Andreea Bălan, atitudine iresponsabilă într-un hypermarket în care a mers cu Ella. Artista a fost criticată pentru gafa făcută în public

Publicat: 20/07/2020 | 14:54

Andreea Bălan a fost filmată în timp ce are o atitudine iresponsabilă într-un hypermarket în care a mers cu Ella. Clienții magazinului care au observat gafa făcută de artistă în public au criticat-o. Același lucru s-a întâmplat și azi, după ce imaginile au fost publicate chiar de jurata de la “Te cunosc de undeva!”

Citește și: George Burcea, un nou mesaj acid în legătură cu relația fostei soții, Andreea Bălan, alături de Tiberiu Argint: “Eu, prost…”

Andreea Bălan, atitudine iresponsabilă într-un hypermarket în care a mers cu Ella

Dacă este luni, Andreea Bălan a dezvăluit un nou episod de vlog pentru apropiații și fanii care o urmăresc și pe canalul ei YouTube. Pe cea mai mare platformă de streaming video din lume, vedeta a urcat filmările realizate în timpul unei sesiuni de shopping când a cumpărat o piscină gonflabilă pentru fiicele sale. Ea nu a mers singură, ci împreună cu Ella, care și-a ales cu mult tact ținuta.

“Ești pregătită? Ești fericită? Ce frumoasă ești! Ți-ai pus perluțe, ți-ai luat sirena, ți-ai pus ghiozdănelul. Ai și măscuță. Ai măscuță, pentru că așa ieșit în oraș, cu măscuță, nu se poate altfel!”, i-a spus cântăreața Ellei care era nerăbdătoare să meargă în magazin.

Bravo, Andreea Bălan! Teoria o știi foarte bine, însă, ai picat cu brio proba practică în războiul pe care omenirea îl poartă cu virusul invizibil, SARS-CoV-2! Iar asta poți vedea/revedea pe înregistrarea de mai jos în care apar imagini surprinse în timpul shoppingului făcut împreună cu superba Ella. Masca de protecție care este obligatorie în spațiile închise, inclusiv în magazine, ai purtat-o incorect. Practic, te-ai expus atât tu în fața bolii nemiloase apărută în China și ai riscat atât sănătatea fiicei tale, dar și pe ale celor care s-au aflat în magazin.

Nu rata: Andreea Bălan, mărturii despre partidele de amor în locuri publice: “Este prea incomod”. Ce a spus despre filmele pentru adulți

Câțiva dintre internauți au criticat-o pentru că nu a purtat corect masca de protecție în magazin; astăzi, numărul bolnavilor de coronavirus a ajuns la 38.139, după ce au fost confirmate încă 681 de cazuri. Bilanțul morților este de 2.038 de oameni, iar cel al vindecaților, 22.747

“Trage-ți masca aia pe nas și nu mai pune mâna atât pe ea”, “Andreea, ajută-ne folosind corect masca în magazin: acoperind nasul și gura 🙂 Fanii tăi pot avea astfel parte de încă un exemplu pozitiv”, “Andreea… esti o scumpă, dar pune masca peste nas și nu mai atinge exteriorul”, “Eluța este delicioasă, vorbește foarte clar, e foarte isteață, deschisă și Clarița e dulce, un copil bun, nu plânge, nu, mârâit, copii foarte bine educați! Toată admirația pentru tine si mama ta! 🤗😍👍”, “Sunteți așa drăguțe! Mă bucur că faci vloguri interesante și educative. Și că nu vorbesti urât ca alții! Sunteți foarte amuzante! Râd de fiecare dată când mă uit la vlogurile tale! Ține-o tot asa!❤🧡💛💚💙💜” sunt cinci dintre comentariile strânse de clipul de mai jos.

Află și: George Burcea, apel disperat! A fost diagnosticată cu o boală rară

În vârstă de 36 de ani, Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016, când a născut-o pe Ella Maya. Surioara copilei, Clara Maria, a venit pe lume pe 4 martie 2019. Ziua în care și-a cunoscut a doua fetiță a fost și cea în care artista a primit a doua șansă la viață! Și asta pentru că, în timp ce se afla încă în sala de operații, ea a făcut stop cardio-respirator, însă, incidentul a fost gestionat cu maxim profesionalism de echipa excepțională de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din România.

Andreea Bălan s-a căsătorit religios cu George Burcea pe 15 septembrie 2019, iar evenimentul a fost unul cu totul și cu totul deosebit. Iar la începutul acestui an, ei au decis să divorțeze.