Imagini cutremurătoare de la mormântul fostului finanțator al lui Dinamo. Ce am găsit pe lespedea sub care e îngropat milionarului Vasile Turcu

Publicat: 25/04/2019 | 23:16

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de-a dreptul cutremurătoare de la mormântul fostului finanțator al formației din Ștefan cel Mare. (Cele mai mari studiouri de videochat din Bucuresti)  În Săptămâna Mare, apropiații lui Vasile Turcu au dus la locul de veci al afaceristului câteva din simbolurile Paștelui. (CITEȘTE ȘI: PRIMELE IMAGINI CU GRAVIDUȚA ANCA SEREA DUPĂ CE A CONFIRMAT SARCINA!)

Elena, cea care i-a fost soție și l-a urmat și la bine, și la rău, pe omul de afaceri se ocupă în mod constant de mormântul lui Vasile Turcu. (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Înainte de sărbători, apropiații milionarului au ținut să aducă simbolurile Învierii la locul în care acesta își doarme somnul de veci. (NU RATA, AICI: ANDA ADAM A MĂRTURISIT ÎN SĂPTĂMÂNA MARE CUM ÎȘI ”SATISFACE” SOȚUL: ”PRIMUL ESTE ORGASMUL…”)

Locul de veci al milionarului, unul dintre cele mai îngrijite

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini copleșitoare de la mormântul fostului acționar al lui Dinamo. Pe lespedea sub care este îngropat milionarul Vasile Turcu, apropiații fostului acționar de la Dinamo au așezat un coșulet cu trei ouă roșii.  Potrivit unor surse bine informate, membrii familiei lui Vasile Turcu merg săptămânal la cimitir. Așa se face că locul de veci al fostului acționar al echipei din Ștefan cel Mare este unul dintre cele mai îngrijite. (NU RATA, AICI: IULIA ALBU ESTE ÎNSĂRCINATĂ A DOUA OARĂ?!)

Chiar înainte de Paști, pe mormântul fostului finanțator al lui Dinamo a fost lăsat un coșuleț cu ouă roșii

Vasile Turcu își dorea să revină la Dinamo

În 2004, Vasile Turcu devenea acționar al clubului Dinamo și a visat, alături de Cristi Borcea, ca echipa să joace în grupele Ligii Campionilor. Șapte ani mai târziu, Vasile Turcu renunța. Îi vindea lui Nicolae Badea toate acțiunile deținute la clubul de fotbal Dinamo. Atunci el s-a retras, oficial, din acționariatul echipei din ”Ștefan cel Mare”. Cu puțin timp înainte de a se sinucide, Vasile Turcu dezvăluia că se gândește la o revenire la Dinamo, ca acționar. El ar fi vrut, după cum spunea atunci, să facă echipă cu Cristi Borcea si Nicolae Badea, în care avea mare încredere. (NU RATA, AICI: SUPER-FOTBALISTUL ”NAȚIONALEI” LUI CONTRA S-A ÎNTORS ÎN SECRET ÎN ROMÂNIA! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE)

Citește și...