Ce înseamnă când visezi păianjeni

Publicat: 19/10/2018 | 18:22
Ce înseamnă când visezi păianjeni

Ce înseamnă când visezi păianjeni – În vis, păianjenul reprezintă relaţiile pe care le avem cu membrii apropiaţi ai familiei. Dar păianjenul mai reprezintă și relațiile cu acei prieteni care sunt aduşi în viaţa noastră pentru a învăţa ceva din experienţele lor. Păianjenul nu este un simbol negativ, aşa cum ne-am aştepta, însă el reflectă persoanele care sunt un rău necesar în viaţa noastră.

Este vorba despre profesorii duri, părinţii neiertători sau cunoştinţele care ne ajută să evoluăm prin experienţele negative trăite alături de ei. Cu alte cuvinte, păianjenul din vis reprezintă greşeşelile şi lecţiile karmice pe care trebuie să le rezolvăm în această existenţă. El este strâns legat de modul în care reacţionăm în anumite situaţii. Iar visele, în general, au semnificații pe care nu trebuie să le neglijăm niciodată.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI O PERSOANĂ CARE A MURIT

Ce înseamnă când visezi păianjeni. Pânza de păianjen în vis

Atunci când visezi că te încurci în pânză de păianjen şi nu mai poţi scăpa este semn că îţi dau de furcă propriile planuri.  Nu mai știi cum să faci față unor acțiuni sau intenții. Intri în conflict cu tine însuţi. Îţi vine greu să găseşti o rezolvare pentru problemele din prezent. Pe de altă parte, dacă pânza de păianjen este la tine acasă, acesta este semn că vei avea un conflict cu cineva din familie. Poate fi un conflict cu mama sau cu un membru apropiat al familiei.

Din punct de vedere simbolistic, pânzele de păianjen sunt simbolul creaţiei proprii, al strădaniilor şi al eforturilor depuse. De asemenea, ele reflectă creativitatea şi imaginaţia noastră. Dacă visezi că te încâlceşti în pânză de păianjen şi nu poţi scăpa, asta înseamnă că intri în anumite probleme. Dar tot tu vei avea puterea să te eliberezi şi să găseşti soluţia perfectă pentru a ieşi basma curată.

Această interpretare este valabilă mai ales dacă visezi că dai pânza jos de pe tine; în acest caz s-ar putea spune că vei avea şanse de câştig, deoarece este semn că te cureţi de ceva negativ şi te vei simţi învingător asupra răului care îţi macină sufletul.

CITEȘTE ȘI: CE ÎNSEAMNĂ CÂND VISEZI CĂ FACI DRAGOSTE. SEMNIFICAȚII ȘI INTERPETĂRI

Ce înseamnă când visezi păianjeni. Un păianjen cu cruce apărut în vis

Un păianjen cu cruce anunţă că ai de-a face cu o persoană negativă în viaţa ta, o persoană care vrea să îţi facă rău, deşi predică numai bine.

Un păianjen cu cruce este semn că vei avea parte de experienţe neplăcute legate de sănătatea ta. Important: trebuie să fii atent la modul în care propriile gânduri se leagă de bunăstarea organismului tău. Păianjenul cu cruce reprezintă, astfel, subconştienul tău şi modul în care te raportezi la starea ta de sănătate.

Dacă eşti o fire distructivă şi ai accese de ipohondrie, acest vis anunţă faptului că te poţi influenţa singur din punct de vedere negativ.  Sau că există în anturajul tău persoane care evidenţiază constant faptul că te simţi rău, că nu arăţi bine şi astfel îţi induce senzaţia că eşti o fire bolnăvicioasă.

CITEȘTE ȘI: VIS ÎN CARE CONDUCI. LA CE TREBUIE SĂ FII ATENT ÎN URMĂTOARELE ZILE

Ce înseamnă când visezi păianjeni. Atunci când omori un păianjen…

  •  – Dacă visezi păianjeni mulţi este semn că te simţi atacat din toate părţile şi există în jurul tău persoane care îţi vor răul. Atenţie mai ales la aceia care se dau drept prieteni.
  •  – Dacă visezi că omori un păianjen este semn că ai curaj să îţi înfrunţi problemele şi implicit pe aceia care încearcă să te tragă în jos. Acest vis anunţă faptul că ieşi victorios din lupta cu duşmanii tăi.
  • – Dacă visezi păianjen alb este un semn că există şanse mari să te vindeci de afecţiunile pe care le ai în prezent. O altăî interpretare este că vei primi veşti bune cu privire la starea ta de sănătate.

Prin urmare, principalele semnificaţii de care trebuie să ţinem cont atunci când visăm păiajeni sunt:

  •  – forma
  •  – culoarea
  •  – starea păianjenului din vis
  •  – celelalte simboluri apărute

 

Citește și...