Ce s-a întâmplat cu iubitul Biancăi Rus după ce a părăsit-o fiindcă îl ”obliga să facă sex non-stop”

Publicat: 05/06/2019 | 23:06
Cântăreața Bianca Rus ar avea motive să ofteze. Se pare că bărbații care au părăsit-o nu numai că nu se mai întorc la ea, dar dau de bani și o duc foarte bine. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Dacă fostul soț, Antonio Gottschling, pare că a uitat-o pe brunetă și s-a refugiat în afacerile familiei și în vacanțe de lux, iată că un alt fost iubit al artistei, hair-stylistul Valentin Ene, cu care vedeta a avut o relație pasională în urmă cu aproximativ 9-10 ani, a ajuns să trăiască pe picior mare în Tenerife. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut toate detaliile. (VEZI ȘI: CUNOSCUTA CÂNTĂREAȚĂ A PIERDUT PRIMUL PROCES CU SOȚUL)
Vali și Bianca se iubeau cu foc, prin 2009-2010, pe vremea când artista, care pe atunci lucra la Etno TV, ajunsese să cântărească în jur de 100 de kilograme. (Cel mai bine platit job din București) Și totuși, Valentin a ținut să spună lumii că Bianca ar fi falsă și a făcut declarații incendiare despre ardeleancă. Dacă e să ne amintim titlurile presei din acea vreme, Valentin Ene spunea că Bianca Rus nu este nici pe departe așa de sfântă pe cât ar vrea să pară. Printre altele, el o acuza pe cântăreața că îl ”obliga să facă sex non-stop”, pentru că ar avea senzația că așa slăbește. (NU RATA: SOACRA CUNOSCUTEI CÂNTĂREȚE A EXPLODAT: ”EA ÎL IUBEȘTE PE… DORIAN POPA!)

Viață de miliardar

Vali, alături de celebrul actor Danny Trejo
Anii au trecut… Iar acum apropiații stilistului au dezvăluit pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că acesta duce o viață de miliardar în Tenerife, profesia sa fiind foarte apreciată printre frumusețile cu bani din zonă și fiind și foarte bine renumerată.
În decurs de numai câțiva ani, din munca sa, Vali și-ar fi cumpărat un apartament lângă o plajă cunoscută, și-a achiziționat un BMW și se plimbă săptămânal la evenimente mondene cu ștaif și în vacanțe în Palma de Mallorca sau Ibiza.

A făcut mușchi și are un aer macho

„Fostul” Biancăi și-a cumpărat un BMW scump
Tânărul s-a și retușat fizic și dacă, în trecut, era destul de rotunjor, acum el a dat jos burta, a făcut mușchi, a îmbrăcat haine de firmă și, per total, are un aer foarte macho.
Potrivit surselor noastre, în ciuda faptului că este înconjurat numai de fete frumoase, Vali nu ar avea o iubită stabilă, dar ar fi în discuții cu mai multe fete celebre din România.  (CITEȘTE ȘI: SOȚUL CÂNTĂREȚEI BIANCA RUS, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST ACUZAT CĂ AR FI BĂTUT-O ȘI I-AR FI FURAT AURUL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...