Bianca Pop a dezvăluit adevărul din spatele poveștii celor 1.000 € cash din poșetă! Fosta ispită de la Insula Iubirii a fost desființată de Bote: “Ai uitat când…”

Publicat: 12/07/2020 | 18:08

Bianca Pop face ce face și mereu ajunge în centrul atenției… cu lucruri negative, de cele mai multe ori. Și, după ce s-a tot lăudat cu cei 1.000 € cash din poșetă, recent ea a dezvăluit adevărul din spatele poveștii acestei sume. De asemenea, gosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” a fost desființată de Bote, iar acesta din urmă a plătit pentru îndrăzneala lui.

Citește și: A întors-o ca la Ploiești! După ce a spus că a fost cerută de nevastă, ispita Bianca Pop șochează din nou: “Sunt singură și vreau la Puterea Dragostei”

Bianca Pop a dezvăluit adevărul din spatele poveștii celor 1.000 € cash din geantă

“Miuța de euro din poșetă există. Și va exista. Pe card, nu cash. De fapt, nici card nu am la mine, de fapt umblu cu telefonul și acolo sunt băgate toate. Dar, oricum, nu are cine să mă jefuiască pentru că la ce cunoștințe și relații am… Și nici nu sunt niciodată singură, niciunde”, a declarat Bianca Pop, conform wowbiz.ro.

În timpul dezvăluirilor, focoasa brunetă a mai subliniat că ea face bani destul de ușor și a explicat voalat cum i se rotunjesc sumele pe care le are în cont.

“Nu aș vrea să câștig la Loto… În fiecare zi îmi intră bani în cont. De la fani, de la oameni care mă curtează…”, mai spus fosta ispită de la “Insula Iubirii”.

Surse din anturajul divei însă au mărturisit că, în realitate, Bianca Pop nu stă foarte bine la capitolul finanțe. În plus, în zilele în care a fost pe litoral, bruneta a lansat apeluri disperate către mai multe prietene de-ale ei ca să facă rost de bani.

“Nu am un euro, am rămas boschet (…). Zii cuiva să îmi pună bani, nu vreau să cer la mami” este unul dintre mesajele trimise de Bianca Pop unei amice, potrivit sursei citată mai sus, iar aceasta i-a răspuns sec: Îți trimit eu, dacă e, mai încolo, câteva milioane (n.r.: sute de lei) ca să ai ce să mănânci”.

Nu uita: Bianca Pop și-a arătat zonele intime într-un live pe Instagram. Internauții au jignit-o

Fosta ispită de la “Insula Iubirii” a fost desființată de Răzvan Botezatu

În vârstă de 29 de ani, Bianca Pop a stârnit multe controverse după ce a făcut următoarele afirmații în cadrul unei emisiuni TV: “Eu nu ies din casa dacă n-am minim cash în poșetă 1.000 de euro plus bani pe carduri. Adică, n-ai cum! Mă simt ca o boschetară fără 1.000 de euro, cum să ies așa în oraș? E puțină suma. Dacă n-am cash atât, nu ies din casă”.

Fostul prezentator de la Antena Stars a criticat-o pentru Bianca Pop pentru aroganțele sale, iar aceasta l-a atacat din cauza orientării sale sexuale © Facebook
Fostul prezentator de la Antena Stars a criticat-o pentru Bianca Pop pentru aroganțele sale, iar aceasta l-a atacat din cauza orientării sale sexuale © Facebook

Află și: Cu cine se iubeşte, de fapt, Răzvan Botezatu. Pentru el s-a mutat în Germania şi a renunţat la carieră

Răzvan Botezatu, fost prezentator la Antena Stars, a criticat-o dur când a aflat despre declarațiile sale. El i-a reamintit că a uitat că a plecat de jos.

“Auzi la ea, e puțină suma… Fir-e-ai al… Auzi! Ai uitat când mâncai fasole, făăăă?” sunt replicile acide făcute de fostul moderator de la “Star Matinal”.

La scurt timp după aceste gânduri transmise public, fosta ispită de la “Temptation Island – Insula Iubirii” l-a atacat pe Bote din cauza orientării sale sexuale.