Acasă » Exclusiv » BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

De: I.D. 15/03/2020 | 23:53

Nonconformista Oana Zăvoranu bifează 0 înfrângere de proporții într-un proces în care este acuzată că și-a trimis bunica la azil, iar ulterior nu ar mai fi plătit costurile lunare. În astfel de condiții, Oana a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei, fiindu-i făcută și o sesizare la autoritatea tutelară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia deciziei finale a judecătorilor, iar veștile nu sunt deloc bune pentru focoasa brunetă. Oana Zăvoranu va fi executată silit! (NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Acest proces, care a fost ținut ”la secret” un timp, își are originea în perioada în care Oana Zăvoranu și-a pierdut mama, iar apoi a luat decizia de a vinde vila de la Afumați în care locuise Mărioara Zăvoranu. Bunica vedetei, Eufimia, locuia, la rândul ei, într-un apartament, iar apartamentul era lăsat, prin contract, mamei Oanei Zăvoranu. Iar fiica acesteia a luat decizia de a o duce pe bătrâna Eufimia la un cămin de bătrâni. (VEZI ȘI AICI: OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Bătrâna Eufimia a ajuns la cămin, numai că Oana nu a mai plătit suma lunară necesară

Azilul unde a fost dusă bunica Oanei Zăvoranu este unul privat, în Buftea, iar costurile lunare nu sunt deloc de neglijat – 2.000 de lei, într-o primă fază, apoi 2.500 de lei. (NU RATA: IMAGINILE GROAZEI DIN CASA BÂNTUITA A OANEI ZĂVORANU)

Firește, conducerea căminului de bătrâni a luat decizia de a o chema în judecată pe Oana Zăvoranu, pentru a recupera sumele pe care aceasta le datora, plus cheltuielile de judecată. Într-o primă fază, la fond, Oana Zăvoranu a câștigat lupta cu căminul de bătrâni, însă victoria a fost doar temporară, fiindcă vedeta a pierdut în apel.

Oana Zăvoranu, obligată să plătească 15.000 de lei căminului de bătrâni

Într-un final, magistrații de la Tribunalul Ilfov au luat o decizie în favoarea căminului de bătrâni, considerând că motivele de apel au fost întemeiate. Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu era obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, plus 3.067,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE L-AM „PRINS” PE SOȚUL EI CU ALTA)

Inițial, Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză, însă a pierdut ulterior

”Și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore…”

Magistrații au specificat, la vremea respectivă, că Oana Zăvoranu era obligată să se intereseze, constant, de situația bunicii sale, de felul în care aceasta era îngrijită și, rândul ei, ar fi trebuit să aibă grijă de bătrână, ceea ce însemna că ar fi trebuit să-i îmbunătățească toate condițiile de viață, să-i administreze bunurile și, mai ales, să-i apăre interesele. Ceea ce, după cum au stabilit judecătorii, nu s-ar fi întâmplat.

Prin sentința civilă nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, numita Z. Eufimia a fost pusă sub interdicție, fiind numită în calitate de tutore intimata pârâtă (n.red. – Oana Zăvoranu). Prin această hotărâre judecătorească au fost stabilite în sarcina intimatei pârâte obligațiile de a se îngrijii de persoana pusă sub interdicție, spre a-i grăbi vindecarea, a-i îmbunătăți condițiile de viață, de a-i administra bunurile și de a-i apăra interesele. (CITEȘTE ȘI: CÂTE CLASE ARE, DE FAPT, OANA ZĂVORANU. CUM ARĂTA ÎNAINTE SĂ FIE FAIMOASĂ)

Oana Zăvoranu, conform sentinței din anul 2017, își manifestase disponibilitatea de a îndeplini sarcina de ”tutore” pentru bunica sa, cu toate obligațiile care decurgeau de aici. Și, bineînțeles, atunci când nu a mai plătit taxa lunară către căminul de bătrâni, au apărut problemele și pentru bătrâna Eufimia.

