Bianca Drăguşanu, gest incredibil după despărţirea de Alex Bodi. Din ce vrea să facă bani acum! Deja a scos la vânzare pe Internet

Publicat: 22/05/2020 | 10:17

Bianca Drăguşanu “nu a obosit” să își surprindă fanii! Vedeta a făcut un gest incredibil la scurt timp după despăţirea de Alex Bodi. Într-un mesaj video, pe care l-a făcut public, fosta prezentatoare de la Kanal D a dezvăluit cum vrea să facă bani acum, când România se află în stare de alertă din cauza bolii rare din China, SARS-CoV-2. Susținătorii divei au fost uimiți când au aflat ce a scos aceasta la vânzare pe Internet.

Citește și: Bianca a ascuns episodul, dar noi am pus mâna pe declarațiile din ședința secretă: “M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și…”

Bianca Drăguşanu, gest incredibil după noua despărţire de Alex Bodi

La 38 de ani, Bianca Drăguşanu este din nou o femeie singură de câteva zile bune. Iar ieri, ea a postat o fotografie incendiară realizată în dormitorul său; în imagine, vedeta apare în lenjerie intimă, în timp ce se uită pe fereastră, iar privirile tuturor s-au oprit în dreptul posteriorului ei bombat. Ulterior, fosta moderatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine” a dezvăluit pe Instagram Stories că se desparte de mai multe accesorii de lux. Este vorba despre 12 genți de firmă, iar cele din colajul de mai jos sunt doar trei dintre acestea.

“Pentru că m-am gândit să fac curățenia de primăvară, m-am gândit să scap de câteva dintre gențile mele pe care ori le-am purtat, ori m-am plictisit de ele. Marea majoritate sunt noi. Pe asta am cumpărat-o în luna decembrie (n.r.: 2019). Și vreau să le vând pentru că vreau să-mi iau altele noi. cam așa fac: o dată la doi ani, schimb situațiile. Aceasta este un Valentino (…) cam prin luna decembrie, este nouă, n-am apucat s-o port niciodată, dar, m-am plictisit de ea. Și vreau să o vând, pentru că mai am câteva roșii”, a declarat fosta iubită a afaceristului Alex Bodi.

Nu rata: Cine este mai fericit acum? Bianca Drăgușanu are un nou look după despărțire, iar Alex Bodi a făcut și el o schimbare majoră. Ce își transmit indirect cei doi foști soți

Într-una dintre filmările urcate pe Story-ul de la Instagram, Bianca Drăgușanu a arătat bonul fiscal primit după ce și-a cumpărat modelul de la Valentino – după cum puteți observa în galeria foto a articolului, diva a plătit aproape 9.500 de lei pe geanda din stânga colajului, iar suma pe care o cere este puțin mai mică. Printre gențile pe care fosta prezentatoare le-a scos la vânzare se numără și unele de la Prada, Gucci și Chanel.

Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare 12 genți de firmă, iar printre acestea se numără un model de la Valentino, câteva de la Dolce & Gabbana, dar și de la Louis Vuitton © Instagram Stories
Bianca Drăgușanu și-a scos la vânzare 12 genți de firmă, iar printre acestea se numără un model de la Valentino, câteva de la Dolce & Gabbana, dar și de la Louis Vuitton © Instagram Stories

Află și: Bianca Drăgușanu, revoltată pe măsurile anti-COVID ale Guvernului. “O mare abureală. Pretext să-ți mai fure niște…”

Unii dintre internauți au spus că, de fapt, anumite genți ar fi fost primite cadou de la Alex Bodi și, având în vedere că, el nu mai face parte din viața ei, Bianca Drăgușanu a decis să renunțe la darurile de care s-a bucurat la un moment dat – avem detaliile despărțirii celor doi. Însă, nu este un secret pentru nimeni că vedeta este o femeie independentă și face mulți bani din atelierul de croitorie și alte proiecte în care este implicată.

Citește și: Câți bani câștigă Bianca Drăgușanu din Instagram! Unele vedete de la noi doar visează la suma aceasta

Bianca Drăgușanu a trecut prin două mariaje eşuate

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Ea şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectorului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei, Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, au divorţat.

Descoperă și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Victor Slav şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Vedeta i-a dăruit o fiică prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Drăgușanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie 2018, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau lângă mine”. La acel moment, ea a fost înlocuită cu Andreea Mantea.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit civil cu afaceristul extravagant din Mediaș pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizată în mare secret – părinții vedetei nu știau nimic despre planurile sale. Fosta prezentatoare de la Kanal D a divorțat de Alex Bodi la notar pe 10 martie 2020.

Citește și...