Home » Exclusiv » BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

BREAKING NEWS. Conturile & bunurile Oanei Zăvoranu sunt executate silit!

De: I.D. 15/03/2020 | 23:53

Nonconformista Oana Zăvoranu bifează 0 înfrângere de proporții într-un proces în care este acuzată că și-a trimis bunica la azil, iar ulterior nu ar mai fi plătit costurile lunare. În astfel de condiții, Oana a fost dată în judecată pentru recuperarea datoriei, fiindu-i făcută și o sesizare la autoritatea tutelară. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia deciziei finale a judecătorilor, iar veștile nu sunt deloc bune pentru focoasa brunetă. Oana Zăvoranu va fi executată silit! (NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, ÎN SUPER-TANDREȚURI CU “COLEGA” DE SALĂ)

Acest proces, care a fost ținut ”la secret” un timp, își are originea în perioada în care Oana Zăvoranu și-a pierdut mama, iar apoi a luat decizia de a vinde vila de la Afumați în care locuise Mărioara Zăvoranu. Bunica vedetei, Eufimia, locuia, la rândul ei, într-un apartament, iar apartamentul era lăsat, prin contract, mamei Oanei Zăvoranu. Iar fiica acesteia a luat decizia de a o duce pe bătrâna Eufimia la un cămin de bătrâni. (VEZI ȘI AICI: OANA ZĂVORANU, LA BRAȚ PRIN MALL CU UN ”URSULEȚ” MANIERAT)

Bătrâna Eufimia a ajuns la cămin, numai că Oana nu a mai plătit suma lunară necesară

Azilul unde a fost dusă bunica Oanei Zăvoranu este unul privat, în Buftea, iar costurile lunare nu sunt deloc de neglijat – 2.000 de lei, într-o primă fază, apoi 2.500 de lei. (NU RATA: IMAGINILE GROAZEI DIN CASA BÂNTUITA A OANEI ZĂVORANU)

Firește, conducerea căminului de bătrâni a luat decizia de a o chema în judecată pe Oana Zăvoranu, pentru a recupera sumele pe care aceasta le datora, plus cheltuielile de judecată. Într-o primă fază, la fond, Oana Zăvoranu a câștigat lupta cu căminul de bătrâni, însă victoria a fost doar temporară, fiindcă vedeta a pierdut în apel.

Oana Zăvoranu, obligată să plătească 15.000 de lei căminului de bătrâni

Într-un final, magistrații de la Tribunalul Ilfov au luat o decizie în favoarea căminului de bătrâni, considerând că motivele de apel au fost întemeiate. Potrivit sentinței, Oana Zăvoranu era obligată să plătească azilului de bătrâni suma de 15.000 lei, plus 3.067,5 lei reprezentând cheltuieli de judecată. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A ÎMPĂCAT CU ALEX ÎNAINTE DE REVELION. AVEM FILMAREA-DOVADĂ CARE EXCLUDE DIVORȚUL!)

”Tip soluție: Schimbat total. Soluția pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa civilă apelată. Admite cererea. Obligă pârâta să plătească reclamantei sume de 15.ooo lei. Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 3067,5 lei cheltuieli de judecată, din care 1.785 lei reprezintă onorariu avocațial și 1.282,5 lei reprezintă taxă judiciară de timbru fond și apel. Cu recurs în termen de 30 de zile de la pronunțare, cererea urmând a fi depusă la Tribunalul Ilfov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei”se arată în decizia magistraților. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE L-AM „PRINS” PE SOȚUL EI CU ALTA)

Inițial, Oana Zăvoranu a avut câștig de cauză, însă a pierdut ulterior

”Și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore…”

Magistrații au specificat, la vremea respectivă, că Oana Zăvoranu era obligată să se intereseze, constant, de situația bunicii sale, de felul în care aceasta era îngrijită și, rândul ei, ar fi trebuit să aibă grijă de bătrână, ceea ce însemna că ar fi trebuit să-i îmbunătățească toate condițiile de viață, să-i administreze bunurile și, mai ales, să-i apăre interesele. Ceea ce, după cum au stabilit judecătorii, nu s-ar fi întâmplat.