”Pe de altă parte, așa cum rezultă din considerentele sentinței civile nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, intimata pârâtă și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore pentru bunica sa Z. Eufimia. În aceste condiții, intimata pârâtă avea obligația legală de a se preocupa de condițiile în care trăiește persoana pusă sub interdicție, inclusiv de a răspunde solicitărilor apelantei reclamante cu privire la prelungirea sau rezilierea contractului de găzduire, ori cu privire la plata sumelor de bani necesare îngrijirii persoanei puse sub interdicție, au stabilit magistrații. (VEZI AICI:  OANA ZĂVORANU, PRIMA POZĂ CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE)

Bătrâna Eufimia: ”Eu n-am venit coate-goale aici. Mi-e dor de cuibul meu…”

Atunci când Mărioara Zăvoranu a încetat din viață, totul s-a precipitat. Bunica Oanei Zăvoranu lăsase propriul aprtament, prin contract, Mărioarei. Astfel, Oana Zăvoranu – primind moștenirea după decesul mamei sale – a primit-o în succesiune și pe bătrâna care locuia în apartament. E drept că Oana Zăvoranu a plătit una dintre menajere, mai multe luni,  pentru ca aceasta să-i îngrijească bunica chiar în vila de la Afumați însă – după înstrăinarea casei – bătrâna de peste 90 de ani n-a fost trimisă înapoi, în apartamentul în care locuise, ci la căminul de bătrâni. (NU RATA: CUM A RĂSPUNS PEPE MESAJULUI DE PACE PRIMIT DE LA OANA ZĂVORANU! FOSTA SOȚIE NU VA FI DELOC ÎNCÂNTATĂ)

În scenariu a apărut și o altă nepoată a Eufimiei, ”doamna Eta”, iar aceasta, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-ar fi oferit să o îngrijească pe bunica Oanei Zăvoranu. Numai că, surpriză, femeii i s-au interzis vizitele la Afumați, probabil pentru ca nu cumva apartamentul bătrânei să ajungă în proprietatea celeilalte nepoate.

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica la cămin

Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…, a povestit Fima, la un moment dat, pentru Cancan TV. “Eu n-am venit coate-goale aici, eu am apartamentul meu confort 1, pe 1 Decembrie, am locurile de veci, am o pensie, să ajung la 91 de ani în situația asta… Eu cred în Dumnezeu, dar ele nu cred. Nu știu decât să se certe. La câte umilințe și la câtă suferință am fost eu supusă. Am tăcut, m-am făcut că nu văd, îmi iei bunurile, averile, casa și cecuri și tot, m-a pus să lichidez toate cecurile”, se plângea bătrâna dupa moartea Marioarei. (CITEȘTE ȘI: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU „MAMA TELENOVELELOR”. A IMPUS ECHIPEI DE LA ANTENĂ SĂ…)

Oana nu s-a prezentat pentru a semna noul contract sau pentru a o muta pe bunica sa

Din cele constatate de judecători, Oana Zăvoranu fusese notificată – în luna octombrie a anului 2017 – că au crescut costurile de întreținere la respectivul cămin de bătrâni din Buftea, taxa lunară ajungând la 2.500 de lei. Numai că Oana Zăvoranu nu s-a prezentat la căminul de bătrâni pentru a semna noul contract sau – în cazul în care nu ar fi fost de acord că plătească o sumă mai mare – pentru a o muta pe bunica sa într-o altă locație. Și, chiar dacă a fost ”notificată” de mai multe ori, vedeta TV nu a contactat căminul de bătrâni.

”Așa cum rezultă din înscrisurile aflate la dosarul cauzei, intimata pârâtă a fost notificată prin poștă electronică începând cu data de 26 octombrie 2017, în sensul că serviciile sociale și medicale acordate persoanei al cărei tutore este vor fi prestate în continuare de C M SRL, iar tariful lunar este de 2.500 de lei, fiind necesar să fie semnat contractul de prestării servicii în conformitate cu modificările intervenite.

