Ce mesaj a postat Radu Barbu pe Facebook înainte ca iubita lui, Simona Halep, să câștige Wimbledon 2019

Publicat: 15/07/2019 | 14:44

Radu Barbu a postat un mesaj pozitiv pe contul său de Facebook, înainte ca iubita lui, Simona Halep, să câștige Turneul de la Wimbledon de anul acesta. Apropiații și fanii l-au felicitat imediat.

Citește și: Salt spectaculos făcut de Simona Halep în clasamentul WTA după triumful de la Wimbledon!

Radu Barbu, mesaj postat pe Facebook înainte ca Simona Halep să câștige Wimbledon 2019

Iubitul Simonei Halep a avut recent un eveniment important în cariera lui de antrenor de tenis. Concursul a avut loc la finalul lunii trecute și tot atunci Radu Barbu a făcut un live pe Facebook, unde a anunțat cine a câștigat. “Campionatul Național Individual U10! Felicitări, Flavia Ogrezeanu pentru titlul de vicecampioană națională!! 🏆🎾”, a scris Radu Barbu în dreptul filmării, după cum se poate vedea în galeria foto a articolului. “Felicitări și mult succes in continuare!” este unul dintre numeroasele comentarii lăsate la postarea lui. Desigur, aceasta este ultima postare care apare pe profilul antrenorului de tenis pentru toți cei care nu se află în lista sa de prieteni.

Citește și: Cine este, de fapt, Radu Barbu, iubitul Simonei Halep

Jucătoarea română de tenis Simona Halep și tenismenul sârb Novak Djokovic au participat seara trecută la Balul Campionilor organizat la Wimbledon în cinstea lor. Sportiva noastră a fost primită cu ropote de aplauze și a avut o apariție de senzație. “Simona Halep strălucește la Wimbledon”, au comentat oficialii de la WTA pe Twitter.

Citește și: Celebritățile care au urmărit meciul dintre Simona Halep și Serena Williams în finala de la Wimbledon. Românca, lăudată de Kate Middleton

“Simona cunoaşte jocul, are spirit de luptă, acum are şi experienţă. Este extraordinar să ştii că ţări mici, precum România şi Serbia, care sunt şi vecine, se descurcă atât de bine pe scena mondială”, a spus Novak Djokovic, la Dineul Campionilor de la Wimbledon.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câştigat sâmbăta trecută turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.