Breaking news! Cunoscuta cântăreață a cerut ordin de protecție împotriva soțului!

Autor: I.D.
Publicat: 14/12/2018 | 22:47

Disputa acerbă dintre Bianca Rus și soțul ei a ajuns la un alt nivel. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) După ce ar fi fost protagonista unor momente violente, iar apoi i-a adus partenerului ei de viață mai multe acuzații, acum, cântăreața a cerut ajutorul autorităților. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile de ultimă oră. Artista a cerut ordin de protecție împotriva soțului. (CITEȘTE ȘI: CUNOSCUTUL FOTBALIST DE ”NAȚIONALĂ” E DECIS SĂ DIVORȚEZE)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de disputa crâncenă dintre Bianca Rus și Antonio Luigi Gottschling. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Potrivit unor surse judiciare, după ce și-a acuzat soțul de agresiune, Bianca Rus a cerut autorităților să emită un ordin de protecție împotriva lui. Din câte se pare, după nenumărate momente tensionate, cântăreața se teme, acum, pentru siguranța ei. Așa că, în urmă cu câteva zile, a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere prin care solicită magistraților să-i interzică lui Antonio, bărbatul cu care se află în divorț, să se mai apropie de ea. (NU RATA, AICI: ”REGELE AUDIENȚELOR TV”, DEZVĂLUIRI-ȘOC)

Bianca Rus a cerut ordin de protecție împotriva soțului

Antonio, declarații tăioase

„Bianca Rus minte cu nerușinare o țară întreagă. Când ne-am dus să cumpărăm verighetele, după ce le-am plătit, Bianca și-a trecut numele pe certificatul de autenticitate și acum pretinde că ea le-a plătit. Ea mereu își pregătește dovezile pentru scandaluri. Așa cum a făcut și în trecut. Zice că e întreținută de părinți, ai ei nu-i dau un leu și sunt plini de datorii. Minte că m-au întreținut. Nici de cățelul ei nu are grijă, eu îi puneam apă și mâncare”. (Cât câștigi dacă faci videochat?)

”Mama ei ne-a luat aragazul din casă și l-a dus la Satu Mare. Dacă găteam în casă, Bianca poftea, mânca și se îngrășa. A așteptat să-i cumpăr aragaz. O provoc să mergem la detectorul de minciuni să vedem cine are dreptate și cine minte. Bianca nu are puterea de a decide pentru ea. Mama ei e creierul, ea o influențează și gândește totul. Tot timpul a avut numai răutăți. Eu mi-am dorit un divorț în liniște. Dar ea, ca să nu pice prost, a început să mintă cu nerușinare”, a declarat Antonio pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

La rândul ei, Bianca a susținut că l-a întreținut pe Antonio mai bine de un an, acesta stând la ea acasă și ea plătind toate facturile. (DETALII AICI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...