Acasă » Exclusiv » Le-a rupt iubirea și le-a ordonat: ”Ștergeți tot!” Culisele serialului Lia, de pe Antena 1: actorii principali, manipulați de ”mama telenovelelor românești”

Le-a rupt iubirea și le-a ordonat: ”Ștergeți tot!” Culisele serialului Lia, de pe Antena 1: actorii principali, manipulați de ”mama telenovelelor românești”

De: Elena Neacșu 26/01/2023 | 23:40

Ruxandra Ion, supranumită „mama telenovelelor românești”, a creat povești de succes din postura de producător TV. Cea mai recentă producție a sa, ce a avut premiera pe 12 ianuarie 2023, este serialul “Lia”, difuzat de Antena 1. Sursele CANCAN.RO susțin că celebra producătoare încalcă dreptul la intimitate al actorilor pe care îi alege pentru filmele sale. Iată firul poveștii actuale, de fapt, acțiunea de marketing propusă de Ruxandra Ion (66 de ani) și Antena 1, pe care o lansăm aici, cu 4 personaje principale.

Ruxandra Ion, (primul personaj al „filmului nostru”), pare că face și desface cupluri de actori, intervenind în viețile lor private. Obișnuită cu succesul, celebra producătoare TV are un singur scop, pentru care este dispusă, se pare, să încalce anumite reguli. Care este acesta? Manipularea tinerilor telespectatori, și nu numai, pentru o audiență de proporții.

Ruxandra Ion nu vrea ca „Lia” să fie iubita lui Andrei Ivan

Surse bine informate susțin că “mama telenovelelor românești” are o nouă „victimă” de care se ocupă cu îndârjire. Este vorba despre interpreta personajului principal, Lia Călin, pe numele său real Ana Bodea (al doilea personaj din “producția” Cancan). Tânăra actriță a fost luată sub aripa protectoare a Ruxandrei Ion și lansată direct pe micile ecrane. În vârstă de 22 de ani, Ana are, ca majoritatea tinerelor care se respectă, un iubit, pe Andrei Ivan, la rândul său actor.

(CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE ȘTEFAN FLOROAICA NU S-A ÎNCURCAT CU ACTRIȚELE NOULUI SERIAL DE LA ANTENE: “E POSIBIL SĂ AJUNGEM ÎN NIȘTE DRAME!”)

Ruxandra Ion, „mama telenovelelor românești”, știe cum arată succesul

Statutul de iubită, pe care îl are personajul principal feminin din „Lia”, pare că o încurcă mult pe Ruxandra Ion, motiv pentru care a luat măsuri drastice. Astfel, celebra producătoare TV i-a interzis Anei Bodea, prin intermediul oamenilor din producție, să mai apară în public cu actorul Andrei Ivan, iubitul ei (cel de-al treilea personaj al nostru). Mai mult, i-a ordonat să șteargă din rețelele de socializare toate amintirile și imaginile pe care cei doi le au împreună, din ultimele 6 luni. Nu este greu de intuit că dorința Ruxandrei Ion a destabilizat cuplul și a creat o mare isteriei în viața personală a celor doi iubiți. Fragilă ca o balerină, Ana s-a supus “șefei sale” dar are, în prezent, schimbări nefirești de comportament. Iese aproape de fiecare dată însoțită doar de mama sa, locuiește ba la părinții ei, ba în apartamentul propriu din București, negăsindu-și, astfel, locul. Cât despre locuința pe care o are Andrei Ivan, iubitul ei, lângă Pădurea Băneasa, actrița a șters din memorie adresa, nemaipunând piciorul în “casa dragostei”.

Manevra de manipulare a relației personale a Anei este făcută, se pare, de Ruxandra Ion cu scopul de a induce telespectatorilor ideea că tânăra actriță se iubește, și în viața reală, cu Ștefan Floroaica (al patrulea personaj al poveștii noastre), partenerul ei din serial, unde îl interpretează pe Petru Vornicu.

Pentru promovarea serialului „Lia” se impune trădarea iubirii

În film, Lia și Petru trăiesc o poveste de dragoste unică, dar încercată de trădări și minciuni. Pentru a da veridicitate poveștii și pentru a-i ține pe telespectatori cu sufletul la gură, producătoarea TV s-a gândit că este de bun augur să-i cupleze pe cei doi actori (n.r. Ana și Ștefan) și să-i „forțeze” să promoveze așa zisa lor poveste de dragoste pe conturile personale de Facebook și Instagram. În acest sens, Andrei Ivan, iubitul real al Anei, ar trebui să dipară din peisaj, iar locul său să fie luat de Ștefan Floroaica, care se poate supune cu ușurință ordinului, deoarece nu are o iubită pe care să o trădeze pentru un rol.

