Ce a pățit Andreea Bălan după despărțirea de George Burcea: ”Încearcă să obții custodia totală!”

Publicat: 04/09/2020 | 11:06

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, bărbatul alături de care are doi copii, iar fanii artistei s-au grăbit să o încurajeze. Mai mult, i-au transmis că a luat o decizie bună, punându-l la zid pe actor.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN, ULUITĂ DUPĂ MESAJUL PRIMIT: ”DACĂ ȘI EI ÎI TREBUIE FUND…” CINE A SĂRIT ÎN AJUTORUL VEDETEI

Cei mai mari fani au frumoasei cântărețe i-au făcut complimente și au încurajat-o, mi ales că Andreea este pe cale să înceapă, ca jurat, cel de-al 15-lea sezon al realityshow-ului ”Te cunosc de undeva”. ”De 8 ani (15 sezoane) în scaunul de jurat la @tecunoscdeundeva.oficial ✨ Show-ul transformărilor revine pe 12 septembrie de la ora 20”, a făcut Andreea anunțul pe Instagram

”Mai frumoasă nu există și, dacă o fi alta, nu o știu eu”, ”Frumusețe, atitudine, calitate! Succes! Aștept cu nerăbdare emisiunea! Nu te lua după gurile rele! Trăiește, meriți totul!”, ”Ești superbă”, au foct câteva dintre aprecieri.

Andreea Bălan, asaltată de fani după despărțirea de George Burcea

Apoi, fanii au amintit și de divorțul Andreei Bălan de George Burcea și au încurajat-o pe frumoasa cântăreață. ”Despărțirea asta chiar ți-a făcut bine. Arăți bombă”, ”Doamne, ce superbă ești, Burcea nu te merită, dacă era un tată adevărat, nu pleaca la ferma fără să stea de vorba cu tine referitor la fetițe. Dacă aveai nevoie să mergi la spital în străinătate? Copiii mici totdeauna îți fac surprize. Chiar și în România puteai să ai nevoie de o procură din partea lui. Încearca să obții custodia totală. SUCCES”, i-au trasmis vedetei cei care o îndrăgesc.

NU RATA: VIDEO | ANDREEA BĂLAN, TOTAL SCHIMBATĂ! CUM S-A AFIȘAT ARTISTA

Andreea Bălan a fost plecată într-o minivacanță alături de fetițele ei, Ella și Clara, dar și de mama ei, la Sinaia, la sfârșitul lui august, Micuțele s-au distrat pe cinste la o plimbare cu trenulețul, s-au dat în carusel și s-au simțit extrem de bine.