Am aflat motivul pentru care Bianca a renunțat la emisiunea de la Antena 1!

Publicat: 10/11/2018 | 23:00

”Bombă” în televiziune! Bianca Drăgușanu a renunțat la celebra emisiune de la Antena 1.(Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat motivul pentru care vedeta a solicitat producătorilor renumitului show să o lase să se întoarcă în România. (CITEȘTE ȘI: ”GINERELE” CUNOSCUTULUI MILIONAR S-A IUBIT CU SEXY-CRUDUȚA!)

Învățată cu viața de lux pe care o duce în țară, Bianca Drăgușanu nu a rezistat mai mult de două săptămâni în ”Asia Express”. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)  Așa că, în urmă cu câteva zile, vedeta Antenei 1 s-a întors de pe meleaguri străine pentru a fi alături de cei dragi. (CITEȘTE ȘI: RĂSFĂȚATUL LUI GIGI BECALI A DAT ÎN MINTEA COPIILOR)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a aflat motivul pentru care Bianca Drăgușanu a luat o decizie atât de tranșantă. Potrivit spuselor unei prietene a frumoasei blonde, dorul de fiica sa și condițiile dificile pe care a trebuit să le suporte în timpul filmărilor ar fi adus-o pe Bianca în pragul depresiei. Astfel că, la scurt timp după începerea filmărilor, Bianca le-a cerut producătorilor să o scoată din emisiune. (NU RATA, AICI: ILIE NĂSTASE A CÂȘTIGAT PRIMUL PROCES CU POLIȚIA RUTIERĂ. AVEM DETALII!)

”Dorul de fiica ei și condițiile grele de care a dat în Asia au făcut-o pe Bianca să renunțe.(Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Din câte știu eu, Bianca a cerut să se întoarcă în țară.  Ea a renunțat să mai participe la filmări”, a declarat o prietenă a vedetei, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Alex Bodi a dus-o să-și vadă fiica

Potrivit unor surse DAS (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro), imediat după ce a aterizat în București, Bianca a mers împreună cu Alex Bodi la mama ei pentru a-și vedea fiica.(Cum câștigi bani rapid) Cu această ocazie, celebra blondină l-a prezentat mamei pe bărbatul alături de care este fericită, după despărțirea de Victor Slav. (NU RATA, AICI: ACESTA ESTE MOTIVUL CELOR 3 INFARCTE SUFERITE DE BUSU)

Bianca a renunțat la emisiunea de la Antena 1

Bianca Drăgușanu, super-afacere

La scurt timp după ce s-a întors în România, Bianca a luat o decizie foarte importantă. Ea și-a vândut bolidul de lux pe care îl deținea. Potrivit informațiilor noastre, vedeta Antenei a făcut o super-afacere, încasând pe mașina de lux aproximativ 50.000 de euro. Ca să nu folosească taxiul până își cumpără o nouă mașină, Bianca Drăgușanu se bucură pe deplin de bolidul iubitului ei, Alex Bodi. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU A LĂSAT ÎN URMĂ TRAUMELE DE LA “ASIA EXPRESS”)

A fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.  Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. (NU RATA, AICI: SOȚIA DICTATORULUI CANIBAL BOKASSA, EVACUATĂ DIN CASĂ DE STATUL ROMÂN!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...