Avem cele mai noi imagini cu burtica. Cum arată acum graviduța Pelinel

Publicat: 04/12/2018 | 23:36

De când a fost eliberat din închisoare, fostul boss de la Dinamo își dedică timpul exclusiv persoanelor dragi și își răsfață soția însărcinată cu gemene ori de câte ori are ocazia. Omul de afaceri pare să fi trecut peste amintirile neplăcute din detenție, având siguranța unei familii cu care se mândrește. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă cele mai noi imagini cu Cristi Borcea și Valentina Pelinel. (CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU NEGOCIAZĂ ”TRANSFERUL” REVELIONULUI DE LA ANTENĂ LA PRIMA TV!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe fostul acționar al echipei din Ștefan cel Mare într-un renumit centru comercial din București, unde a ales să petreacă mai multe ore de relaxare alături de soția lui, care este însărcinată cu gemene. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Îmbrăcat în ton cu vremea de afară și cu mult bun gust, așa cum ne-a obișnuit, Cristi Borcea a luat mall-ul la pași mărunți. Fostul șef de la Dinamo a demonstrat încă o dată că poate candida cu succes la titlul de cel mai responsabil și atent soț din showbiz. De mână cu superba sa soție, s-a plimbat prin mai multe magazine. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări)

La un moment dat, un stand de ceaiuri le-a captat atenția celor doi. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au zăbovit preț de câteva minute, analizând cu atenție produsele. După ce au ales câteva, Cristi Borcea  a plătit cumpărăturile, iar apoi și-au continuat relaxați periplul prin centrul comercial. (NU RATA, AICI: FOTBALISTUL ”REGELUI” HAGI E ACUZAT DE HĂRȚUIRE)

Cristi Borcea și Valentina Pelinel în mall

Valentina Pelinel și Cristi Borcea s-au căsătorit în toamna acestui an

Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul “Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care a divorţat în 2014. (NU RATA, AICI: CELEBRUL DEALER DE DROGURI AL VEDETELOR, CAPTURAT DUPĂ O OPERAȚIUNE-FULGER A ”MASCAȚILOR”!)

La începutul lui 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. (Cât câștigi la un studio de videochat din București) Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016.

Atunci l-a adus pe lume pe Milan Cristian, cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția fostului boss de la Dinamo pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie în Budapesta. (NU RATA, AICI: UN SUGAR DADDY A RUPT TĂCEREA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)