Bianca și Bodi, personaje ale unui nou reality show?! Avem detalii din culisele negocierilor

Autor: C. C.
Publicat: 26/04/2020 | 23:35

S-au iubit, s-au certat, s-au împăcat, au divorțat, iar acum… Povestea tumultuoasă dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a atras atenția unei mega-televiziuni din România. Vedeta și musculosul afacerist sunt în tratative avansate pentru propriul reality show. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii din culisele negocierilor legate de mutarea-bombă care se pregătește în piața media. (CITEȘTE ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU LĂMUREȘTE DEFINITIV MAREA ÎMPĂCARE CU ALEX BODI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de noul produs media, în prim-planul căruia s-ar afla Bianca Drăgușanu și musculosul ei iubit, Alex Bodi. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU FACE TRAFIC DE… LEUȘTEAN)

Povestea de dragoste dintre cei doi, presărată cu nenumărate dispute și momente extrem de tensionate, ar fi stârnit interesul producătorilor TV. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, de ceva vreme, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost ofertați de o mega-televiziune. Din câte se pare, cei doi vor fi personajele principale ale unui reality show, ce își propune să doboare toate audiențele.

Alex Bodi, însoțit la Londra de echipe de filmare?!

Surse din piața media au dezvăluit, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România, că noua emisiune în care Bianca și Alex vor fi personajele principale ar urma să fie difuzată de Antena Stars, asta dacă cele două părți ajung la un numitor comun. Pe lângă sumele colosale ce sunt vehiculate, surpriza o reprezintă punctul de interes al noului produs TV. Sursele noastre susțin că, total surprinzător,  Alex Bodi ar fi cel aflat în prim-planul emisiunii, el urmând să fie însoțit de echipele de filmare la Londra, acolo unde ar fi închiriat o locuință de lux ca totul să iasă perfect pe micul ecran.  (NU RATA: TOPUL VEDETELOR CARE FAC PLAJĂ ÎN CELE MAI SEXY POZIȚII. PE CE LOCURI SUNT DELIA, LORA, BIANCA DRĂGUȘANU ORI LOREDANA CHIVU)

Bianca și Bodi, personaje ale unui nou reality show?!

S-au împăcat la două săptămâni de la divorț!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii. Cei doi au recunoscut la TV că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare. (NU RATA: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU PUS LACĂT ȘAORMERIEI ȘI MĂNÂNCĂ DE LA… CONCURENȚĂ)

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au reîmpăcat

Bianca și-a ”gonflat” posteriorul?!

Bianca Drăgușanu este una dintre vedetele care pare să fie abonată la cabinetul medicului estetician. Deși este criticată pentru intervențiile estetice numeroase pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, vedeta nu ezită să apeleze la specialiști atunci când simte nevoia de o îmbunătățire.

Din câte se pare, împăcarea cu musculosul afacerist a venit la pachet cu un „upgrade”. Recent, vedeta se pare că a trecut iar pragul cabinetului de estetică, acolo unde și-ar fi ”tunat” posteriorul.

Acest lucru a ieșit la iveală după ce Bianca a publicat în mediul online mai multe filmulețe, în care a abordat o ținută extrem de mulată. Colanții îi scot în evidență posteriorul de braziliancă. După toate standardele, acesta nu ar arăta atât de… perfect dacă nu ar fi fost modelat de un specialist. Iar intervenția pare că se bucură de un real succes în rândul admiratorilor vedetei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...