”Bizonul” lui Gigi Becali s-a împăcat cu fiica lui Rednic, iar acum…

Autor:
Publicat: 13/04/2019 | 22:20

Luana Rednic și Harlem Gnohere au pus punct războiului din instanță. ”Bizonul” lui Gigi Becali s-a împăcat cu fiica actualului antrenor de la Dinamo, iar acum părțile implicate sunt mai mult decât liniștite. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.

Neînțelegerile dintre Luana Rednic și Edy Harlem Gnohere au izbucnit imediat după ce atacantul semna cu FCSB! Se întâmpla în ianuarie 2017, iar fiica lui Mircea Rednic a luat foc, pentru că a fost ”sărită” de la negocierile cu Gigi Becali. Și, de atunci, cei doi au ținut-o numai în procese.

(CITEȘTE ȘI: FIICA LUI MIRCEA REDNIC L-A ”RĂPUS” PE BIZONUL GNOHERE)

Verdict final pe 10 aprilie

La mijloc s-a aflat o sumă deloc de neglijat, aproximativ 30.000 de euro, bani pe care fotbalistul ar fi trebuit să-i plătească impresarei. După mai multe înfățișări la Judecătoria Sectorului 1, Luana Rednic a câștigat, anul trecut, procesul cu Harlem Gnohere, “perla” în schimbul căreia Gigi Becali plănuiește să obțină minimum cinci milioane de euro!

Totuși, instanța le-a mai oferit celor doi o “portiță” pe care să iasă din conflict ca doi prieteni. Anume, stingerea litigiului pe cale amiabilă. Și iată că, pe 10 aprilie, Harlem Gnohere și Luana Rednic au făcut pace. Au închis procesul și s-au împăcat. Au pus, într-un final, punct războiului.

Ia act de renunţare la judecată. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de recurs se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”, au notat magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 București.

Luana Rednic a renunțat, astfel, la procesul cu Harlem Gnohere, fotbalist care are la FCSB un salariu lunar de 15.000 de euro. Părțile au ajuns, în cele din urmă, la un numitor comun, iar războiul din instanță a fost dat uitării.

(VEZI AICI: FIICA LUI REDNIC L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE ”BIZONUL” LUI GIGI BECALI)

De ce i-a cerut bani Luana Rednic

Edy Harlem Gnohere a ajuns la Dinamo în vara anului 2015, adus chiar de Mircea Rednic, antrenor atunci al echipei din ”Ștefan cel Mare”. Tehnicianul i-ar fi cerut să semneze cu Luana, lucru care s-a și întâmplat ulterior, astfel că fiica tehnicianului devenea reprezentantul atacantului.

Pe durata procesului, Luana a arătat faptul că Harlem Gnohere a încheiat cu ea un contract de reprezentare pe o perioadă de doi ani, între 14.01.2016 – 14.01.2018. Apoi, pe data de 6.01.2017, atacantul a semnat cu FCSB un contract pe o perioadă de trei ani. Dar s-a dus singur la negocieri, fără agentul său și a semnat cu echipa lui Gigi Becali.

Acesta este motivul pentru care Luana Rednic l-a acționat în judecată pe fotbalist, cerând comisioanele pentru transfer.

(CITEȘTE ȘI: DUȘMANUL DE MOARTE” A CERUT OFICIAL EXECUTAREA AVERII LUI GIGI BECALI!)

“Bizonul”, terorizat: “Îi fac praf, îi dau pe mâna poliției!”

În august 2018, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dezvăluia că ”Bizonul” trăiește un calvar, de când a semnat cu FCSB, Luana Rednic și Mircea Rednic făcând presiuni asupra lui. Cei doi îi cereau comisioanele pentru fiecare an, din transferul jucătorului de la Dinamo la echipa lui Gigi Becali.

Mai mult, la momentul respectiv, ”Puriul” l-ar fi amenințat pe ”Bizon”, conform spuselor unor colegi ai atacantului născut la Paris. Disperat, acesta a amenințat, la rândul său, că se va duce la Poliție să facă plângere pe numele lui Mircea Rednic, dar și pe cel al Luanei.

După ce am semnat cu FCSB, le-am zis să mă lase în pace, că mă duc la presă și îi fac praf. Luana mi-a spus că nu o interesează cine m-a dus la FCSB, ea vrea banii în fiecare an din contractul pe care l-am semnat cu echipa lui Gigi Becali. Apoi, m-a amenințat și Rednic, că dacă nu îi dau banii Luanei o să văd eu… Urât… Le-am transmis amândurora să nu mă mai caute, că îi dau pe mâna poliției. Mi-au făcut viața un calvar, Luana Rednic și tatăl ei. Când Rednic era antrenor la Dinamo, m-a obligat să semnez cu fata lui contract de reprezentare. Mi-a zis în față că dacă nu semnez cu Luana, nu mai văd un minut pe teren la Dinamo. La fel a pățit și Olteanu. Cât a fost Rednic la Dinamo, eu și Olteanu am fost obligați să semnăm cu Luana Rednic”, s-a confesat „Bizonul” unor colegi din vestiarul FCSB-ului.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)