Boșii de la Kanal D l-au scos din grilă, iar Victor Slav s-a reorientat! Ce ”job” și-a găsit noaptea, prin cluburi

Publicat: 25/03/2019 | 22:49

Victor Slav nu pare să fie prea afectat după ce boșii de la Kanal D au scos din grilă emisiunea pe care o prezenta alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu.  Prezentatorul TV s-a reorientat destul de repede și a găsit un inedit ”job” de noapte. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini unice cu ex-ul Biancăi Drăgușanu. (CITEȘTE ȘI: DOVADA CĂ IUBITUL LUI BRIGITTE E DECIS SĂ RUPĂ LOGODNA! FOSTA DOAMNĂ NĂSTASE A PICAT „TESTUL FIDELITĂȚII” LA FERMĂ)

La scurt timp după ce emisiunea ”Vulturii de noapte”, moderată de Victor Slav, Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, și-a luat zborul din grila Kanal D, fostul soț al Biancăi Drăgușanu și-a găsit un nou „loc de muncă”. (NU RATA: SUFERĂ DUPĂ ”DIVORȚUL” DE MĂDĂLINA GHENEA! FIUL LUI MR. CASH A AJUNS SĂ…)

Din câte se pare, Victor Slav a îmbrățișat cu mare drag meseria de… barman. Prezentatorul TV a fost surprins de obiectivul aparatului de fotografiat în timp ce „practica”, cu mândrie, noul ”job”. Totul s-a petrecut într-un cunoscut club din Cluj, unde Victor Slav  s-a pus serios pe treabă.

La un moment dat, când atmosfera a devenit incendiară, prezentatorul a intrat în bar și, după ce a fost ajutat de un barman profesionist  – de la care presupunem că a furat meserie -, Victor Slav a luat o tavă plină cu shot-uri și le-a servit pe fetele ce roiau în jurul lui. (VEZI AICI: FOTOGRAFII 100% REALE CU NICOLETA NUCĂ! A PIERDUT ”RĂZBOIUL KILOGRAMELOR”!)

Cei trei “Vulturi de noapte”, înlocuiți cu o emisiune prezentată de Jorge

Șefii de la Kanal D i-au înlocuit pe cei trei “vulturi de noapte” cu Jorge, care va modera o altă emisiune, “Super Potriveala”. Emisiunea prezentată de Jorge a mai fost în grila Kanal D în toamna lui 2017, în prime-time. A fost scoasă din grilă după rezultate slabe de audiență. Emisiunea a mai fost reluată apoi în aprilie 2018, în Săptămâna Mare, în locul WowBiz. (CITEȘTE ȘI: EX-LOGODNICA LUI FLORIN PASTRAMĂ, MĂRTURII ÎN PREMIERĂ DESPRE ”DEZMĂȚUL DE LA FERMĂ”)

Victor Slav și Raluca Silea, cel mai discret cuplu din showbiz

Raluca şi Victor Slav s-au cunoscut vara trecută, dar bruneta era implicată într-o altă relaţie. Până să se întâlnească, cei doi au vorbit pe reţelele de socializare, unde se pare că prezentatorul TV ar fi făcut primul pas. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A FOST ”DAT DISPĂRUT” DE LA ZIUA IUBITEI!)

„Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase”, a povestit o apropiată a Ralucăi.

Noua iubită a lui Victor Slav, Raluca Diana Silea, în vârstă de 28 de ani, este originară din Focșani. După ce a absolvit Facultatea de Științe Politice, bruneta a activat ca PR pentru o renumită cafenea situată pe Bulevardul Decebal din București.

Apoi s-a angajat pe același post în clubul Bamboo. După ce a lăsat-o mai moale cu viața de noapte, sexy-bruneta lui Victor Slav s-a angajat la o celebră casă de producție muzicală, acolo unde, potrivit surselor noastre, se ocupă de Booking. (NU RATA, AICI: PRIMA REACȚIE A LUI VICTOR SLAV DUPĂ CE A FOST „ZBURAT” DE LA KANAL D: „DEJĂ MĂ SIMT..”) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...