A slăbit 33 de kilograme și a devenit „Frumușelul TikTok-ului”. „Îmi place să…”

Publicat: 31/05/2020 | 00:10

Vlad Vaida face furori în mediul online, unde este urmărit de sute de mii de oameni, în special pe TikTok sau Instagram. Postează zilnic filmulețe cu el în ipostaze demne să înnebunească orice femeie. Creatorul de conținut nu a fost însă mereu în forma fizică pe care o are astăzi. El a fost supraponderal și a slăbit 33 de kilograme. Acum este un exemplu pentru întreaga sa comunitate, iar CANCAN.RO vă prezintă toate detaliile.

La 13 ani, Vlad Vaida avea 90 de kilograme. Nu mai puțin de 10 ani a durat întreaga transformare. „Îmi era teamă de critică. A trebuit să fiu propria mea motivație. Nu pot să spun că a fost ușor până să ajung aici. Dar a meritat orice efort. Acum însă sunt foarte atent la mesajul pe care îl transmit, să fie înțeles așa cum îmi doresc eu”, a declarat Vlad. Planurile lui sunt multe. (CITEȘTE AICI: Regii TikTok-ului se “retrag” în plină glorie, după „Izoleta 10”. Hackerii le-au spart contul și…)

Vlad a avut de luptat cu multe kilograme în plus (33)
Vlad a avut de luptat cu multe kilograme în plus (33)

„Vreau să știu oamenii fericiți și cu zâmbetul pe buze”

„Frumușelul TikTok-ului” vrea să fie autentic, fără prea multe artificii, probabil acesta fiind și motivul pentru care este atât de apreciat. A fost printre primii creatori de conținut din România. A început în urmă cu mai bine de un deceniu să facă postări virtuale, realizând mai multe fan page-uri. Acum, vorbește despre întâmplări din viața sa reală, despre lucruri interesante pe care le află, dar are și o campanie amuzantă pe TikTok despre „obiceiurile” mai obișnuite din țara noastră: „Ești român dacă…”

„Vreau să știu oamenii fericiți și cu zâmbetul pe buze. Așa ne stă cel mai bine. Încerc cât de mult să îi motivez să fie astfel. Ceea ce se vede pe Instagram sau pe TikTok, așa este și în realitate. Îmi place să fiu eu”, mărturisește Vlad. (NU RATA: “Prințesa Instagramului” iese noaptea la cumpărături, în papuci de casă și…)

Vlad a strâns sute de mii de urmăritori pe TikTok și Instagram
Vlad a strâns sute de mii de urmăritori pe TikTok și Instagram

Până în prezent, Vlad a adunat peste 9 milioane de aprecieri pe TikTok și este printre puținii tineri care, la 23 de ani, au succes, la nivel național. Dar, chiar și așa, când a intrat în acest domeniu a avut emoții despre cum îl va percepe lumea. Mai ales că s-a luptat mult să arate cum este astăzi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...