiciuni că ar fi scris note despre liderul MISA, Gregorian Bivolaru.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei interlopului
Ultimul clip cu Corduneanu în viață! Ce a apărut pe pagina de TikTok a văduvei...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy:
Cum va arăta nunta lui Pepe cu Yasmine Oddy: "E la alt nivel, e sinucidere...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...