Inna, apariții de infarct la mare: ”Dintr-un alt unghi…”

Publicat: 06/09/2020 | 17:43

Inna nu ”rupe” doar topurile în materie de muzică! Și-a descoperit, de curând, o nouă vocație, aceea de a poza extrem de sexy. Iar dacă are și atuul, și-l are, operă de artă iese. Imaginile au cuvântul!

CITEȘTE ȘI: “INCENDIU” PE PLAJĂ, A APĂRUT SEXY-INNA!

Inna a ”explodat” pe litoral, fie cel străin, unde a dat o fugă imediat după ieșirea din starea de urgență, fie cel autohton, că doar vedeta de la Constanța a răsărit. Pe treabă s-a pus cântăreața mult apreciată nu doar de fanii din România, de altfel, marea ei lansare s-a produs peste hotare, iar ce a ieșit e, se poate spune, fabulos. Inna, în toată splendoarea!

Pozele reușite de artistă au fost apreciate, iar mulți masculi cu siguranță au oftat îndelung atunci când le-au privit, pe rețelele de socializare, acolo unde Inna chiar face ”ravagii”. Vă prezentăm câteva imagini de infarct, lesne de înțeles. „My skateboarding pics never get likes so i decided to try another angle…(Fotografiile mele cu skateboardul nu primesc niciodată like-uri, așa că am decis să încerc dintr-un alt unghi”, a glumit solista cu mesajul în dreptul pozei care a adunat, în doar câteva minute, peste 130.000 de like-uri. Recitalul abia începe!

Inna și Deliric sunt împreună! Vedeta a recunoscut

Inna și rapper-ul Deliric sunt la începutul unei povești de dragoste și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Recent, cântăreața a postat pe contul său de Instagram primele imagini alături de noul iubit.

NU RATA: CE URĂȘTE CEL MAI MULT INNA LA CORPUL EI. VEDETA A ZIS TOT: „MI S-A ÎNTÂMPLAT SĂ CRED CĂ AM…”

Inna și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor. Puțină lume știe că înainte de relația cu Deliric, vedeta a fost la un pas de căsătorie. Cântăreața a avut o relație de șase ani, iar partenerul ei de atunci a cerut-o în căsătorie. Nu a ezitat, a spus „Da!”. Lucrurile nu au mai mers așa bine, iar cei doi și-au dat seama că nu sunt pregătiți pentru a face acest pas. „Am fost cerută în căsătorie, am zis DA, dar nu m-am căsătorit. Am fost cu un băiat șase ani și apoi ne-am răzgândit”, a dezvăluit Inna.