Biletul Zilei »» Mizăm 100% pe fotbal pentru un debut „verde” de week-end!

Autor: Cristian P
Publicat: 09/08/2019 | 11:30
Biletul Zilei »» Mizăm 100% pe fotbal pentru un debut „verde” de week-end!

Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbaal cu ajutorul cărora țintim să ne dublăm investiția. Vom paria pe duelurile din Liga 1, Premier League, și prima ligă din Belgia.

Iată cum pariem:            

Prima selecție de pe Biletul Zilei vine de la duelul din Liga 1 unde nou-promovatele Academica Clinceni și Chidnia Târgoviște se vor duela pentru punctele puse în joc. Duelul prinde cele două nou-promovate pe ultimele două locuri ale Ligi 1. Ținem cont de faptul că istoricul „directelor” este de partea târgoviștenilor care au câștigat toate duelurile susținute până în prezent cu ilfovenii în liga secundă. Noi pariem „safe” pe minim un gol marcat de Chindia având în vedere și faptul că defensiva celor de la Clinceni este extrem de vulnearabilă.

Pentru a doua selecție de pe Biletul Zilei vom merge în Premier League la duelul care va deschide sezonul competițional.Liverpool va primi vizita cleor de la Norwich, iar „cormoranii” promit spectacol total. Noi nu ne complicăm și pariem pe minim două goluri marcate de gazde.

Închidem Biletul Zilei cu duelul din prima ligă belgiană, unde Anderlecht se va duela cu Mechelen. Vom miza pe schimbarea tabelei de marcaj de cel puțin două ori în meci, selecție câștigătoare în ultimele 10 confruntări directe.

Biletul Zilei

Ora 18:00 Academica Clinceni- Chindia Târgoviște- Oaspeții peste 0.5 goluri- cota 1.40

Ora 22:00 Liverpool- Norwich- Gazdele, peste 1.5 goluri-cota 1.20

Ora 21:30 Anderlecht- Mechelen – Peste 1.5 goluri- cota 1.19

Cota totală: 2.00

Citește și...