Povestea oltencei care creează bijuterii pentru vedetele din România

Publicat: 25/04/2019 | 23:20

Are doar 30 de ani, din care 25 de… carieră. Este povestea incredibilă a unei tinere din Craiova care a devenit cunoscută după ce mai multe vedete din România au decis să îi cumpere şi să îi poarte bijuteriile. (VEZI AICI: I-AM GĂSIT PE ”MAGICIENII MĂTĂSII”! E SINGURA FAMILIE DIN ROMÂNIA CARE CREȘTE…)

Povestea Roxanei Preoteasa este una fascinantă. De la cinci ani a descoperit tainele confecţionării bijuteriilor. (Cel mai profesionist studio de videochat din Bucuresti angajeaza modele)

Tradiția din familie

Deea Maxer poartă adesea creații ale tinerei din Craiova

„Bunica şi mama erau pasionate de aşa ceva. Bunica lucra cu mărgele. Le aducea din Rusia şi Bulgaria şi le ascundea de mine. Închidea dulapurile cu cheia să nu le găsesc. În cele din urmă, a observat că şi eu am astfel de înclinaţii şi mi-a dat voie să folosesc mărgelele pe care le coseam pe diferite haine”, spune tânăra pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. Acum, Roxana este renumită atât în rândul vedetelor, cât şi al creatorilor de modă din România, care o caută pentru bijuteriile sale.  (CITEȘTE ȘI: UN PROFESOR DIN OLT A RECREAT UN SAT NEOLITIC, UNIC ÎN EUROPA)

Vedetele, atrase de bijuteriile Roxanei

Roxana le explică tinerilor învățăcei tainele meseriei

„Postarea mea de astăzi o reprezintă o pereche de cercei purtați de Oana Radu în videoclipul piesei «Stai»”, a scris, la un moment dat tânăra, pe pagina ei de socializare. Nu doar Oana Radu a ales să poarte bijuteriile create de Roxana, ci multe alte vedete. Deea Maxer, Delia ori Loredana Groza se numără printre ele. Cea mai fidelă clientă ar fi Deea Maxer. (NU RATA: LA 21 DE ANI, O OLTEANCĂ SCOATE BANI DIN… AGRICULTURĂ SUB ZĂPADĂ)

Mândră de creațiile ei

„Prin acest accesoriu pentru păr am fost prezentă la petrecerea de 10 ani de la căsătoria Deei Maxer cu Dinu Maxer. Am folosit cristale de diverse nuanțe și forme, așezate pe fir placat cu aur, iar rezultatul a fost unul spectaculos!  (Castiga 10.000$ lunar la un studio de videochat din Bucuresti) Deși sunt mulți kilometri între noi, cu sufletul am fost alături de voi și vă doresc ca următorii 10, 20, 30…100 de ani să vi-i petreceți la fel de îndrăgostiți unul de celălalt.  (VEZI AICI: A MOŞTENIT DE LA BUNICA TAINELE GĂTITULUI… EA ESTE ”DOAMNA CU CĂMARA”)

În această dimineață, la Neața cu Răzvan și Dani, Deea Maxer a purtat accesoriul pe care l-am lucrat special pentru această ținută, după idei cu care mă uimește mereu. Toate bijuteriile și accesoriile ei au fost adevărate provocări pentru mine, știind că vor completa costume de scenă la evenimente în toată țara. Îți mulțumesc pentru încrederea pe care o ai în pasiunea mea pentru bijuterii unicat!”, a mai postat tânăra pe pagina de socializare. (CITEȘTE AICI: EL ESTE MEȘTERUL POPULAR CARE ÎMBRACĂ VEDETELE)

Experiența de mireasă i-a dat idei de afaceri

Bijuteriile create de Roxana sunt adesea folosite la prezentări de modă și evenimente speciale

Bijuteriile Roxanei au preţuri cuprinse între 10 lei şi 700 de lei, cele mai scumpe find coroniţele şi accesoriile care apar în defilările de modă ale lui Florin Burescu şi Victoria Sava. Fotomodelele acestora au defilat cu bujuteriile Roxanei în mai multe ţări. Acum, tânăra creează foarte multe accesorii pentru mirese. „Am început să confecţionez accesorii pentru mirese după ce am fost eu mireasă şi am căutat un accesoriu roşu şi nu am găsit şi atunci mi l-am făcut singură”, mai spune tânăra, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Citește și...