Alex Velea, Lora, Dan Bittman, în negocieri pentru “Vocea României”?!

Publicat: 05/06/2018 | 09:59

La patru zile după ce s-a dezvăluit că Irina Rimes este unul dintre noii jurați de la “Vocea României”, au fost făcute publice numele mai multor artiști care ar fi primit oferte din partea oficialilor îndrăgitei emisiuni. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine se va așeza pe scaunul rămas liber lângă Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă, după ce Adrian Despot și Loredana au părăsit juriul de la “Vocea României”.

Pentru scaunul pe care a stat Loredana la “Vocea României” au dat probe Lora și Irina Rimes – artista moldoveancă fiind cea care a reușit să încheie contractul cu producătorii emisiunii, potrivit Click!

Citește și: Irina Rimes, promisiuni neașteptate pentru concurenții care o vor alege să le fie antrenoare la “Vocea României”: “Entuziasmul se pierde în rutină”

Cine ar putea veni la “Vocea României” în locul lui Adi Despot

Solistul de la “Viţa de vie” ar fi părăsit scaunul de jurat forţat de împrejurări, conform sursei citată mai sus. Se pare că şefii postului nu i-au mai reînnoit contractul.

Citește și: Adi Despot, prima reacție după ce s-a aflat că a părăsit juriului de la “Vocea României”! “Nu pot să cred că…”

Dan Bittman, Cornel Ilie de la “Vunk” și Alex Velea sunt trei dintre numele care s-au vehiculat că ar fi primit o ofertă din partea celor de la “Vocea României”. Cu toții au o experiență uriașă în spate, de exemplu Cornel Ilie este regizor muzical la “Românii au talent”. În trecut, Dan Bittman a fost implicat în proiecte precum “X Factor”, “Vreau să fiu mare vedetă” şi “Dănutz SRL”.

Ar fi interesant să îl vedem pe Alex Velea în postura de jurat la “Vocea României”, mai ales că el a devenit cunoscut după ce a apărut la un concurs de talente în 2003 – este vorba despre “Star Factory”. La fel ca Irina Rimes, și iubitul Antoniei are o casă de producție unde și-ar putea lansa elevii de la “Vocea României”: „Golden Boy Society”, acolo “au crescut” Mario Fresh, Lino Golden sau Rashid. În prezent, Alex Velea are contract cu Kanal D la “Bravo, ai stil!”, însă, până la toamnă mai e timp… și poate lucrurile se vor schimba.

Loredana și-a încheiat colaborarea cu “Vocea României” după șapte sezoane ca să se poată concentra mai mult pe proiectele sale: școala de muzică pe care o are, concerte și musical-ul “Mamma Mia!”. În vârstă de 47 de ani, celebra cântăreață impresionează de fiecare dacă când urcă pe scenă în fața fanilor cu viziuni noi.

Citește și: Loredana, prima reacție după ce s-a aflat că a fost înlocuită la “Vocea României” cu Irina Rimes