Contrar susținerilor intimatei pârâte, aceasta, în calitate de tutore al numitei Z. Eufimia, avea obligația să se prezinte la sediul apelantei reclamante pentru a fi clarificată noua situație, respectiv pentru a semna contractul sau, în cazul în care nu era de acord cu semnarea contractului, să o ducă pe persoana pusă sub interdicție într-o altă locație ori să ia altă măsură în vederea îngrijirii acesteia. Tribunalul constată că intimata pârâtă a fost notificată de către apelanta reclamantă în mod repetat în vederea rezolvării pe cale amiabilă a situației create, dar aceasta nu a dat curs solicitărilor apelantei reclamante”. (VEZI ȘI: DORIAN POPA A RUPT TĂCEREA DESPRE RELAȚIA CU OANA ZĂVORANU: “ESTE ADEVĂRAT CĂ…”)

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica

După ce au analizat toate probele din dosar, judecătorii au conchis că Oana Zăvoranu… și-a abandonat, practic, bunica. Și, suplimentar, contractul de servicii sociale încheiat inițial a continuat tacit, de unde și datoria pe care fiica Mărioarei Zăvoranu o are de achitat.

Pe de altă parte, tribunalul constată că, față de starea de fapt rezultată din probele administrate, practic, persoana pusă sub interdicție, numita Z. Eufimia a fost abandonată de către tutorele acesteia, iar apelanta reclamantă a fost obligată să-i asigure întreținerea necesară, neavând posibilitatea legală și morală de a abandona o persoană lipsită de discernământ și cu o vârstă înaintată. În aceste condiții, tribunalul apreciază că, practic, a avut loc o reînnoire tacită a contractului de servicii sociale încheiat inițial.

Față de toate aceste considerente, apreciază că, pe de o parte, intimata pârâtă este persoana care trebuie să plătească cheltuielile ocazionate de întreținerea numitei Z. Eufimia, fiind parte în raportul juridic stabilit între părți, iar pe de altă parte, pretențiile apelantei reclamante, din cererea de chemare în judecată, sunt întemeiate”, au menționat judecătorii. (NU RATA: OANA ZĂVORANU A DAT ÎN CLOCOT! LE-A DECLARAT RĂZBOI ”FOMISTELOR” DE LA NOI)

Oana Zăvoranu, executată silit, fără cale de atac

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră. Oana Zăvoranu, au decis judecătorii, va fi executată silit, ”fără cale de atac”. Iar sentința a fost dată la jumătatea lunii februarie a acestui an.

