Bobiță din Las Fierbinți și-a ”răpit” soția de la coafor și…

Publicat: 15/09/2019 | 23:56

Inevitabil, când spui ”Las Fierbinți” te gândești la… Bobiță. Personajul interpretat de Mihai Bobonete ”face toți banii”, iar fiecare apariție a lui stârnește hohote de râs. Rolul i se potrivește ca o mănușă, iar imaginea sa din spatele tejghelei, în cârciuma rurală a serialului, este emblematică. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe Mihai Bobonete într-o zi obișnuită, atunci când nu se afla pe platotul de filmare, ci era alături de Cătălina, „jumătatea” sa. „Bobiță” și-a ”răpit” soția de la coafor pentru a o invita… la masă. (CITEȘTE ȘI: NU E GLUMĂ! CE MAȘINĂ CONDUCE MIHAI BOBONETE)

Lui Mihai Bobonete îi plac mașinile ”tari”, motiv pentru care conduce un Mustang de toată frumusețea. Peste 300 de cai-putere se află sub capota bolidului albastru al cărui preț de pornire este de aproximativ 35.000 de euro. Este vorba despre modelul EcoBoost de 2.3 litri şi 314 CP, cu transmisie manuală în şase trepte. Firește, un asemenea ”bidiviu” îl duce pe Mihai Bobonete oriunde îi poftește sufletul, iar atunci când este vorba despre o întâlnire cu ”jumătatea conjugală” totul se rezumă doar la apăsarea pedalei de accelerație.

A descins, intempestiv, din Mustang și a trecut la acțiune

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a găsit pe Mihai Bobonete în timpul unei întâlniri cu… propria soție. Aceasta se afla la coafor, numai că „Bobiță” a decis să o răpească din incintă și să o invite la masă. Firește, Cătălina nu a spus ”nu”, chiar dacă avea, încă, vopseaua pe păr și plasticul de protecție. (VEZI ȘI: CU CE MAȘINĂ A APĂRUT MIHAI BOBONETE LA FILMĂRILE PELICULEI LAS FIERBINȚI!)

Bobiță din Las Fierbinți și-a parcat ”bidiviul”

După ce și-a parcat bidiviul vopsit în alb și albastru – Mihai Bobonete este fan înfocat al Universității Craiova, mărturisind asta în repetate rânduri -, Bobiță, îmbrăcat în negru, s-a îndreptat către punctul de întâlnire cu soția. (NU RATA: BOALA GRAVĂ DE CARE SUFERĂ MIHAI BOBONETE)

Bobiță din Las Fierbinți, grăbindu-se către întâlnirea cu soția

Mihai Bobonete este un cavaler în adevăratul înțeles al cuvântului, demonstrând și o hotărâre de nezdruncinat, așa că – după ce și-a lăsat Mustangul în parcare – a ”răpit-o” pe Cătălina de la coafor, chiar dacă aceasta avea, încă, vopseaua pe păr și a fost nevoită să întrerupă ședința de înfrumusețare. (CITEȘTE ȘI: MIHAI BOBONETE, LA UN PAS DE MOARTE ÎN GRECIA)

Cătălina, ”răpită” de la coafor

Obosit, însă dornic să ia masa cu soția

Mihai Bobonete și Cătălina se cunosc de 25 de ani. Un cuplu sudat, se poate spune, care se bucură de fiecare ieșire, cu atât mai mult cu cât ”escapada culinară” se desfășoară pe alte coordonate decât ar fi uzual. Dar Bobiță din ”Las Fierbinți” este un mare maestru al… ineditului, indiferent dacă se află pe platoul de filmare sau în afara lui. Nimic nu este imposibil, din acest punct de vedere.

