Brigitte a părăsit Ferma, iar noi avem primele imagini după revenirea acasă!

Publicat: 22/03/2019 | 22:15

Cu toate că, oficial, se află în cărți pentru câștigarea marelui premiu de 50.000 de euro, Brigitte a părăsit ”Ferma”, renumitul reality-show de la PRO TV. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de senzație cu fosta soție a lui Ilie Năstase după ce a revenit acasă. (CITEȘTE ȘI: INTERLOPII AU FĂCUT CHETĂ CA SĂ-L ÎNMORMÂNTEZE PE NICU MAHARU!)

“Ferma” este o emisiune înregistrată, aşa că tot ceea ce se vede pe micul ecran implică un decalaj de câteva săptămâni. Cu toate că a aspirat la marele premiu pus în joc de PRO TV, Brigite a fost eliminată din renumitul reality-show. (NU RATA, AICI: VICTOR SLAV A FOST ”DAT DISPĂRUT” DE LA ZIUA IUBITEI!)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe fosta soție a marelui jucător de tenis, în zona Aviatorilor din București. Îmbăcată lejer și cu privirea acoperită de o pereche de ochelari de soare, Brigitte Sfăt era într-o formă de invidiat. După ce a revenit acasă, bruneta aleargă mai ceva ca o furnicuță.

Extrem de concentrată la convorbirea telefonică pe care o purta, fosta soție a lui Ilie Năstase s-a îndreptat spre bolidul de lux pe care-l conduce și, după ce a terminat discuția, a demarat în trombă spre o destinație necunoscută. (NU RATA, AICI: CUNOSCUTUL ACTOR A CÂȘTIGAT PROCESUL ÎMPOTRIVA TATĂLUI SĂU! MIZA…)

Brigitte Sfăt a părăsit Ferma

Brigitte Sfăt și Florin Pastramă, momente tandre!

Florin Pastramă și Brigitte Sfăt au fost în centrul atenției după ce iubirea dintre ei s-a ”consumat” chiar în fața camerelor de filmat. Din momentul în care „gaşca bandiţilor“, din care face parte şi Pastramă, a ajuns în Fermă, concurentul a tot încercat să îi intre pe sub piele lui Brigitte, iar în ediţia din 21 martie se pare că planul i-a ieşit.

Totul a început cu filmări din baie, în timp ce Brigitte se spăla, iar lângă ea se afla nimeni altul decât Florin Pastramă. Iniţial, Brigitte era în costum de baie şi Pastramă – acoperit doar cu un prosop. Apoi Brigitte a ieşit din cadă şi s-a schimbat, iar în spatele ei era în continuare Pastramă, care o privea. După care, acesta a ajutat-o să îşi usuce părul şi a invitat-o: „Dacă vrei, te bag sub plapumă. Măcar aşa, în … un pic“.

Surpriza a venit seara, când Florin Pastramă a ajuns în acelaşi pat cu Brigitte, iar ce începuse în baie a continuat acolo unde şi-a dorit concurentul, adică sub plapumă. Cei doi s-au sărutat şi i-au trezit pe ceilalţi concurenţi din cameră, care s-au arătat uimiţi de ce se întâmplă lângă ei. (CITEȘTE ȘI: VĂDUVA MAGDA CATONE, DECLARAȚII EMOȚIONANTE DESPRE REGRETATUL ȘERBAN IONESCU: ”ÎMI E DOR DE EL…”)

Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma!

În momentul în care au părăsit cabana din pădure și au venit la fermă, cei șase bandiți au promis că vor face tot posibilul să nu părăsească prea curând show-ul și să fie mai uniți ca niciodată. Se pare însă că nu s-au ținut de plan și, după doar o săptămână de acomodare, Vali Bărbulescu a fost eliminat din Fermă. Site-ul nr.1 din România a obținut primele imagini cu vedeta după ce s-a întors în Capitală. Vali a fost fotografiat în timp ce se întâlnea cu o cunoștință, după ce a participat la o emisiune TV.

Vali Bărbulescu este primul „bandit” care părăsește Ferma!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...