Prin sentința civilă nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, numita Z. Eufimia a fost pusă sub interdicție, fiind numită în calitate de tutore intimata pârâtă (n.red. – Oana Zăvoranu). Prin această hotărâre judecătorească au fost stabilite în sarcina intimatei pârâte obligațiile de a se îngrijii de persoana pusă sub interdicție, spre a-i grăbi vindecarea, a-i îmbunătăți condițiile de viață, de a-i administra bunurile și de a-i apăra interesele. (CITEȘTE ȘI: CÂTE CLASE ARE, DE FAPT, OANA ZĂVORANU. CUM ARĂTA ÎNAINTE SĂ FIE FAIMOASĂ)

Oana Zăvoranu, conform sentinței din anul 2017, își manifestase disponibilitatea de a îndeplini sarcina de ”tutore” pentru bunica sa, cu toate obligațiile care decurgeau de aici. Și, bineînțeles, atunci când nu a mai plătit taxa lunară către căminul de bătrâni, au apărut problemele și pentru bătrâna Eufimia.

”Pe de altă parte, așa cum rezultă din considerentele sentinței civile nr. 1433 pronunțată la data de 10.02.2017 de Judecătoria Sectorului 3 București, intimata pârâtă și-a manifestat disponibilitatea de a îndeplini sarcina de tutore pentru bunica sa Z. Eufimia. În aceste condiții, intimata pârâtă avea obligația legală de a se preocupa de condițiile în care trăiește persoana pusă sub interdicție, inclusiv de a răspunde solicitărilor apelantei reclamante cu privire la prelungirea sau rezilierea contractului de găzduire, ori cu privire la plata sumelor de bani necesare îngrijirii persoanei puse sub interdicție, au stabilit magistrații. (VEZI AICI:  OANA ZĂVORANU, PRIMA POZĂ CU BEBELUȘUL ÎN BRAȚE)

Bătrâna Eufimia: ”Eu n-am venit coate-goale aici. Mi-e dor de cuibul meu…”

Atunci când Mărioara Zăvoranu a încetat din viață, totul s-a precipitat. Bunica Oanei Zăvoranu lăsase propriul aprtament, prin contract, Mărioarei. Astfel, Oana Zăvoranu – primind moștenirea după decesul mamei sale – a primit-o în succesiune și pe bătrâna care locuia în apartament. E drept că Oana Zăvoranu a plătit una dintre menajere, mai multe luni,  pentru ca aceasta să-i îngrijească bunica chiar în vila de la Afumați însă – după înstrăinarea casei – bătrâna de peste 90 de ani n-a fost trimisă înapoi, în apartamentul în care locuise, ci la căminul de bătrâni. (NU RATA: CUM A RĂSPUNS PEPE MESAJULUI DE PACE PRIMIT DE LA OANA ZĂVORANU! FOSTA SOȚIE NU VA FI DELOC ÎNCÂNTATĂ)

În scenariu a apărut și o altă nepoată a Eufimiei, ”doamna Eta”, iar aceasta, potrivit informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, s-ar fi oferit să o îngrijească pe bunica Oanei Zăvoranu. Numai că, surpriză, femeii i s-au interzis vizitele la Afumați, probabil pentru ca nu cumva apartamentul bătrânei să ajungă în proprietatea celeilalte nepoate.

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica la cămin

Îți spun sincer, mi-e dor de casă, mi-e dor de cuibul meu. Sunt în familie, mă bate Dumnezeu să spun că rabd de foame, dar sufletește sufăr! Nu mai sunt în căsuța mea…, a povestit Fima, la un moment dat, pentru Cancan TV. “Eu n-am venit coate-goale aici, eu am apartamentul meu confort 1, pe 1 Decembrie, am locurile de veci, am o pensie, să ajung la 91 de ani în situația asta… Eu cred în Dumnezeu, dar ele nu cred. Nu știu decât să se certe. La câte umilințe și la câtă suferință am fost eu supusă. Am tăcut, m-am făcut că nu văd, îmi iei bunurile, averile, casa și cecuri și tot, m-a pus să lichidez toate cecurile”, se plângea bătrâna dupa moartea Marioarei. (CITEȘTE ȘI: CE NEGOCIERI A PURTAT OANA ZĂVORANU CU „MAMA TELENOVELELOR”. A IMPUS ECHIPEI DE LA ANTENĂ SĂ…)