Este cunoscut faptul că actorii, peste tot pe mapamond, fac sacrificii pentru rolul dintr-un film. Ba sunt nevoiți să ia în greutate, ba să slăbească. Transformările fizice, uneori, spectaculoase, la care sunt supuși, sunt pentru a intra în pielea personajului. În cazul „filmului” nostru nu este vorba despre faptul ca actorii să-și schimbe fizionomia, ci direct viața personală, ba chiar intimă.

„Lia și Petru” s-au căsătorit! În serial, trăiesc o dragoste unică, nu, însă, lipsită de probleme

Ana și Andrei se iubesc de trei ani

Ana și Andrei au o relație de aproape trei ani. Se pare că cei îndrăgostiți și-au pus iubirea în stand by, neștiind dacă vor continua, sau nu, să fie împreună. Dată fiind acțiunea de marketing propusă de Ruxandra Ion și Antena 1, povestea lor de iubire este supusă grelelor încercări, și totul, doar pentru audiență.

Nu este singurul „caz” de care s-a ocupat Ruxandra Ion. Și relația Adelei Popescu cu Radu Vâlcan a fost „comandată” tot de celebra producătoare. Numai că de data asta, a fost vorba despre o poveste cu final fericit. Cei doi chiar s-au îndrăgostit și, așa cum se știe, au împreună o familie frumoasă.

Cine este Ana Bodea, 22 de ani

-absolventă a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, dar și a Școlii de Balet a teatrului Balșoi din Moscova.

-de la 13 ani și-a croit drumul de balerină la trei mari școli de prestigiu din acest domeniu, din străinătate.

-tânăra a decis să vină în București și să se înscrie la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale.

-venirea sa în România, dar și rezultatele și pasiunea pentru actorie au adus-o pe Ana în privirile producătorilor noului serial “Lia”

-tatăl Anei este Corneliu Bodea, cofondatorul companiei Adrem Invest și deține funcția de vicepreședinte în cadrul firmei. Compania are ca principal domeniu de activitate ingineria tehnologică. În 2011, Adrem Invest a înregistrat o cifră de afaceri de peste 127 milioane de lei.

Andrei Ivan interpretează în „Lia” un rol de băiat rău și periculos

Cine este Andrei Ivan, 30 de ani

-joacă în „Lia” rolul unui băiat rău, periculos pe nume „Bobiță”.

-în ultimii 20 de ani, din 2002 locuind cu părintii in Pipera, a fost aproape să urmeze Școala generală până la liceu-la Mark Twain Intl’School, unde primul contact cu arta teatrală a avut-o de la vârsta de 10 ani, la cursurile de actorie ale școlii cu Daniela Minoiu- actriță a Teatrului Nottara.

(NU RATA: DOAR COCOȘUL CÂNTĂ ÎN CASA LUI BEBE COTIMANIS! KIRA HAGI ȘI CARMEN IONESCU, SUB COMANDA MARELUI ACTOR: “SUNT UN BĂRBAT DE MODĂ VECHE, MISOGIN CÂT ÎNCAPE!”)

– după Bacalaureat a plecat la facultatea Glion-Institute of Higher Education din Elveția pe care a terminat-o cu un BBA în Spania- cu specializare în Strategia Resurselor Umane- Hospitality Management.

-a avut repartiții pentru training-Management Program în Praga, Bangkok-Thailanda și China- Marriott Guangzhou, timp în care visa să ajungă în UK la Lamda, Drama Scool of London, unde fusese invitat pentru un eveniment.

– la 25 de ani s-a înscris la UNATC unde a intrat pe locul 6, și, astfel, și-a îndeplinit visul din copilarie, să devină actor. A absolvit licența la începutul pandemiei- fiind solicitat în cei doi ani de pandemie să fie asistent producție pentru Producții de film internationale (“Around the World in 80 days” , “Flowers in the attic”, „Wednesday”).

-în 2021 a participat într-o producție de scurt metraj premiată la Cannes.

