Acasă » Exclusiv » BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

De: I.D. 15/03/2020 | 23:53

Nonconformista Oana Zăvoranu bifează 0 înfrângere de proporții într-un proces în care este acuzată că și-a trimis bunica la azil, iar ulterior nu ar mai fi plătit costurile lunare. În astfel de condiții, Oana a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei, fiindu-i făcută și o sesizare la autoritatea tutelară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia deciziei finale a judecătorilor, iar veștile nu sunt deloc bune pentru focoasa brunetă. Oana Zăvoranu va fi executată silit! (NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Acest proces, care a fost ținut ”la secret” un timp, își are originea în perioada în care Oana Zăvoranu și-a pierdut mama, iar apoi a luat decizia de a vinde vila de la Afumați în care locuise Mărioara Zăvoranu. Bunica vedetei, Eufimia, locuia, la rândul ei, într-un apartament, iar apartamentul era lăsat, prin contract, mamei Oanei Zăvoranu. Iar fiica acesteia a luat decizia de a o duce pe bătrâna Eufimia la un cămin de bătrâni. (VEZI ȘI AICI: OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Bătrâna Eufimia a ajuns la cămin, numai că Oana nu a mai plătit suma lunară necesară

Azilul unde a fost dusă bunica Oanei Zăvoranu este unul privat, în Buftea, iar costurile lunare nu sunt deloc de neglijat – 2.000 de lei, într-o primă fază, apoi 2.500 de lei. (NU RATA: IMAGINILE GROAZEI DIN CASA BÂNTUITA A OANEI ZĂVORANU)

Firește, conducerea căminului de bătrâni a luat decizia de a o chema în judecată pe Oana Zăvoranu, pentru a recupera sumele pe care aceasta le datora, plus cheltuielile de judecată. Într-o primă fază, la fond, Oana Zăvoranu a câștigat lupta cu căminul de bătrâni, însă victoria a fost doar temporară, fiindcă vedeta a pierdut în apel.

Oana Zăvoranu, obligată să plătească 15.000 de lei căminului de bătrâni

Într-un final, magistrații de la Tribunalul Ilfov au luat o decizie în favoarea căminului de bătrâni, considerând că motivele de apel au fost întemeiate. Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu era obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, plus 3.067,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE L-AM „PRINS” PE SOȚUL EI CU ALTA)

Inițial, Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză, însă a pierdut ulterior

”Și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore…”

Magistrații au specificat, la vremea respectivă, că Oana Zăvoranu era obligată să se intereseze, constant, de situația bunicii sale, de felul în care aceasta era îngrijită și, rândul ei, ar fi trebuit să aibă grijă de bătrână, ceea ce însemna că ar fi trebuit să-i îmbunătățească toate condițiile de viață, să-i administreze bunurile și, mai ales, să-i apăre interesele. Ceea ce, după cum au stabilit judecătorii, nu s-ar fi întâmplat.

Prin sentința civilă nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, numita Z. Eufimia a fost pusă sub interdicție, fiind numită în calitate de tutore intimata pârâtă (n.red. – Oana Zăvoranu). Prin această hotărâre judecătorească au fost stabilite în sarcina intimatei pârâte obligațiile de a se îngrijii de persoana pusă sub interdicție, spre a-i grăbi vindecarea, a-i îmbunătăți condițiile de viață, de a-i administra bunurile și de a-i apăra interesele. (CITEȘTE ȘI: CÂTE CLASE ARE, DE FAPT, OANA ZĂVORANU. CUM ARĂTA ÎNAINTE SĂ FIE FAIMOASĂ)

Oana Zăvoranu, conform sentinței din anul 2017, își manifestase disponibilitatea de a îndeplini sarcina de ”tutore” pentru bunica sa, cu toate obligațiile care decurgeau de aici. Și, bineînțeles, atunci când nu a mai plătit taxa lunară către căminul de bătrâni, au apărut problemele și pentru bătrâna Eufimia.

”Pe de altă parte, așa cum rezultă din considerentele sentinței civile nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, intimata pârâtă și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore pentru bunica sa Z. Eufimia. În aceste condiții, intimata pârâtă avea obligația legală de a se preocupa de condițiile în care trăiește persoana pusă sub interdicție, inclusiv de a răspunde solicitărilor apelantei reclamante cu privire la prelungirea sau rezilierea contractului de găzduire, ori cu privire la plata sumelor de bani necesare îngrijirii persoanei puse sub interdicție, au stabilit magistrații. (VEZI AICI:  OANA ZĂVORANU, PRIMA POZĂ CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE)

Bătrâna Eufimia: ”Eu n-am venit coate-goale aici. Mi-e dor de cuibul meu…”

Atunci când Mărioara Zăvoranu a încetat din viață, totul s-a precipitat. Bunica Oanei Zăvoranu lăsase propriul aprtament, prin contract, Mărioarei. Astfel, Oana Zăvoranu – primind moștenirea după decesul mamei sale – a primit-o în succesiune și pe bătrâna care locuia în apartament. E drept că Oana Zăvoranu a plătit una dintre menajere, mai multe luni,  pentru ca aceasta să-i îngrijească bunica chiar în vila de la Afumați însă – după înstrăinarea casei – bătrâna de peste 90 de ani n-a fost trimisă înapoi, în apartamentul în care locuise, ci la căminul de bătrâni. (NU RATA: CUM A RĂSPUNS PEPE MESAJULUI DE PACE PRIMIT DE LA OANA ZĂVORANU! FOSTA SOȚIE NU VA FI DELOC ÎNCÂNTATĂ)

În scenariu a apărut și o altă nepoată a Eufimiei, ”doamna Eta”, iar aceasta, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-ar fi oferit să o îngrijească pe bunica Oanei Zăvoranu. Numai că, surpriză, femeii i s-au interzis vizitele la Afumați, probabil pentru ca nu cumva apartamentul bătrânei să ajungă în proprietatea celeilalte nepoate.