Oana nu s-a prezentat pentru a semna noul contract sau pentru a o muta pe bunica sa

Din cele constatate de judecători, Oana Zăvoranu fusese notificată – în luna octombrie a anului 2017 – că au crescut costurile de întreținere la respectivul cămin de bătrâni din Buftea, taxa lunară ajungând la 2.500 de lei. Numai că Oana Zăvoranu nu s-a prezentat la căminul de bătrâni pentru a semna noul contract sau – în cazul în care nu ar fi fost de acord că plătească o sumă mai mare – pentru a o muta pe bunica sa într-o altă locație. Și, chiar dacă a fost ”notificată” de mai multe ori, vedeta TV nu a contactat căminul de bătrâni.

”Așa cum rezultă din înscrisurile aflate la dosarul cauzei, intimata pârâtă a fost notificată prin poștă electronică începând cu data de 26 octombrie 2017, în sensul că serviciile sociale și medicale acordate persoanei al cărei tutore este vor fi prestate în continuare de C M SRL, iar tariful lunar este de 2.500 de lei, fiind necesar să fie semnat contractul de prestării servicii în conformitate cu modificările intervenite.

Contrar susținerilor intimatei pârâte, aceasta, în calitate de tutore al numitei Z. Eufimia, avea obligația să se prezinte la sediul apelantei reclamante pentru a fi clarificată noua situație, respectiv pentru a semna contractul sau, în cazul în care nu era de acord cu semnarea contractului, să o ducă pe persoana pusă sub interdicție într-o altă locație ori să ia altă măsură în vederea îngrijirii acesteia. Tribunalul constată că intimata pârâtă a fost notificată de către apelanta reclamantă în mod repetat în vederea rezolvării pe cale amiabilă a situației create, dar aceasta nu a dat curs solicitărilor apelantei reclamante”. (VEZI ȘI: DORIAN POPA A RUPT TĂCEREA DESPRE RELAȚIA CU OANA ZĂVORANU: “ESTE ADEVĂRAT CĂ…”)

Oana Zăvoranu, acuzată că și-ar fi abandonat bunica

După ce au analizat toate probele din dosar, judecătorii au conchis că Oana Zăvoranu… și-a abandonat, practic, bunica. Și, suplimentar, contractul de servicii sociale încheiat inițial a continuat tacit, de unde și datoria pe care fiica Mărioarei Zăvoranu o are de achitat.

Pe de altă parte, tribunalul constată că, față de starea de fapt rezultată din probele administrate, practic, persoana pusă sub interdicție, numita Z. Eufimia a fost abandonată de către tutorele acesteia, iar apelanta reclamantă a fost obligată să-i asigure întreținerea necesară, neavând posibilitatea legală și morală de a abandona o persoană lipsită de discernământ și cu o vârstă înaintată. În aceste condiții, tribunalul apreciază că, practic, a avut loc o reînnoire tacită a contractului de servicii sociale încheiat inițial.

Față de toate aceste considerente, apreciază că, pe de o parte, intimata pârâtă este persoana care trebuie să plătească cheltuielile ocazionate de întreținerea numitei Z. Eufimia, fiind parte în raportul juridic stabilit între părți, iar pe de altă parte, pretențiile apelantei reclamante, din cererea de chemare în judecată, sunt întemeiate”, au menționat judecătorii. (NU RATA: OANA ZĂVORANU A DAT ÎN CLOCOT! LE-A DECLARAT RĂZBOI ”FOMISTELOR” DE LA NOI)

Oana Zăvoranu, executată silit, fără cale de atac

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră. Oana Zăvoranu, au decis judecătorii, va fi executată silit, ”fără cale de atac”. Iar sentința a fost dată la jumătatea lunii februarie a acestui an.

