Andreea Bănică a dat în mintea…Sofiei! Ce-a ieșit este, de-a dreptul, electrizant: ”N-ai cum să scapi!”

Publicat: 06/09/2020 | 18:26

Andreea Bănică s-a distrat copios alături de fiica ei, Sofia, care în mai a împlinit 11 anișori. Cele două au dansat în fața camerei, mai mult, s-au strâmbat cât au putut, până când, la un moment dat, le-a pufnit râsul. Imaginile sunt superbe, puștoaica e scumpică foc și nu are deloc trac. Seamănă cu mama ei!

CTEȘTE ȘI: CLIPE GRELE PENTRU ANDREEA BĂNICĂ! ARTISTA A POVESTIT TOT: ”ERAM DESFIGURATĂ DE DURERI!”

Andreea avea să posteze filmulețul pe Instagram, unde a dezvăluit noua pasiune a Sofiei. ”N-ai cum să scapi de TikTok în casa asta ? Urmăriți-o pe Sofia @sofitelbikistar să vedeți ce filmulețe frumoase face! ? @iamsofiamariab”, a scris celebra artistă, lăudându-și, nu fără motive, odorul. ”Daa, face niște filmulețe splendide. Este talentată și frumoasă și deșteaptă”, a fost cel mai frumos compliment al unei fane.

Aprecierile au curs, cei mai mulți internauți fiind impresionați de felul în care micuța duce la capăt filmarea. ”Eu sunt o mamă perfectă. Uitați-vă la mine. Nu sunt acasă, sunt la eveniment. Glumesc, de când am născut prima dată, m-au apucat mustrările, iar acum că sunt doi, e și mai rău. Dar am bona perfectă acasă. Dacă Lucian este cu ei acum, nu-mi fac absolut nicio grijă. Când îi las singuri, nu vrei să știi ce e la mine acasă. Nu pot să arăt poze și filmări, că te crucești. Fiecare e în lumea lui: Noah dezbrăcat, Lucian în lenjerie intimă și Sofia cu bluze până la buric și pantaloni cu talie înaltă”, dezvăluia Andreea Bănică pentru Libertatea. Acum a arătat filmarea. Nu a mințit deloc!

Andreea Bănică, jenată de apariția în Playboy

Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să pozeze pentru Playboy. Ea a mărturisit că i-a fost rușine după ce a apărut în revistă și nu a mai ieșit din casă câteva zile. Invitată la Click! Live, vedeta a oferit amănunte despre apariția în celebra revistă dedicată bărbaților. ”Inițial, n-am vrut să pozez…. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful. Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop”, a povestit Andreea.