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica la cămin

Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…, a povestit Fima, la un moment dat, pentru Cancan TV. “Eu n-am venit coate-goale aici, eu am apartamentul meu confort 1, pe 1 Decembrie, am locurile de veci, am o pensie, să ajung la 91 de ani în situația asta… Eu cred în Dumnezeu, dar ele nu cred. Nu știu decât să se certe. La câte umilințe și la câtă suferință am fost eu supusă. Am tăcut, m-am făcut că nu văd, îmi iei bunurile, averile, casa și cecuri și tot, m-a pus să lichidez toate cecurile”, se plângea bătrâna dupa moartea Marioarei. (CITEȘTE ȘI: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU „MAMA TELENOVELELOR”. A IMPUS ECHIPEI DE LA ANTENĂ SĂ…)

Oana nu s-a prezentat pentru a semna noul contract sau pentru a o muta pe bunica sa

Din cele constatate de judecători, Oana Zăvoranu fusese notificată – în luna octombrie a anului 2017 – că au crescut costurile de întreținere la respectivul cămin de bătrâni din Buftea, taxa lunară ajungând la 2.500 de lei. Numai că Oana Zăvoranu nu s-a prezentat la căminul de bătrâni pentru a semna noul contract sau – în cazul în care nu ar fi fost de acord că plătească o sumă mai mare – pentru a o muta pe bunica sa într-o altă locație. Și, chiar dacă a fost ”notificată” de mai multe ori, vedeta TV nu a contactat căminul de bătrâni.

”Așa cum rezultă din înscrisurile aflate la dosarul cauzei, intimata pârâtă a fost notificată prin poștă electronică începând cu data de 26 octombrie 2017, în sensul că serviciile sociale și medicale acordate persoanei al cărei tutore este vor fi prestate în continuare de C M SRL, iar tariful lunar este de 2.500 de lei, fiind necesar să fie semnat contractul de prestării servicii în conformitate cu modificările intervenite.

Contrar susținerilor intimatei pârâte, aceasta, în calitate de tutore al numitei Z. Eufimia, avea obligația să se prezinte la sediul apelantei reclamante pentru a fi clarificată noua situație, respectiv pentru a semna contractul sau, în cazul în care nu era de acord cu semnarea contractului, să o ducă pe persoana pusă sub interdicție într-o altă locație ori să ia altă măsură în vederea îngrijirii acesteia. Tribunalul constată că intimata pârâtă a fost notificată de către apelanta reclamantă în mod repetat în vederea rezolvării pe cale amiabilă a situației create, dar aceasta nu a dat curs solicitărilor apelantei reclamante”. (VEZI ȘI: DORIAN POPA A RUPT TĂCEREA DESPRE RELAȚIA CU OANA ZĂVORANU: “ESTE ADEVĂRAT CĂ…”)

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica

După ce au analizat toate probele din dosar, judecătorii au conchis că Oana Zăvoranu… și-a abandonat, practic, bunica. Și, suplimentar, contractul de servicii sociale încheiat inițial a continuat tacit, de unde și datoria pe care fiica Mărioarei Zăvoranu o are de achitat.

Pe de altă parte, tribunalul constată că, față de starea de fapt rezultată din probele administrate, practic, persoana pusă sub interdicție, numita Z. Eufimia a fost abandonată de către tutorele acesteia, iar apelanta reclamantă a fost obligată să-i asigure întreținerea necesară, neavând posibilitatea legală și morală de a abandona o persoană lipsită de discernământ și cu o vârstă înaintată. În aceste condiții, tribunalul apreciază că, practic, a avut loc o reînnoire tacită a contractului de servicii sociale încheiat inițial.

Față de toate aceste considerente, apreciază că, pe de o parte, intimata pârâtă este persoana care trebuie să plătească cheltuielile ocazionate de întreținerea numitei Z. Eufimia, fiind parte în raportul juridic stabilit între părți, iar pe de altă parte, pretențiile apelantei reclamante, din cererea de chemare în judecată, sunt întemeiate”, au menționat judecătorii. (NU RATA: OANA ZĂVORANU A DAT ÎN CLOCOT! LE-A DECLARAT RĂZBOI ”FOMISTELOR” DE LA NOI)

Oana Zăvoranu, executată silit, fără cale de atac

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră. Oana Zăvoranu, au decis judecătorii, va fi executată silit, ”fără cale de atac”. Iar sentința a fost dată la jumătatea lunii februarie a acestui an.

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, astăzi, 13.02.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 13.02.2020”, au hotărât magistrații. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A FOTOGRAFIAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ SEXY. UNUL DINTRE FANI A REACŢIONAT IMEDIAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
Marile schimbări în imobiliare. Ce locuințe au ajuns la modă
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...