Ce ascunde în portbagaj ex-logodnica lui Pastramă: cărți de rugăciune, lenjerie intimă și…

Publicat: 26/04/2019 | 23:36

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase cu una dintre cele mai senzuale prezențe feminine din showbiz-ul românesc. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti) Reporterii site-ului nr.1 din România au aflat ce ascunde Raluca Podea în portbagajul bolidului de lux cu care face senzație pe străzile din Capitală. Printre rochițele scurte și lenjeria intimă ale fostului ”iepuraș” Playboy și-au făcut loc și câteva cărți de rugăciune. (CITEȘTE ȘI: „REGINA YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA A DIVORȚAT ÎN JOIA MARE!)

Raluca Podea este, fără doar și poate, una dintre cele mai nonconformiste, dar și apreciate frumuseţi din showbiz-ul românesc. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)  Cu toate că mai tot timpul este pe drumuri și are un program extrem de încărcat, ex-logodnica lui Florin Pastramă reușeşte să arate mereu impecabil. (NU RATA, AICI: ANDRA NE-A ”ARĂTAT ”DACĂ ESTE SAU NU GRAVIDĂ A TREIA OARĂ! FILMĂRILE VORBESC DE LA SINE…)

Ce ascunde în portbagaj Raluca Podea?

Site-ul nr. 1 din România a aflat secretul aparițiilor de senzație ale sexoasei Raluca Podea. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe frumoasa blondină într-o parcare din nordul Capitalei. A fost locul unde am descoperit ce ascunde fostul „iepuraș” Playboy în portbagaj.

Putem afirma cu tărie faptul că ex-logodnica lui Florin Pastramă și-a transformat bolidul de lux pe care-l conduce și cu care întoarce privirile în traficul din București într-un dulap pe patru roţi. Printre rochițele sexy, lenjeria intimă și câteva sticle de vin, reporterii  CANCAN.RO au descoperit în valiza vedetei și două cărți de rugăciune. După toate aparenţele, sexoasa blondină este pregătită pentru orice situație, de la o noapte romantică la mersul în pelerinaj la lăcașuri sfinte.(NU RATA, AICI: CELEBRUL JURAT DE LA ”ROMÂNII AU TALENT” A PĂCĂTUIT ÎN JOIA MARE. AVEM DOVADA FILMATĂ!)

În valiza Ralucăi Podea și-au făcut loc și două cărți de rugăciune

”Eu sunt pe drumuri toată ziua. În ultima săptămână nu prea am reușit să ajung acasă și din această cauză am tot ce am nevoie în mașină. Am haine, valize, tot ce îmi trebuie să mă schimb în mașină dacă merg de la un eveniment la altul. (…) Dacă într-o zi se întâmplă să am două evenimente prefer să îmi pun câteva lucruri în valiză. Am și pijamale și pe bancheta din spate am două-trei geci și câteva haine. Sunt cu dulapul după mine întotdeauna”, a dezvăluit Raluca Podea, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Sexy-Raluca nu se aștepta să-i filmăm în mașină

I-a ”evadat” sânul de sub bluză

În urmă cu câteva săptămâni, sexoasa blondină a fost surprinsă pe picior greșit la un eveniment monden ce s-a desfășurat în București. Într-o ținută monocromă cu tentă masculină, sacou și pantaloni, și cu un decolteu generos ce-i punea în evidență bustul siliconat, Raluca Podea a furat privirile tuturor invitaților.

Din câte se pare, focoasa blondă nu este adepta sutienului, accesoriu pe care evită să-l poarte atunci când iese în public. Iar din această cauză, la un moment dat, sexoasa din showbiz-ul românesc a fost prinsă în offside.

Într-un moment de neatenție, Raluca Podea a lăsat la vedere mai mult decât și-ar fi dorit. Așezată la un birou și concentrată spre telefonul mobil, blondina nu a sesizat că sacoul pe care-l purta nu a mai stat la locul lui și i-a lăsat la vedere bustul generos.

Momentul în care nurii vedetei au fost expuși în toată splendoarea se pare că a fost savurat pe deplin de întreaga asistență masculină, care cu greu a putut să-și mute privirea de la silicoanele Ralucăi. (VEZI ȘI: IMAGINI CUTREMURĂTOARE DE LA MORMÂNTUL FOSTULUI FINANȚATOR AL LUI DINAMO)

Raluca Podea a fost „iepuraș” Playboy

Raluca Podea s-a remarcat în showbiz-ul mioritic ca manechin, dar şi prin pictorialele îndrăzneţe pe care le-a realizat pentru diferite publicaţii dedicate bărbaților. Diva este mama unui băieţel, pe care îl creşte singură după ce fostul soţ a părăsit România. (NU RATA, AICI: POVESTEA OLTENCEI CARE CREEAZĂ BIJUTERII PENTRU VEDETELE DIN ROMÂNIA)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...