Acasă » Exclusiv » Matteo Politi ia exemplul tatălui său, aflat în Italia. “Am mașină, dacă cineva nu poate ajunge la cumpărături sau la farmacie…”

Matteo Politi ia exemplul tatălui său, aflat în Italia. “Am mașină, dacă cineva nu poate ajunge la cumpărături sau la farmacie…”

De: Ramona Danciulescu 20/03/2020 | 18:59

Pandemia de coronavirus încă face ravagii în Italia, iar numărul deceselor crește de la o zi la alta. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a stat de vorbă cu Matteo Politi, ai cărui părinți se află chiar în Peninsulă, în plin focar de COVID-19. Falsul medic, trimis în judecată pentru exercitarea fără drept a unei profesii și înșelăciune, ia exemplul tatălui său și se oferă, acum, să își ajute semenii. (VEZI AICI: Matteo Politi, și fără iubită, și cu banii luați: “Totul este dificil în viața mea)

În contextul epidemiei de coronavirus din Italia, Matteo Politi a făcut declarații exclusive pentru site-ul nr.1  din România. Controversatul personaj ne-a povestit că părinții lui sunt prinși în plin focar însă se simt bine. Mai mult, tatăl lui Matteo Politi s-ar fi implicat personal în sprijinirea celor care nu-și pot procura singuri medicamente și alimente, motiv pentru care și Matteo Politi s-a gândit la același lucru.

„Tatăl meu s-a înscris ca voluntar la Protecția Civilă, ajută oamenii bătrâni

Chiar dacă trecutul lui nu este unul tocmai curat, italianul se laudă că a câștigat simpatia românilor după ce a anunțat că se implică într-o campanie de strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități și chiar a lansat o piesă, pentru a aduna bani și pentru a ajuta. Mai mult, el a intrat, de curând, și într-un partid politic. De asemenea, Matteo Politi ne-a oferit detalii exclusive și despre situația actuală din Italia, în contextul pandemiei de coronavirus.

Matteo Politi și-a propus să își ajute semenii

„Părinții mei sunt blocați acasă. În Italia este poliție peste tot pe stradă, nu ai voie să ieși pe străzi. Dacă vrei totuși să faci asta, primești o cerere de la poliție, pe care trebuie să o completezi, să spui unde mergi, la ce oră și de ce ieși din casă. Sunt reguli foarte stricte.

Am distribuit eu un video făcut de tatăl meu în Veneția, e așa de gol orașul… Tatăl meu s-a înscris ca voluntar la Protecția Civilă, ajută oamenii bătrâni, merge la ei acasă și le duce mâncare, medicamente, mănuși și măști, tot ce au nevoie. Îi sprijină pentru că sunt bătrâni și nu are cine să îi ajute. Tatăl meu este un om bun, cu suflet mare”, a spus Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1  DIN ROMÂNIA. 

„Este ziua copilului meu, dar nu-l pot suna…”

De asemenea, controversatul italian ne-a mărturisit că, de curând, a fost ziua fiului său, dar din cauza faptului că nu este în relații bune cu fosta iubită, nu a putut sub nicio formă să ia legătura, cu el, pentru a-i spune „La mulți ani”. Mai mult, Matteo Politi a declarat că aici, în București, respectă cu strictețe regulile impuse de autorități și iese din casă doar dacă are mare nevoie de ceva anume.

„Am vorbit cu mama mea și mi-a spus că este Ziua Tatălui în Italia și mai mult, este și ziua copilului meu, dar nu-l pot suna, nu-l pot vizita pentru că nu am o relație bună cu fosta mea iubită. Nu știu dacă este bine… (CITEȘTE ȘI: FALSUL MEDIC MATTEO POLITI S-A APUCAT DE TAXIMETRIE!)

