Antonia, poză de colecție cu cei trei copii! Anunțul pe care l-a făcut cu lacrimi în ochi

Publicat: 30/07/2020 | 20:44

Antonia trăiește una dintre cele mai frumoase etape ale vieții sale: o are alături de ea pe fiica din mariajul cu Vincenzo Castellano. Maya Castellano se bucură din plin de zilele petrecute alături de mama ei, frații săi și “tatăl” său, Alex Velea. Recent, frumoasa cântăreață a făcut un anunț emoționant cu lacrimi în ochi.

Citește și: Antonia și-a speriat îngrozitor fanii. Anunțul postat pe Instragram: “Noaptea trecută într-un club…”

Antonia, poză de colecție cu cei trei copii

De câteva zile bune, familia Antoniei “s-a mărit”: Maya Castellano a venit în România și locuiește în vila pe care mama ei și Alex Velea au cumpărat-o împreună. Fiind în culmea fericirii, artista a început să publice tot mai des filmări și fotografii cu fiica și cei doi fii pe care îi are. În urmă cu câteva ore bune, ea a urcat pe Instagram Stories o poză de colecție în care apar Akim, Dominic și Maya, iar pe imagine a scris următorul mesaj în limba engleză: “I’m rich! Thank you, Lord” care se traduce astfel: “Sunt bogată! Îți mulțumesc, Doamne!” – puteți vedea imaginea în galeria foto a articolului. Mulți dintre apropiați, dar și fani de-ai vedetei sunt convinși că atunci când a făcut postarea, aceasta avea în ochi lacrimi de bucurie și recunoștință.

Nu rata: Iulia Albu, comentarii acide despre Antonia: “O femeie frumoasă și cam atât!”

“Se citește fericirea în ochii voștri! 💕”, “Super poza. Sunteți cea mai tare familie💞”, “Nu știu de ce, dar mă bucur foarte mult pentru tine când te văd în formula asta! Poate pentru că sunt și eu mamă și îți înteleg fericirea!”, “Mă bucur că sunteți împreună 🥺❤️”, “Familia perfectă! Respect” sunt cinci dintre comentariile strânse de poza de mai jos.

View this post on Instagram

My diamonds and my pearls!

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Vezi și: Antonia are o soră de aceeași vârstă cu fiica ei, Maya. Cum arată Alessia

Antonia Iacobescu și Alex Velea, poveste de iubire ca-n filme

Află și: Alex Velea e topit după “fiica lui vitregă”! Antonia l-a filmat în timp ce o răsfața pe Maya

Pentru custodia fetei, Antonia și Vincezo Castellano au o dispută care durează de câțiva ani. Ca să se separe legal de tatăl fiicei sale, cântăreața trebuie să primească rezultatele anchetei sociale, demarate în urmă cu mai bine de doi ani de autorităţile italiene, la locuinţa bunicilor paterni ai Mayei, domiciliaţi în Castellammare di Stabia, lângă Napoli. Maya Rosaria Castellano s-a născut pe 28 august 2010.

Nu rata: Maya Castellano, Regina TikTok-ului! Imagini de senzație cu frumoasa adolescentă și reacția Antoniei când își vede fata cântând