Adevărul despre moartea îngrozitoare a Luizei. “Sângele a inundat plămânii și…”

Publicat: 17/01/2020 | 22:45

Procurorii DIICOT au trimis, miercuri, în judecată dosarul lui Gheorghe Dincă. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut, în exclusivitate, detalii terifiante legate de modul în care ar fi fost ucisă Luiza Melencu de către monstrul din Caracal. (VEZI ȘI: COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA! CE A SPUS DESPRE LUIZA MELENCU)

În comunicatul de trimitere în judecată, anchetatorii spun că „în urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, la 17.04.2019, ca urmare a refuzului de a se mai supune tratamentului degradant și violurilor repetate, inculpatul G.D. i-a aplicat, cu intenție, victimei Luiza Melencu, multiple lovituri puternice cu pumnii, vizând zone vitale ale corpului, respectiv capul și cutia toracică, în timp ce aceasta era imobilizată (legată de pat), lovituri care au condus la decesul acesteia”.

Dincă ar fi auzit cum se rup oasele

Gheorghe Dincă, presupusul ucigaș al Luizei și Alexandrei (Foto: Octav Ganea/ Inquam Photos)

Legat de acest detaliu crucial, surse judiciare explică, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA – invocând documente existente la dosar, precum mărturisiri ale lui Dincă – că moartea fetei a fost una groaznică.

Mai precis, spun sursele citate, Dincă ar fi notat, în unul dintre memoriile sale, amănunte şocante legate de momentul uciderii fetei. Acesta a povestit cum a dat nebuneşte cu pumnii în copilă, iar, la un moment dat, a auzit un zgomot asemănător cu o trosnitură de oase.

Verificând, în continuare, pe linie medico-legală, sursele citate arată că au fost informate că, în urma loviturilor de o violenţă extremă în coşul pieptului victimei, sternul şi coastele – piesele osoase ce formează cutia toracică – ar fi cedat. (CITEȘTE AICI: FIICA LUI GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚII HALUCINANTE)

„Durerea ruperii coastelor este în sine una groaznică, iar a doua senzaţie e cea de inundare a plămânilor”

Sursele medicale ale anchetatorilor au susținut, pe baza detaliilor oferite de Dincă, faptul că moartea copilei a fost una chinuitoare.

„Atunci când se rup coastele, acestea intra în plămâni, pe care îi perforează. Sângele inundă plămânul, iar concomitent cu acest fapt apare și starea de sufocare pentru că victima nu mai poate inhala corect aer.

Durerea ruperii coastelor este în sine una groaznică, iar a doua senzaţie e cea de inundare a plămânilor”, au explicat sursele citate.

Dincă, trimis în judecată pentru opt infracțiuni

Procurorul general al României, Bogdan Licu, a confirmat, în 15 ianuarie, rechizitoriul în cazul Caracal, astfel că dosarul a fost trimis în judecată la Tribunalul Olt.

„Prin rechizitoriul confirmat, procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului D.G. pentru săvârșirea unui număr de 8 infracțiuni (trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni) și a inculpatului R.Ș. pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

De asemenea, în cauză au fost dispuse disjungeri, dispunându-se și continuarea cercetărilor in rem sub aspectul comiterii infracțiunilor de complicitate la omor, complicitate la trafic de persoane și trafic de minori”, au informat, miercuri, reprezentanții Ministerului Public.

Cum ar fi răpit-o Dincă pe Luiza

Luiza Melencu ar fi fost ucisă în chinuri groaznice de către Gheorghe Dincă

Procurorii DIICOT au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe Dincă și Ștefan Risipițeanu, prin rechizitoriul din 10 ianuarie, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

„Prin actul de sesizare s-a reţinut faptul că, la 14.04.2019, în jurul orelor 11:30, pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, inculpatul D.G. a  observat-o pe victima M.L.M. , în vârstă de 18 ani,  așteptând în locul numit «a Văduvei» și prin inducere în eroare, prin răpire și prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, inculpatul  a recrutat-o, (folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte «la ocazie»),  determinând victima să se urce voluntar în autoturismul său, pe locul din dreapta spate.

Pentru a-i întări victimei convingerea cu privire la realitatea celor susținute, inculpatul s-a deplasat cu aceasta până la intrarea în comuna Dioști unde a oprit și, utilizând violența fizică și verbală, a imobilizat victima, legând-o cu cureaua de la pantalonii săi, de centura de siguranță a banchetei din spate”, arată procurorii.

Violuri peste violuri

Dincă a transportat apoi victima, contrar voinței sale și în ciuda strigătelor de ajutor, cu autoturismul, la locuința sa din Caracal, judeţul Olt, mai spun anchetatorii.

„În timp ce se deplasa cu autoturismul, inculpatul a  aruncat din mers telefonul mobil al victimei  în vegetația de pe marginea drumului național E 70. Inculpatul a adăpostit victima în perioada 14 – 17.04.2019 (în locuința sa din municipiul Caracal, judeţul OLT) prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală ținând-o permanent imobilizată de pat cu un lanț metalic, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/ bandă adezivă, în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de «trafic de persoane»”, explică reprezentanții DIICOT.

Anchetatorii mai arată că Dincă a violat-o pe Luiza în mod repetat, la unul dintre violuri participând și Ștefan Risipițeanu. (VEZI AICI: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE!)

