Avem informații de ultimă oră din culisele ”Super Revelionului României”!

Publicat: 30/12/2018 | 22:54

Super Revelionul României! Petrecerea-maraton despre care se se va vorbi tot anul e la România TV. (Angajează-te și câștigă 10.000$ lunar!)  În noaptea dintre ani, România TV v-a pregătit cea mai lungă petrecere, cu sute de invitați. Un revelion care scrie istoria televiziunii de la an la an, surclasând chiar și posturile generaliste. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă informații de ultimă oră din culise. (CITEȘTE ȘI: AM OBȚINUT FILMĂRILE CARE AR PUTEA „DETONA” SHOWBIZ-UL! LORA E ÎNSĂRCINATĂ?!)

România TV dă startul Super-Revelionului României! O mega-petrecere cum nu s-a mai făcut în istoria televiziunii. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Sute de invitați petrec peste zece ore în “sufrageria” celui mai urmărit post de știri. Marius Niță prezintă în acest an Revelionul de la România TV alături de două colege superbe: Violeta Romanescu și Gianina Lungu. (NU RATA, AICI: BREAKING NEWS. SOȚIA A BĂGAT DIVORȚ… A 3-A OARĂ DE UN FOTBALIST CELEBRU DIN ”GENERAȚIA DE AUR”!)

Petrecerea-maraton despre care se se va vorbi tot anul e la România TV

Cei mai apreciați artiști, cântăreți de muzică populară, politicieni, analiști și jurnaliștii România TV, așa cum nu i-ați mai văzut niciodată. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!) Toți vor cânta live, acompaniați de Daniel Trifu și Taraful “Târgoveții de Odinioară”, cele mai iubite melodii de petrecere. Lideri politici, miniștri, analiști, cântăreți și jurnaliști, toți încing pe rând hora, dar și microfoanele. (NU RATA, AICI: FILMĂRILE SECRETE DE LA ÎNMORMÂNTAREA ”ÎMPĂRATULUI CRISTOFOR”. CE A CÂNTAT FLORIN SALAM LÂNGĂ COȘCIUG)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...