”Tip soluție: Admite cererea. Soluția pe scurt: Admite cererea. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei, astăzi, 13.02.2020. Document: Încheiere finală (dezinvestire) – 13.02.2020”, au hotărât magistrații. (CITEȘTE ȘI: OANA ZĂVORANU S-A FOTOGRAFIAT ÎNTR-O IPOSTAZĂ SEXY. UNUL DINTRE FANI A REACŢIONAT IMEDIAT)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Parteneri
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Motivul real pentru care Roxana Nemeș s-a căsătorit cu Cătălin Hagima. A fost obligată să…
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
Cu puțin timp în urmă, Monica Anghel are Covid-19
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
DRAMA pe care a trăit-o Gina Pistol. A plâns când povestea: 'Femeia era agresivă!'
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și a credinței! Transformarea e totală
FOTO. Cum arată azi Simona Sensual, asistenta TV care a luat-o pe calea bisericii și...
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată acum minunea lui Guță
Anais, fetița lui Nicolae Guță cu Beyonce de România, o minune de copil… Cum arată...
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
„Eşti fierbinte”. Cum îl face Anamaria Prodan pe Reghe să uite de amante
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Modelul ELECRTIC Dacia Spring a ajuns pe OLX. Chilipir sau țeapă?
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o are cu Beyonce de România! „O vede o dată pe an!”
Suma MODICĂ pe care Nicolae Guță o plătește ca pensie alimentară fiicei pe care o...
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Alimentul-minune care „repară” ficatul bolnav. Ce să mănânci pentru un ficat sănătos
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e indicat să bei ultima cafea
Ce se întâmplă în corpul tău după 3 cești de cafea. Ora la care e...
Florin Călinescu a șocat o țară întreagă. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea posibil așa ceva
Florin Călinescu a șocat o țară întreagă. S-a aflat, în sfârșit, adevărul. Nimeni nu credea...
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai spus asta nimănui”
Gina Pistol și-a dezvăluit marele secret al copilăriei și a plâns la microfon. ”N-am mai...
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de posturi de ofițeri scoase la concurs | Calendarul probelor
Poliția Română face 1.828 de angajări prin încadrare directă. Înscrierile se fac online, 645 de...
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
BANCUL ZILEI – Sexul te face KO în box!
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce l-a ales familia
Cum arată sicriul lui Petrică Cercel? Ți se rupe sufletul dacă îl vezi! De ce...
Anunțul momentului pentru ce care au TELEFOANE MOBILE! Decizia care dă totul peste cap în Europa
Anunțul momentului pentru ce care au TELEFOANE MOBILE! Decizia care dă totul peste cap în...
Raed Arafat a semnat ordinul! ESTE TOTAL INTERZIS acest lucru. S-a luat deja decizia
Raed Arafat a semnat ordinul! ESTE TOTAL INTERZIS acest lucru. S-a luat deja decizia
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de sub control
Monica Gabor, distrusă de durere: Irinel Columbeanu a ajuns la spital. Situația a scăpat de...
FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune
FLORIN CĂLINESCU dă lovitura! Este bomba anului în televiziune
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
Și-a prins soția cu un alt bărbat. Răzbunarea soțului a fost „diabolică” - FOTO
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
ȘOC! Ce lovitură pentru Ștefan Bănică jr! Nimeni nu se aștepta la așa ceva!
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Prada investeşte 19 mil. euro într-o fabrică din România. În ce oraş se află
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Mirela Vaida, mamă pentru a patra oară? ???? „Am şi ales nume pentru fetiţa noastră”
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
Secretul din spatele succesului „Așii Amanetului”. Ce avere avea „Bătrânul” înainte să moară
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
MUTAREA ANULUI în televiziune! Celebrul prezentator a semnat contractul!
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta cu viață demnă de telenovelă
S-a căsătorit cu nepoata fostei soții, iar acum a făcut un alt anunț șoc. Vedeta...
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta știrile: „Penibil
Andreea Esca, despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în timp ce prezenta...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premii uriașe la Joker și Loto 6/49!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 23 septembrie 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Cine este românca din Galaţi care va deveni miliardară. Legăturile cu Roşia Montană
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto. El a ridicat de 14 ori marele premiu
Matematicianul român care a descoperit o formulă cu care a reuşit să câştige la loto....
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
Trebuie să știți asta despre certificatul verde COVID! Ce persoane sunt exceptate
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
ȘOC în showbiz! Anca Serea a primit un diagnostic grav din partea medicilor
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care...