Brigitte și-a photoshopat fotografiile, iar rezultatul este…

Autor: C. C.
Publicat: 15/05/2020 | 23:26

Brigitte Pastramă este, fără doar și poate, unul dintre cele mai efervescente personaje din showbiz-ul românesc. Fosta doamnă Năstase a fost implicată deseori în controverse care au atras atenția publicului. Recent, vedeta a stârnit interesul fanilor după ce a postat în mediul online o fotografie photoshopată. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: AM AFLAT CE BUNURI INTRĂ LA PARTAJ ÎNTRE BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ. CUM A DISPĂRUT CARTIERUL DE VILE DIN “INVENTAR”)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor imagini și informații legate de cea mai recentă controversă în care ar fi implicată celebra Brigitte. Totul ar fi pornit după ce fosta doamnă Năstase a postat în mediul online o fotografie, în care apare alături de soțul ei, Florin Pastramă, și de nașa lor, Lizeta Haralambie.

„Păcat de gardul care face valuri în spatele lor”

Conform informațiilor care ne-au parvenit pe cunoscuta adresă pont@cancan.ro, una dintre „admiratoarele” vedetei a sesizat că Brigitte ar fi ”măsluit” fotografia. Pentru că silueta fostei doamne Năstase ar fi fost afectată în perioada de izolare, înainte de a „urca” fotografia, Brigitte ar fi editat-o cum s-a priceput. (NU RATA: ZVONUL DIVORȚULUI DE BRIGITTE A AJUNS ȘI LA URECHILE „FOSTEI” LUI PASTRAMĂ. “NU TREBUIE SĂ FII NOSTRADAMUS CA SĂ…”)

”Am observat pe story-ul Brigittei o poză modificată penibil. Uitați-vă la gard, la spatele ei și al nașei. Așa da, să fii slabă, perfectă. Păcat de gardul care face valuri în spatele lor”, ne-a scris „urmăritoarea” vedetei.

Doamna Pastramă ar fi încercat să pară mai slabă, dar “fanii” au fost vigilenți

Brigitte & Pastramă, în pragul divorțului?

După nici un an de căsnicie, vedetele de la “Ferma”, Brigitte și Florin Pastramă, s-ar afla într-un impas. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în ultima perioadă, relația lor s-ar fi degradat, iar cei doi s-ar afla acum în pragul divorțului. Acesta ar fi și motivul pentru care Florin Pastramă și-a scos la vânzare șaormeria pe OLX, cerând pe ea 57.000 de euro.

Conform apropiaților cuplului, afacerea cu restaurantul de tip fast-food ar fi singurul lucru care îi mai leagă pe cei doi în momentul de față, iar aparițiile lor publice ar fi doar un paravan, pentru a încerca să ascundă problemele reale. (NU RATA: BRIGITTE ȘI PASTRAMĂ AU PUS LACĂT ȘAORMERIEI ȘI MĂNÂNCĂ DE LA… CONCURENȚĂ)

”Doar șaormeria îi mai ține legați. Firma e a lui Florin, iar banii investiți sunt ai ei. Din această cauză au decis să o vândă. Vor să își încheie socotelile amiabil înainte de divorț. Atât Brigitte, cât și Florin încearcă să nu arate că se confruntă cu anumite probleme în cuplu, dar despărțirea lor e iminentă”a declarat o persoană din anturajul celor doi.

Brigite și Pastramă, probleme în ”paradis”?!

Brigitte, căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...