Boșii de la Kanal D l-au scos din grilă, iar Victor Slav s-a reorientat! Ce ”job” și-a găsit noaptea, prin cluburi

Publicat: 25/03/2019 | 22:49

Victor Slav nu pare să fie prea afectat după ce boșii de la Kanal D au scos din grilă emisiunea pe care o prezenta alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.  Prezentatorul TV s-a reorientat destul de repede și a găsit un inedit ”job” de noapte. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu ex-ul Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ IUBITUL LUI BRIGITTE E DECIS SĂ RUPĂ LOGODNA! FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A PICAT „TESTUL FIDELITĂȚII” LA FERMĂ)

La scurt timp după ce emisiunea ”Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit un nou “loc de muncă”. (NU RATA: SUFERĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA! FIUL LUI MR. CASH A AJUNS SĂ…)

Din câte se pare, Victor Slav a îmbrățișat cu mare drag meseria de… barman. Prezentatorul TV a fost surprins de obiectivul aparatului de fotografiat în timp ce “practica”, cu mândrie, noul ”job”. Totul s-a petrecut într-un cunoscut club din Cluj, unde Victor Slav  s-a pus serios pe treabă.

La un moment dat, când atmosfera a devenit incendiară, prezentatorul a intrat în bar și, după ce a fost ajutat de un barman profesionist  – de la care presupunem că a furat meserie -, Victor Slav a luat o tavă plină cu shot-uri și le-a servit pe fetele ce roiau în jurul lui. (VEZI AICI: FOTOGRAFII 100% REALE CU NICOLETA NUCĂ! A PIERDUT ”RĂZBOIUL KILOGRAMELOR”!)

Victor Slav și-a găsit un nou ”job”

Cei trei “Vulturi de noapte”, înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge

Șefii de la Kanal D i-au înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI FLORIN PASTRAMĂ, MĂRTURII ÎN PREMIERĂ DESPRE ”DEZMĂȚUL DE LA FERMĂ”)

Victor Slav și Raluca, unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz

Victor Slav și Raluca Silea, cel mai discret cuplu din showbiz

Raluca şi Victor Slav s-au cunoscut vara trecută, dar bruneta era implicată într-o altă relaţie. Până să se întâlnească, cei doi au vorbit pe reţelele de socializare, unde se pare că prezentatorul TV ar fi făcut primul pas. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A FOST ”DAT DISPĂRUT” DE LA ZIUA IUBITEI!)

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o apropiată a Ralucăi.

Noua iubită a lui Victor Slav, Raluca Diana Silea, în vârstă de 28 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București.

Apoi s-a angajat pe același post în clubul Bamboo. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o celebră casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV DUPĂ CE A FOST „ZBURAT” DE LA KANAL D: „DEJĂ MĂ SIMT..”) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...