Afacerile i-au intrat în colaps, iar el… L-au dat dispărut pe bogătaşul cu o avere de 35 mil €! ”De 6 luni, nu l-a mai văzut nimeni şi nici…”

Publicat: 23/12/2017 | 00:00

Valerii Moraru, omul de afaceri de care se leagă falimentul Rapidului, a dispărut din România. Nu l-a mai văzut nimeni de şase luni şi este imposibil de găsit la telefon. Mai mult, business-urile i-au intrat în colaps şi, conform unor surse, a ajuns la sapă de lemn. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: Nu e banc! Cum o poreclesc rapidiştii pe soţia lui Moraru şi cum a reactionat femeia când a venit vorba de istoria clubului!)

După Rapid, Valerii Moraru distruge şi firmele Perla Covasnei şi Azuga Waters. Cele două societăţi erau controlate de afaceristul basarabean şi soţia sa, Violeta, cu sute de bilete la ordin fără acoperire. În clipa de faţă, datoriile fostului patron al giuleştenilor sunt de mai multe milioane de euro. În plus, foarte multe instituţii bancare solicită, la tribunal, executarea silită a bogătaşului care, în urmă cu trei ani, figura cu o avere de 35 milioane de euro. (VEZI AICI: A dispărut de un an din spaţiul public! L-am găsit pe ”groparul” multimilionar al Rapidului!)

“De şase luni nu l-a mai văzut nimeni şi nici telefonul nu-l are conectat. Probabil l-a schimbat. Acum ceva timp m-a sunat de pe un număr cu prefix de Rusia, dar abia îl auzeam. A rămas că mă sună când o să aibă semnal, dar nu a mai dat niciun semn. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. A dispărut, pur şi simplu. Este înglodat în datorii! A distrus multă lume, nu doar Rapidul”, a spus, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, un fost partener de afaceri şi apropiat al lui Valerii Moraru.

A distrus clubul Rapid

În decurs de două săptămâni, mai exact în perioada 23 noiembrie – 7 decembrie, Tribunalul Ilfov a dispus intrarea în insolvenţă a societăţilor Perla Covasnei şi Azuga Waters. Prima firmă are refuzuri la plată de 15,3 milioane de lei, în timp ce la a doua societate suma totală depăşeşte 37 de milioane de lei. În concluzie, Valerii Moraru şi-a distrus toate afacerile. (CITEŞTE ŞI: Blestem sau… Câştigătorul celui mai mare premiu de la 6/49 şi-a băgat afacerile în faliment şi… A luat 12 milioane de euro de la Loteria Română)

Basarabeanul a folosit bilete la ordin şi în perioada în care era patronul Rapidului. Motiv pentru care a avut probleme serioase cu mulţi conducători din fotbal, care i-au executat, la un moment dat, biletele la ordin. În 2016, clubul din Giuleşti a intrat în faliment din cauza lui Valerii Moraru, care a fost incapabil să plătească datoriile care se ridicau la două milioane de euro. (NU RATA: EXCLUSIV. În 2013, era cel mai bogat român cu 1,7 mld €. În ce situaţie uluitoare a ajuns miliardarul de la Zimnicea! Avocaţii afaceristului au…)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 
Citește și...