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, astăzi, 13.02.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 13.02.2020”, au hotărât magistrații. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A FOTOGRAFIAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ SEXY. UNUL DINTRE FANI A REACŢIONAT IMEDIAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Când are loc solstițiul de iarnă 2023. Noaptea MAGICĂ în care se deschid cerurile
Când are loc solstițiul de iarnă 2023. Noaptea MAGICĂ în care se deschid cerurile
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
FOTO. Cea mai sexy handbalistă, în costum de baie! Brazilianca face ravagii
De ce să nu oprești niciodată routerul WiFi pe timpul nopții. Viața ta poate fi pusă în pericol
De ce să nu oprești niciodată routerul WiFi pe timpul nopții. Viața ta poate fi...
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Renault își ia adio de la DUSTER! Ce se întâmplă cu SUV-ul de la Mioveni?
Romică Țociu, prins cu chiloțeii în vine! Cine era amanta celebră și ea
Romică Țociu, prins cu chiloțeii în vine! Cine era amanta celebră și ea
200.000 de şoferi încă au RCA de la Euroins, care a expirat. Ce riscă începând de vineri
200.000 de şoferi încă au RCA de la Euroins, care a expirat. Ce riscă începând...
VIDEO „Blue zone” din România: Într-un sat din Ținutul Buzăului oamenii trăiesc neobișnuit de mult. Secretele longevității lor
VIDEO „Blue zone” din România: Într-un sat din Ținutul Buzăului oamenii trăiesc neobișnuit de mult....
Medicii spun care sunt cele 5 suplimente care ne prelungesc viața
Medicii spun care sunt cele 5 suplimente care ne prelungesc viața
BANCUL ZILEI.  Bubulina își ascunde amantul în dulap. Noaptea, amorțit, amantul ia o blană și dă să iasă…
BANCUL ZILEI. Bubulina își ascunde amantul în dulap. Noaptea, amorțit, amantul ia o blană și...
Noi produse Parkside la Lidl. Mașină de găurit / înșurubat + acumulator, cadouri ideale pentru meșteri
Noi produse Parkside la Lidl. Mașină de găurit / înșurubat + acumulator, cadouri ideale pentru...
Mănâncă ASTA în fiecare zi timp de 8 săptămâni pentru O INIMĂ sănătoasă pe vecie
Mănâncă ASTA în fiecare zi timp de 8 săptămâni pentru O INIMĂ sănătoasă pe vecie
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi copii! Artista, declarații nebănuite la TV: „Așa s-a întâmplat. Nu pot să zic la televizor”
Cristina Spătar, dată afară din casă chiar de Moș Nicolae, cu tot cu cei doi...
Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui Gică Hagi din Mamaia? Prețurile sunt de ordinul miilor de lei
Câți bani trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să-ți petreci Revelionul la hotelul lui...
Care este planul lui Cătălin Cherecheș pentru a scăpa de închisoare în România? Fostul edil își joacă ultima carte
Care este planul lui Cătălin Cherecheș pentru a scăpa de închisoare în România? Fostul edil...
„Eu nu sunt un specialist în posturi, dar am ținut, mi-a fost benefic. Îmi este foarte bine din punct de vedere energetic.” Damian Drăghici, despre beneficiile postului negru
„Eu nu sunt un specialist în posturi, dar am ținut, mi-a fost benefic. Îmi este...
Harababură totală acasă la Florin Salam! Detaliul care nu a scăpat neobservat de fanii manelistului în timpul unui live
Harababură totală acasă la Florin Salam! Detaliul care nu a scăpat neobservat de fanii manelistului...
Oana Roman, pusă la zid de Vica Blochina: ”Nu vreau să fiu rea, dar e altcineva în poze? Ne iei la mișto? Ne ameninți…”
Oana Roman, pusă la zid de Vica Blochina: ”Nu vreau să fiu rea, dar e...
Anunț teribil despre Ion Iliescu! Adevărul despre execuția soților Ceaușescu
Anunț teribil despre Ion Iliescu! Adevărul despre execuția soților Ceaușescu
Andreea Marin e transformată TOTAL! Este de nerecunoscut de când a ieșit din spital: „Am slăbit 16 kilograme”
Andreea Marin e transformată TOTAL! Este de nerecunoscut de când a ieșit din spital: „Am...
Părintele Cleopa a avut parte de o vizită ciudată la bordei
Părintele Cleopa a avut parte de o vizită ciudată la bordei
GTA 6: Trailerul "Grand Theft Auto" dezvăluie data de lansare a jocului
GTA 6: Trailerul "Grand Theft Auto" dezvăluie data de lansare a jocului
Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa. Iată singurul târg ce l-a putut depăşi
Târgul de Crăciun din Craiova, al doilea cel mai frumos târg din Europa. Iată singurul...
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier și inovator
A MURIT unul dintre cei mai mari actori! A fost un adevărat pionier și inovator
România, în Cartea Recordurilor. A fost descoperit cel mai mare lac din istorie
România, în Cartea Recordurilor. A fost descoperit cel mai mare lac din istorie
Celebra prezentatoare TV a făcut gesturi obscene, în direct! Și-a ieșit din fire, de față cu toată lumea
Celebra prezentatoare TV a făcut gesturi obscene, în direct! Și-a ieșit din fire, de față...
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu cea mai cunoscută amantă din România
Ce obicei săptămânal au Cristi Borcea și milionarul care și-a înșelat 16 ani soția cu...
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
Ce relație au Dorian Popa și Babs după despărțire. Un detaliu i-a dat de gol
"El a fost absent 15 ani, așa că nu poate apărea din senin să ia...