„În sarcina acestuia (a lui Risipițeanu, n.r.) s-a reținut că, la 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, a ajuns inopinat la locuința inculpatului D.G. din municipiul Caracal, judeţul Olt, ocazie cu care l-a surprins pe acesta în timp ce intra cu autoturismul în curtea locuinței şi a observat-o sechestrată în autoturism pe victima majoră M.L.M. În aceste împrejurări, inculpatul R.Ş. i-a solicitat să-i permită întreținerea de raporturi sexuale cu victima, iar, ca urmare a acordului exprimat ulterior de către inculpatul D.G., în cursul aceleași zile, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a întreținut raporturi cu victima M.L.M.”, au comunicat reprezentanții DIICOT.

Cum și când ar fi scăpat criminalul de cadavrul Luizei

Tortul pe care familia Luizei l-a pregătit pentru ziua în care tânăra ar fi împlinit 19 ani

După trei zile, pentru că Luiza se împotrivea violurilor și tratamentului degradant, Dincă a omorât-o pe fată, spun anchetatorii.

„Inculpatul G.D. i-a aplicat, cu intenție, victimei M.L.M., multiple lovituri puternice cu pumnii, vizând zone vitale ale corpului,respectiv capul și cutia toracică, în timp ce aceasta era imobilizată (legată de pat), lovituri care au condus la decesul acesteia. Ulterior, după ce a constatat decesul victimei, în scopul ascunderii infracțiunii de omor calificat, a ars cadavrul acesteia într-un butoi metalic pe care îl deținea în curtea locuinței sale.

Cenușa, fragmentele osoase și celelalte resturi rezultate în procesul de incinerare au fost transportate și abandonate în vegetație, cel mai probabil la 18.04.2019, în liziera de pădure amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal”, potrivit DIICOT.

Răpirea Alexandrei

Alexandra Măceșanu a sunat în zadar la 112, în timp ce se afla în Casa Groazei

Procurorii explică și cum a decurs răpirea și uciderea Alexandrei Măceșanu, cea de-a doua victimă a lui Gheorghe Dincă.

„Prin acelaşi act de sesizare s-a reţinut și faptul că, la data de 24.07.2019, în jurul orelor 10:00-10:15, în timp ce se afla pe raza comunei Dobrosloveni, judeţul Olt, inculpatul D.G. a observat-o pe victima M.M.A., în vârstă de 15 ani, și prin inducere în eroare, iar ulterior prin răpire și constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, a recrutat-o, folosind un pretext fals, în sensul că s-a oferit să o transporte cu mașina proprie,«la ocazie», spre liceul MIHAI VITEAZUL din municipiul CARACAL”, arată anchetatorii. (NU RATA: ANCHETATORII, ORIPILAȚI DE CE AU GĂSIT ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Dincă ar fi dus-o pe Alexandra până în zona liceului, unde ar fi oprit și, prin violență, a imobilizat-o și a legat-o cu cureaua de la pantalonii săi de centura de siguranță a banchetei din spate.

„Inculpatul a transportat victima, cu autoturismul, la locuința sa din municipiul Caracal, judeţul Olt (prin răpire, contrar voinței victimei care s-a opus și a strigat după ajutor), aceasta fiind în imposibilitate să coboare întrucât era legată de bancheta din spate, iar portierele și geamurile nu puteau fi deschise din interior ca urmare a modificărilor aduse de inculpat. Pe drum acesta a aruncat telefonul victimei în zona strada Ștrandului din municipiul Caracal”, mai spun procurorii.

De ce se încadrează Dincă la „trafic de minori”

Aceștia explică și de ce faptele lui Dincă se încadrează la „trafic de minori“.

„În zilele de 24 și 25 iulie 2019, inculpatul a adăpostit victima, prin constrângere, manifestată prin violență fizică și verbală, în locuința sa, ținând-o imobilizată de pat cu un lanț, legată la ochi cu bandă adezivă, iar la mâini și la picioare cu sfoară/bandă adezivă în scopul exploatării sexuale în interes propriu, fapt care, potrivit legii, realizează conținutul constitutiv al infracțiunii de «trafic de minori»“, au comunicat reprezentanții DIICOT. (NU RATA: I-am găsit familia presupusului ucigaș în serie din Caracal)

Cum ar fi omorât-o Dincă pe Alexandra

Anchetatorii mai susțin că, în aceleași zile, Dincă a violat-o de mai multe ori pe Alexandra, chiar dacă știa că este minoră.

„În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, la 25.07.2019, în jurul orelor 12.00, după ce a telefonat familiei victimei minore, pentru a induce ideea că aceasta a părăsit voluntar teritoriul României, inculpatul a revenit la locuința sa, unde se afla sechestrată victima M.M.A..

Observând că aceasta a reușit să-și desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se și de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant și violurilor repetate, cu intenție,  i-a aplicat acesteia cel puțin o lovitură cu pumnul în zona capului și în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul.

În jurul orelor 13.00, după ce a comis infracțiunea de omor calificat asupra victimei minore M.M.A., în locuința sa din municipiul Caracal, Judeţul Olt, în scopul ascunderii noii infracțiuni de omor pe care o săvârșise, a ars cadavrul victimei, punându-l în același butoi metalic pe care îl deținea în curtea locuinței sale și pe care îl folosise și în cazul victimei precedente. Cenușa și resturile osoase au fost depistate în acest butoi, în dimineața zilei de 26.07.2019, la orele 06.00, cu ocazia percheziției domiciliare efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal”, au arătat reprezentanții DIICOT.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...