Eu aici în București merg afară doar pentru a-mi cumpăra mâncare sau doar dacă am nevoie de ceva de la farmacie. Sper să fie totul bine… Îi respect foarte mult pe medici, fac eforturi mari pentru noi toți și asta e de apreciat, îi apreciez pentru că se luptă cu această epidemie”, a mai completat Matteo Politi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Matteo Politi, pe urmele tatălui său

Și, pentru că ne-a povestit că tatăl său ajută oamenii și le face cumpărături, dacă au nevoie, italianul ne-a declarat că vrea să facă și el același lucru în București. Iar cine are nevoie de el, îi poate solicita ajutorul pe rețelele de socializare.

„Am mașină, dacă cineva nu poate ajunge la cumpărături sau la farmacie și are nevoie de ceva, eu pot ajuta pe oricine, așa cum face tatăl meu. Trebuie să fim foarte uniți în aceste momente și să arătăm că ne pasă și de ceilalți, nu doar de noi. Cine are nevoie, mă poate contacta pe Instagram sau Facebook. Altceva nu pot oferi acum… Doamne ajută, trebuie să mergem înainte și să sperăm că totul va reveni la normal cât mai curând”, a mai spus italianul pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Matteo Politi spune că vrea să își ajute semenii, după modelul tatălui său

Nu renunță la visul de a avea clinica lui

Chiar dacă a fost trimis în judecată pentru că ar fi profesat fără drept meseria de medic, de curând, Matteo Politi a anunțat pe paginile lui de pe rețelele de socializare că mai are foarte puțin până când clinica lui va fi gata. Mai mult decât atât, italianul a mai menționat că acolo vor lucra unii dintre cei mai buni medici esteticieni din Europa.

„Sunt singur, am 39 de ani și vreau să găsesc femeia potrivită

După ce ne-a dezvăluit, în exclusivitate, că s-a despărțit de iubita lui, Matteo Politi încă mai caută marea dragoste! Rămas singur, la cei 39 de ani ai săi, controversatul italian vrea să-și găsească „jumătatea” și se declară gata să facă orice pentru acest lucru. Politi ne-a spus că fosta lui iubită, Mihaela, are deja pe altcineva, iar el speră că, în show-urile de televiziune, dacă va fi acceptat, va găsi femeia visurilor. (CITEȘTE AICI: A recunoscut în sfârșit ce studii are + De ce a fost „arestat” în Anglia)

„După ce m-am despărțit de iubita mea, Mihaela, m-am gândit să merg la Insula Iubirii sau la Puterea Dragostei. Am aplicat online la ambele, pentru a cunoaște fete noi, pentru a pleca din locurile în care sunt obișnuit să stau. Știe toată lumea că la ambele emisiuni poți întâlni oameni frumoși. Sunt singur, am 39 de ani și vreau să găsesc femeia potrivită, pentru că deja sunt bătrân.

M-am gândit că la Puterea Dragostei ar putea fi interesant, pentru că ești într-o casă cu femei, poți avea o experiență foarte plăcută. Cred că ar fi ceva bun și benefic pentru mine. Oamenii mi-au zis că sunt carismatic. Să vedem, poate pot să merg.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au fost detectate semne de viață
Sunt extratereștrii pe K2-18b? Telescopul James Webb a fost îndreptat spre planeta pe care au...
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
Tragedie în stațiunea Mamaia. Un bărbat s-a înecat în mare, chiar în ziua de Florii
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților revoltați.
VIDEO. Profesoara concediată din cauza pozelor indecente de pe net le-a râs în față părinților...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin gunoaie.
O româncă stabilită în Spania arată ce găteşte cu alimentele pe care le găseşte prin...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Devine ilegal de astăzi, 28 APRILIE. Legea se aplică deja în toată ROMÂNIA
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
SE CONFISCĂ mașina pe loc. Decizie pentru cei care merg să facă ITP-ul
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Rețeta perfectă de drob de miel. Puține gospodine știu toate secretele
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a părut rău o clipă…”
Adevăratul motiv pentru care a divorțat Mihaela Tatu, după 16 ani de căsnicie: „Nu mi-a...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...