-are foarte multe apariții în reclame și spoturi TV (Ing bank, Vola, Timișoreana, Tuborg, Hochland, British american tabacco, Kaufland, Storia, Linco etc).

Cine este Ștefan Floroaica, 28 de ani

-Ștefan Floroaica a debutat în actorie cu rolul din serialul LIA . Tânărul este originar din Pitești, dar de câțiva ani s-a mutat la București.

-numele său îl știm, deja, de la super competiția Exatlon. Ștefan Floroaica a ajuns până în semifinală, dar, din păcate, nu a reușit să plece acasă cu premiul cel mare.

-Ştefan Floroaica îi dă viață în film personajului Petru Vornicu.

-după succesul de care s-a bucurat prin participarea sa la competiţia sportivă televizată, Ştefan şi-a canalizat interesul spre actorie, urmând mai multe cursuri de specialitate în domeniu.

-Ştefan Floroaica este semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Neacșu este absolventă a facultății de Litere, din cadrul Universității din București. Cu o experiență în presa scrisă de mai bine de 6 ani, colaborând anterior cu publicații renumite, a decis să se alăture echipei CANCAN.RO, pentru citeste mai mult
Parteneri
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de împliniți luna viitoare
Două ZODII vor fi favoritele astrelor în luna iunie. Nativii acestora vor fi extrem de...
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Misterul cubului negru de la Mecca. Ce se află, de fapt, în Kaaba
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?
Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în...
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după audierea la Parchet
VIDEO „Vezi că te bat”. Miron Cozma s-a îmbrâncit cu liderul Asociației Victimelor Mineriadelor, după...
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a lăudat că a ucis cel puțin 35 de oameni
O femeie a mărturisit cum i-a supraviețuit lui Casanova Killer, criminalul în serie care s-a...
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de lege
Când intri pe autostradă, dai semnal STÂNGA sau DREAPTA? Ce semnale luminoase sunt impuse de...
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa ceva
Care este singurul tip de carne complet interzis în România! Ce pățești dacă mănâci așa...
Breaking news despre Florin Piersic!
Breaking news despre Florin Piersic!
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit și lecțiile învățate de la familie. „Cred că părinții mei nu și-ar dori ca noi să suferim”
Tavi Colen, momentele cumplite prin care a trecut după pierderea mamei sale. Amintirile de neprețuit...
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar
Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între...
ANIMAŢIE.
ANIMAŢIE. "Nu pot să vă spun ce am văzut, băiatul ardea". Trei prieteni, cursă nebună...
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este cocoș modern, Ștrulă!
BANCUL ZILEI: - Bulă, cocoșul tău de ce nu cântă dimineața? - Pentru că este...
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
Cele mai VULNERABILE cod-uri PIN. Riscuri mari pentru cei au ales aceste coduri
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
O PREDICȚIE extraordinară a lui EINSTEIN, tocmai a fost CONFIRMATĂ
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram
Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază...
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Județul din România care s-a depopulat masiv. Cu greu se mai găsesc candidații la primării
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO...
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Tavi Colen, dezvăluiri incendiare despre idila cu Gabriela Cristea. ”Îmi pare rău”
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Testul inedit ce-ți distruge computerul. Experimentul unui vlogger - VIDEO
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi alegerile sunt amânate
Mandatul preşedintelui Zelenski expiră azi. De ce poate rămâne în continuare la conducerea Ucrainei, deşi...
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut pe jos” / Mama fetei nu știa de relație
Familia tinerei ucise în Sibiu, de iubitul drogat, mărturii CUTREMURĂTOARE: „Când am auzit, am căzut...
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna îndrăgostită
Fosta iubită a Prinţişorului Craiovei trăieşte clipe de senzaţie într-o vacanţă de lux: Pentru totdeauna...
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai frumoase texte și imagini cu urări pentru 21 mai
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și Ionela se pregăteau să se căsătorească peste câteva zile
Ei sunt cei trei tineri care au murit în cumplitul accident din Iași. George și...
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat vedetei
Iulia Vântur, apel disperat către fani: ”Vă rog! Fiecare minut contează”. Ce i s-a întâmplat...
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
S-a lansat un nou post de televiziune! Este deja disponibil în rețeaua Digi
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care le găsești oriunde
Cele două băuturi care îți îmbunătățesc starea de spirit. Este vorba de ceaiuri pe care...
×