CANCAN.ro ”lovește” necruțător… Suntem liderii absoluți ai online-ului din România!

Publicat: 09/11/2018 | 22:47

CANCAN.ro ”lovește” necruțător… Suntem liderii absoluți ai online-ului din România! Pentru a doua zi, consecutiv, CANCAN.RO, site-ul nr 1 în România, își pune la pământ ”adversarii” din mass-media și privește din vârful clasamentului către urmăritorii săi.  (Cum câștigi bani rapid) Demonstrând că nu este vorba doar despre o fericită întâmplare mediatică, CANCAN.RO a atras, încă o dată, cei mai mulți vizitatori ai site-urilor de știri din România, fiind accesat de aproape 650.000 de vizitatori unici în 8 noiembrie 2018. (VEZI ȘI: CANCAN.RO E ”REGELE SITE-URILOR” DIN ROMÂNIA!) Așa se scrie istoria media, pas cu pas, știre cu știre și articol cu articol. (CITEȘTE ȘI: ”GINERELE” CUNOSCUTULUI MILIONAR S-A IUBIT CU SEXY-CRUDUȚA!)

Este vorba despre pasiune.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Este vorba despre putere. Este vorba și despre curaj, despre atitudine și despre profesionalism. Lipsa de inhibiții, capacitatea de sinteză, echipa de redactori și echipa de fotoreporteri a CANCAN.RO, toate – separat și împreună – au reușit să convingă cititorii că site-ul CANCAN.RO trebuie accesat pentru a obține cele mai proaspete și corecte informații, cele mai noi știri și, bineînțeles, cele mai vânate secrete. Alături de CANCAN.RO… nu vei rata nimic. (NU RATA, AICI: SOȚIA DICTATORULUI CANIBAL BOKASSA, EVACUATĂ DIN CASĂ DE STATUL ROMÂN!)

CANCAN.RO luptă, în fiecare zi, pentru a aduce vizitatorilor săi REALITATEA IMEDIATĂ. Atât și nimic mai mult. Într-un peisaj mass-media în care nimic nu este ceea ce pare a fi, CANCAN.RO dă tonul, impune ritmul, RIDICĂ ȘTACHETA și, mai ales, pune punctul pe ”i”. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

CANCAN.ro ”lovește” necruțător… Cifrele nu mint niciodată

CANCAN.RO nu crede în vorbe. CANCAN.RO prezintă cifre. Iar cifrele – seci, aride, lipsite de nuanțe catifelate – spun totul. CANCAN.RO permanentizează calitatea în spațiul mass-media online și, fără a minimaliza eforturile ”adversarilor”, îi provoacă pe aceștia la o luptă continuă, cotidiană, scopul final fiind doar conectarea cititorilor la cele mai bune informații, în cel mai scurt timp. (NU RATA, AICI: RĂSFĂȚATUL LUI GIGI BECALI A DAT ÎN MINTEA COPIILOR) 

CANCAN.RO mulțumește, încă o dată, tuturor cititorilor, partenerilor și celor care, de la prima oră a dimineții, accesează CANCAN.RO, site-ul nr. 1 în România. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Clasament TOP site-uri din România, VIZITATORI UNICI – 8 noiembrie 2018

  1. www.cancan.ro – 639.665 vizitatori unici
  2. www.stirileprotv.ro – 619.681
  3. www.libertatea.ro – 527.887
  4. www.digi24.ro – 495.926
  5. www.adevarul.ro – 490.292
  6. www.evz.ro – 452.368
  7. www.sport.ro – 401.421
  8. www.digisport.ro – 398.846
  9. www.realitatea.net – 347.460
  10. stiripesurse.ro – 330.011

 

CANCAN.RO lovește din nou
Citește și...