Mihai s-a așezat la masă, alături de soție, și – în timp ce „jumătatea” sa studia meniul cu atenție – și-a dus mâinile la ochi și a… căscat lung, semn că oboseala nu-l iartă nici chiar pe cel care ridică sălile în picioare în timpul spectacolelor de stand-up comedy sau care reușește să intre atât de bine, episod cu episod, în pielea personajului amuzant din ”Las Fierbinți”. (VEZI ȘI: ANUNȚUL FĂCUT DE MIHAI BOBONETE DUPĂ CE A FOST DIAGNOSTICAT CU PNEUMOTORAX MASIV)

Oboseala nu l-a ocolit pe Bobiță din Las Fierbinți

Firește, Mihai Bobonete și soția s-au bucurat, din plin, de masă și de momentele petrecute împreună, iar Cătălina, după această „invitație-surpriză”, a revenit în salonul de coafură. Cât despre Bobiță din Las Fierbinți, putem spune că s-a reîntors la cea de-a doua mare ”iubire” a sa, cea… alb-albastră. (NU RATA: MIHAI BOBONETE, DUPĂ INTERVENȚIA CHIRURGICALĂ: ”MĂ BUCUR CĂ TRĂIESC!”)

Mihai Bobonete și ”iubirea alb-albastră”

”Eram foarte speriat înainte de operație”

Este mai tot timpul cu zâmbetul pe buze și pus pe glume, însă a avut parte și de un moment dificil. Mihai Bobonete a fost obligat să apeleze la serviciile medicilor de specialitate după ce a fost diagnosticat cu Pneumotorax masiv – o acumulare de aer în spațiul dintre plămâni și peretele toracic. Artistul din ”Las Fierbinți” a trecut printr-o intervenție chirurgicală de urgență, iar apoi a rememorat perioada de cumpănă. (CITEȘTE ȘI: BOȘII DIN PRO TV I-AU SUSPENDAT SHOW-UL CELEBRULUI BOBIȚĂ DIN LAS FIERBINȚI!)

„Mă bucur că trăiesc și că sunt aici… era cât pe ce să nu pot să vin. Am fost la medic și mulțumesc pe această cale întregului spital. Doctorului care m-a operat, doamnele asistente, tuturor… M-a ajutat și doctorul care mi-a ținut un discurs motivațional înainte de operație.

Mi-a zis să am încredere în mine, să mă gândesc frumos… că sunt un om bun. Chestia asta să ți-o spună un om care nu te cunoaște… El a operat-o pe nevastă-mea, nu pe mine… Eram foarte speriat înainte de operație și a venit la mine și m-a ajutat, pentru că nu avea cine”, a declarat Mihai Bobonete la „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”, de la Rock FM.

Mihai Bobonete are doi copii cu soția lui, Cătălina

Mihai Bobonete este însurat cu Cătălina, cea care îi este alături de aproape 25 de ani şi care i-a devenit soţie în anul 2003. Ea este make-up artist şi are 36 de ani. Cuplul are doi copii: un băiat şi o fată. În toamna anului trecut, glumețul Mihai Bobonete a postat în mediul online un mesaj amuzant pentru soţia lui, făcând o comparație între ea și… mașină. (VEZI ȘI: CUNOSCUTUL CELENTANO DIN “LAS FIERBINȚI” A VORBIT DESPRE OPERAȚIA LUI MIHAI BOBONETE, INTERNAT ÎNCĂ ÎN SPITAL)

În spatele oricărui bărbat de succes a fost tot timpul o maşină roşie, veche, cu care francezii cărau ouă pe coasta de Azur la bogaţi şi, ca să nu le sară din cofrage, au inventat Deux Chevaux. Maşina e din 1980, iar pe soţie o am din 1995 şi o iubesc tare mult. De fapt, asta era ideea, dar m-aţi luat voi cu întrebările despre maşină şi m-am pierdut. Uite, ca şi acum. Cum? Nu a întrebat nimeni nimic? Scuze, atunci“, a scris Mihai Bobonete pe Facebook. (NU RATA: MIHAI BOBONETE, GEST ROMANTIC FĂCUT PENTRU SOȚIA LUI! CUM A FOST SURPRINS ACTORUL OPERAT RECENT ÎNTR-UN MALL DIN CAPITALĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...