Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: ”Voi muri cu ei de gât!”

Publicat: 22/08/2019 | 08:04
Alexandru Cumpănașu lansează noi acuzații: ”Voi muri cu ei de gât!”

Unchiul Alexandrei Măceșanu a răbufnit și consideră că ancheta în cazul crimelor din Caracal nu se desfășoară conform unor parametri normali. Alexandru Cumpănașu spune că nu se va lăsa învins și, mai mult, acuză că persoane care ar trebui să fie audiate nu sunt chemate la audieri.

Alexandru Cumpănașu declară că simte ”o opreliște în aflarea adevărului” și consideră că începe să devină ”inutil”. Unchiul Alexandrei acuză că oamenii care ar trebui să lupte pentru dreptate nu doresc să se afle, de fapt, adevărul în dosarul ”Caracal”.

Mor cu ei de gât. Simt din ce în ce mai mult o opreliște în aflarea adevărului. Orice aș face, oricâte probe aș aduce, orice demers aș face, ajung la concluzia, cu tot respectul pentru oamenii care și-au pus încrederea în mine, că devin inutil. Există în acest moment o dorință, nu știu a cui, ca în cazul acesta să avem un deces cât mai curând, să avem un caz închis cât mai curând și să nu mai umblăm după clanurile mafiote din județe. Chiar dacă alerg de la o instituție la alta în fiecare zi, nu am alt sentiment decât acesta, că cei care ar trebui să facă dreptate sunt cei care luptă împotriva dreptății”, a declarat Cumpănașu la antena3.ro.

”Nu vreau să intru în detalii”

Alexandru Cumpănașu și-a manifestat revolta față de modul în care se desfășoară ancheta, spunând, totodată, că nu dorește să intre în ”detalii”.

„Sunt persoane care ar trebui să fie audiate și nu sunt audiate, deși eu am depus solicitare în acest sens de mai bine de două săptămâni. N-au fost audiate de DIICOT. Cu ăia o să mor de gât. Cred că unii magistrați care se mai ocupă de cazul acesta au mai scris la niște legi de curând cu cei care ar trebui să fie chemați la audieri. Nu vreau să intru în detalii că n-ar fi corect față de anchetă. Dar dacă procurorii consideră că nu trebuie audiați, voi muri eu cu ei de gât”, a mai declarat unchiul Alexandrei Măceșanu conform sursei citate mai sus..

Citește și...