Atenție, imagini șocante din bucătăria unui fast-food din București!

Publicat: 20/03/2019 | 23:04

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini șocante din bucătăria unui fast-food din Capitală. Alimentele nu erau depozitate în asemenea hal nici în Evul Mediu. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL-KARATEKA A PRIMIT INTERDICȚIE SĂ SE MAI APROPIE DE SEXY-URLAȚI LA MAI PUȚIN DE 100 DE METRI!)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor imagini de-a dreptul apocaliptice din bucătăria unui fast-food din București. Din câte se pare, angajații respectivului local nu țin cont de regulile de igienă. Nici măcar de cele elementare. În imaginile groazei se vede clar că lăzile cu carne sunt, pur și simplu, așezate pe jos, în condiții insalubre. (NU RATA, AICI: MEGA-SCANDAL ÎN DIVORȚUL UNUI CUNOSCUT ATACANT AL ”GENERAȚIEI DE AUR”! ȘI-A ALUNGAT SOȚIA DIN CASĂ?!)

“Pun viețile oamenilor în pericol fără să le pese”

Mizeria pare să fie la ea acasă, iar pereții scorojiți și caloriferele ruginite completează tabloul respingător din bucătăria în care se prepară zeci de produse culinare pentru cei care vor să mănânce în fugă și apelează ”cu încredere” la fast-food-ul de la colțul străzii.

”V-am trimis aceste imagini din dorința de a se lua măsurile necesare pentru a estompa acest fenomen. Ceea ce se întâmplă este șocant. Pun viețile oamenilor în pericol fără să le pese deloc”, ne-a mărturist cititorul care a transmis fotografiile șocante pe celebra adresă pont@cancan.ro. 

Așa arată bucătăria unui fast-food din București

Un copil din București a murit după ce a mâncat shaorma!

În luna mai a anului trecut, toată țara a fost șocată, după ce un băiețel în vârstă de numai trei ani părea să își fi găsit sfârșitul din cauza unei shaorme. Părinții cumpăraseră mâncarea fast-food de la un local cunoscut din Capitală și îi dăduseră să guste și fiului lor. Ulterior, părinții au reclamat simptome ale unei intoxicații alimentare, motiv pentru care au sunat la 112.

Copilul lor, aflat în stare gravă, a murit la scurt timp, iar toate privirile s-au îndreptat către ambulanța care ar fi ajuns prea târziu. Testele de sânge ale părinţilor arătau că aceștia nu aveau în organism bacterii periculoase, ceea ce întărea ideea că micul Theodor ar fi trăit dacă ar fi fost tratat în timp util. Acesta a murit deși, într-un interval de opt ore, a fost consultat acasă de doi medici de pe ambulanță, dar și la Institutul Matei Balș. (CITEȘTE ȘI: MASACRU ÎN ”TEMPLUL” MANELELOR. BODYGUARZII DE LA MIA MUSICA L-AU SCOS ”PE TARGĂ” DIN CLUB PE BILI BRAȚE-MARI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...