Au apărut filmări +18 cu unul dintre protagoniștii mega-show-ului de la Antenă!

Publicat: 09/10/2018 | 15:02

Controversă de proporții în culisele celui mai mediatizat show din România. Una dintre ispitele masculine de la ”Insula Iubirii” face bani grei din… videochat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detalii și imagini de-a dreptul uluitoare.(Super oferta de angajare) Atenție, nu sunt recomandate minorilor. (CITEȘTE ȘI: FILMĂRI +18 CU IUBITA SECRETĂ A MUSCULOSULUI DE LA EXATLON)

Așa cum era de așteptat, producătorii uneia dintre cele mai populare emisiuni de la noi din țară, ”Insula Iubirii”, au ales ispite numai una și una, atât pentru fete, cât și pentru băieți. Unul dintre tinerii care a fost adus pe insula fetelor pentru a le face pe acestea să cadă în ispită câștigă bani buni din show-urile dedicate adulților, pe diferite platforme on-line. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a intrat în posesia unor detalii de-a dreptul uluitoare din mega-scandalul care s-a iscat în culisele popularului reality-show.(NU RATA, AICI: SEXY-ALINKA S-A COMBINAT CU PRIMARUL CASANOVA?!)

Una dintre ispitele masculine care face senzație în cel mai nou sezon al emisiunii ”Insula Iubirii” este, fără doar și poate, un model de succes în domeniul videochatului, iar imaginile care au ajuns în posesia CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro sunt mai mult decât elocvente. (NU RATA, AICI: EL E CEL MAI NOU MULTIMILIONAR AL ROMANIEI! A DAT UN “MEGA-TUN” DE 550 MIL. $)

Tânărul care, în acest sezon al emisiunii ”Insula Iubirii”, are rolul de a le seduce pe fete, pare să fie lipsit de orice fel de inhibiție și nu se jenează să apară, în fața camerei video, în fel de fel de ipostaze desprinse parcă din filmele pentru adulți. Mai mult decât atât, ispita masculină se pare că nu practică de unul singur această meserie. (Cât câștigi dacă faci videochat?) Într-una dintre imagini, acesta apare în compania a doi bărbați care se pare că sunt la fel de neinhibați. (NU RATA, AICI: ANDA ADAM S-A ÎNRUDIT CU UN PERICULOS DIN CLANUL FLUTURE)

O ispită masculină de la ”Insula Iubirii” câștigă bani buni din videochat

Imaginile +18 au stârnit un val de reacții în mediul virtual

La scurt după ce imaginile de-a dreptul uluitoare au ajuns virale în mediul online, mai mulți internauți au reacționat la adresa tânărului ce joacă rolul ispitei în renumita emisiune ”Insula Iubirii”. Cam micuț instrumentul, cumetre” / ”Ai greșit insula băiatul meu”, sunt doar câteva dintre comentariile acide din mediul online.(Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...