Ce promisiune i-a făcut Vladimir Drăghia lui Ionuț ”Jaguarul” după ce a pus mâna pe marele premiu de 100.000 de euro

Publicat: 24/05/2018 | 09:08

Vladimir Drăghia a fost desemnat marele câștigătorul Exatlon România 2018! Învingătorul Exatlon a fost ales miercuri, 23 mai, într-o transmisie live la Kanal D. Ionuţ Sugacevschi şi Vladimir Drăghia au ajuns în marea finală a Exatlon România 2018 şi au luptat pentru marele premiu, în valoare de 100.000 de euro.  

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon România 2018 și și-a adjudecat marele premiu în valoare de 100.000 de euro. ”Voi dona jumătate din bani!”, a declarat Drăghia când a îmbrățișat premiul.

Ionuț, marele perdant, a declarat resemnat, la final, că abia așteaptă să ajungă acasă și să-și îmbrățișeze familia: ”De-abia aștept să vă strâng în brațe. Vă iubesc enorm de mult”, a spus acesta.

Vladimir Drăghia i-a făcut o promisiune lui Ionuț ”Jaguarul” la finalul competiției, după ce l-a văzut izbucnind în lacrimi. I-a spus că se va ocupa personal să-i platească cheltuielile de nuntă.

Vladmir Drăghia vrea să doneze banii câștigați la Exatlon România 2018

Citește și: Iubita lui Vladimir Drăghia, mărturii emoționante despre evoluția actorului la „Exatlon”

Înainte de marea finală Exatlon România 2018, Vladimir Drăghia a mărturisit că are de gând să doneze cei banii câștigați la celebrul reality-show. ”Marea finală bate la ușă și aduce cu ea premiul de 100000 de euro pe care, dacă îi câștigă, Vladimir îi va dona taberei MagiCAMP. Aceasta comunitate de oameni minunați organizează tabere pentru copiii cu afecțiuni oncologice și copiii care au suferit arsuri grave. Voluntarii, personalul MagiCAMP, cadrele medicale și psihologii specializați se îngrijesc ca micuții să aibă parte, timp de o săptămână, de distracție cu ateliere de muzica, teatru, pictura, parc de aventura, bălăceală în piscină și multe alte activități care costă foarte mult împreună cu toate îngrijirile necesare. Vara trecuta, Vladimir a vizitat tabăra MagiCAMP pentru a doua oară și a încercat să aducă zâmbete pe fețele copiilor care au suferit arsuri grave.  Prima data, în 2015, el s-a întâlnit cu copii care sufereau de afecțiuni oncologice.
Mă bucur ca a ajuns până aici și e atât de aproape să-și îndeplinească visul de a ajuta MagiCAMP să aducă bucurie în sufletele copiilor loviți de boli crunte și alte nenorociri.
Am visat de curand că Vladimir m-a întrebat ce-mi doresc, iar eu i-am răspuns că vreau să ajungă în finală. El mi-a spus că vrea să zboare. Stiu că zborul e metafora ajutorului pe care el vrea să îl ofere copiiilor prin MagiCAMP și sper ca asta sa fie răsplată efortului făcut în ultimele cinci luni. -Alice”, este mesajul pe care Vladimir Drăghia l-a publicat pe pagina lui de Facebook, cu doar câteva ore înainte de marea finală Exatlon România 2018.

Citește și: Diana Belbiță, adevărul despre relația pe care o are cu Ernesto de la Exatlon Mexic: ”Mi-a scris…”

 

Citește și...