Andra Măruță radiază de fericire! Cântăreața a împărtășit vestea cu fanii

Publicat: 21/11/2018 | 09:52

Andra Măruță a primit o veste extraordinară, care i-a făcut sufletul să tresară de fericire. Fără să stea prea mult pe gânduri, îndrăgita cântăreață a împărtășit motivul bucuriei sale cu fanii. Aceștia i-au înțeles trăirea și au felicitat-o imediat.

Citește și: Mesajul pe care Andra i l-a transmis tenismenei Simona Halep, după ce a dansat și a cântat la concertul ei

Andra Măruță, foarte fericită după ce a aflat că show-ul ei din Craiova este sold out

Concertul Andrei programat sâmbătă, 24 noiembrie, în Craiova este sold out! Oltenii sunt nerăbdători să vadă show-ul “Aievea”, astfel că au stabilit un record la cumpărarea biletelor. Acest aspect a făcut-o pe Andra Măruță să radieze de fericire și a dezvăluit pe pagina ei de Facebook noua ei reușită. Artista a repostat afișul spectacolului care va avea loc peste trei zile, pe care a scris: “Craiova, ești MAXIMĂ!!!”, “SOLD OUT” și “Mulțumesc”. În plus, imaginea a fost însoțită de descrierea: “În Craiova, oamenii cred în vise împlinite! Vă mulțumesc din suflet că mă așteptați cu nerăbdare. Vă iubesc! ❤️”.

Citește și: Andra a mărturisit care este secretul frumuseții ei! Trucuri pentru un ten perfect

Fanii artistei s-au bucurat enorm pentru reușita ei și i-au lăsat numeroase comentarii la postare.

De abia aștept, draga mea Andra😍😍😍AMR 3 zilete pup😗😗😗și o seară minunată îți doresc”, “Felicitări din tot sufletul! Ești cea mai tare! ❤️🎉😘”, “«Aievea» un show de vis; acum și în inima Olteniei ajunge cu o atmosferă de regal fără egal, surpride-ne așa cum ne-ai obișnuit și totul va fi la superlativ, cu invitati de top lângă o voce de aur și un talent desăvârșit. #SUCCES !🙏😍👏”, “Succes și felicitări! Abia aștept 24 noiembrie să văd instastory care faci pe Instagram la Craiova! Mult succes! 😘😍”, “Va fi extraordinar!! Sunt sigură, simt asta!!💖💖 mereu ai reușit să faci oamenii fericiți prin dragostea și talentul tău! Multă baftă! Îți țin pumnii, te iubesc 💖💖 sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Scandal între Tudor Chirilă și Andra la Vocea României. A făcut-o să plângă | FOTO

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Citește și...