Home » Exclusiv » Ce s-a întâmplat de fapt între Giovani Becali & fosta iubită

Ce s-a întâmplat de fapt între Giovani Becali & fosta iubită

De: Cristian Blanuta 29/05/2021 | 00:09

E departe de a se încheia războiul început cu mulți ani în urmă între Giovani Becali și fosta lui iubită, Aida Giurumescu. Cei doi s-au dat, pe rând, în judecată, iar acum în horă a intrat și ANAF, Direcția Generală Executări Silite, Cazuri Speciale. Fostul impresar și femeia cu care a împărțit, o vreme, sentimentele de iubire au un băiat, iar de aici e simplu, pensia alimentară pe care ambii o contestă. Din nou în fața judecătorilor. Doar că Becali a făcut acum pasul în instanță, din cauza unei executări silite. CANCAN.RO are detaliile, pe care vi le prezintă, în exclusivitate!

Decizia instanței de la Buftea sună așa: ”Admite cererea. Dispune conexarea executării silite ce face obiectul dosarului de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas» la executarea silită ce face obiectul dosarului de executare nr. 1520610400331/2015 al ANAF – Direcţia Generală Executări Silite Cazuri Speciale. Stabileşte cheltuielile de executare în dosarul de executare nr. 1062/2013 al BEJA «Aequitas», până la momentul conexării, la suma de 10.000 lei.”

La mijloc sunt sume amețitoare

Becali, cel care s-a simțit nedreptățit, a avut dreptate, cel puțin deocamdată. Iar în motivarea sentinței apar elemente stufoase, cu zeci de mii de euro din pensia alimentară, cu executare silită. În motivarea cererii, Giovani Becali a susținut că împotriva sa a fost declanșată executarea silită, prin toate formele, inclusiv prin urmărirea silită a două imobile deținute pe raza Sectorului 1 al municipiului București. Asta pentru că Aida a solicitat-o pentru a recupera suma de 439.498 lei, reprezentând pensie de întreținere al lui G. B., băiatul celor doi. (CITEȘTE ȘI: GIOVANI BECALI, PĂRĂSIT ÎN ÎNCHISOARE DE SOȚIE)

Giovani Becali și Aida Giurumescu au un băiat împreună

Mai mult, la acea vreme, când încă lanțul de iubire nu se rupsese, Becali deținea, alături de Aida, două proprietăți,  iar fosta iubită a cerut partajul. Conform sentinței Judecătoriei Sectorului 1, bunurile imobile comune, în valoare totală de 288.826,73 euro, au fost atribuite debitorului, cu obligarea la plata unei sulte în valoare de 144.413,365 de euro. Aici intervine ANAF, prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice București, care a pornit executarea silită a debitorului pentru o creanță fiscală în cuantum de 31.322.059 de lei. Asupra celor două proprietăți care au făcut obiectul dosarului de partaj a fost aplicată măsura sechestrului asigurător de către ANAF încă de la data de 23.07.2008, menținută prin decizia de condamnare, care subzistă în prezent.

Ce a constatat instanța

Giovani Becali a cerut, însă, ca, dacă asupra acelorași bunuri au fost pornite executările silite, atunci instanța judecătorească să dispună conexarea executării silite. Mai ales că din valorificarea bunurilor imobile supuse executării silite nu s-ar fi putut asigura recuperarea integrală a creanței fiscale datorate de debitor, cuantumul acesteia depășind cu mult valoarea bunurilor urmărite silit.

Aida avea să formuleze întâmpinare, prin care a invocat excepția necompetenței teritoriale a instanței sesizate, iar pe fond a solicitat admiterea în parte a cererii de conexare a celor două dosare, apreciind că executarea ar trebui continuată de către B.E.J.A. „Aequitas”. Iar dosarul de la executorul judecătoresc menționat anterior este unul avansat, început în anul 2013, care vizează o creanță prioritară, fiind vorba de întreținerea unui copil. În ceea ce privește posibilitatea de a acoperi creanța din acea executare, femeia consideră că prin această executare începută în anul 2013 nu se poate acoperi creanța ANAF, ci creanța pe care o deține în calitate de reprezentant al fiului său.

Ce a constatat instanța? „În cazul în care asupra acelorași venituri ori bunuri ale debitorului a fost pornită executarea, atât pentru realizarea titlurilor executorii privind creanțe fiscale, cât și pentru titluri ce se execută în condițiile prevăzute de alte dispoziții legale, executarea silită se conexează și se efectuează, potrivit dispozițiilor prezentului cod, de către organul de executare silită prevăzut de acesta. În acest caz,  competența aparține organului fiscal care deține creanța fiscală mai mare. În cazul existenței unui conflict între organele fiscale de executare silită având ca obiect conexarea executării sunt aplicabile prevederile articolele 41 – 43”.

Giovani Becali a dat-o în judecată pe mama copilului său

Decizia luată de magistrați

Dar „Prevederile alin. (13) nu se aplică în următoarele situații:

a) dacă valoarea bunurilor debitorului acoperă doar creanțele altor creditori care dețin garanții cu un rang prioritar față de creditorul fiscal.

b) dacă executarea silită pornită de executorul judecătoresc se află într-o etapă avansată și din valorificarea bunurilor supuse executării silite se asigură recuperarea integrală a creanțelor fiscale.

Tot instanța a mai notat că ”susținerile Aidei Giurumescu conform cărora deține o creanță privilegiată sunt lipsite de relevanță, deoarece textul face referire la garanții și nu la creanțe privilegiate.” Astfel, chiar dacă creanța intimatei este privilegiată în raport cu creanțele fiscale, ea nu deține vreo garanție. Mai mult, din valorificarea bunurilor ce fac obiectul executării silite nu se poate asigura acoperirea integrală a creanțelor fiscale, din moment ce valoarea acestora este de 29.903.795 de lei, în timp ce din rapoartele de expertiză efectuate în dosarul de partaj a rezultat o valoare totală a celor două apartamente urmărite silit de 1.305.785,65 de lei. (NU RATA: GIOVANI BECALI REFUZA SA-I PLATEASCA 85.000 DE EURO FEMEII CU CARE AR AVEA UN COPIL. AFLA LA CE MASURA A RECURS)

Astfel, ”apărările intimatei sunt vădit neîntemeiate”. Iar sentința a sunat astfel: ”Admite cererea de chemare în judecată formulată de petentul Giovani Becali și respinge cererea intimatei de obligare a petentului la plata cheltuielilor de judecată, ca neîntemeiată.”

Sursa foto: arhiva Cancan

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce abia a devenit mămică pentru prima oară
Gina Pistol revine pe micile ecrane. Ce emisiune va prezenta iubita lui Smiley după ce...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
BOMBĂ! Monica Gabor și Irinuca sunt de NEGĂSIT. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am mai vorbit de când...
BOMBĂ! Monica Gabor și Irinuca sunt de NEGĂSIT. Irinel Columbeanu își strigă disperarea: ”Nu am...
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum arată Eva la 19 ani
FOTO. Fiica Andreei Berecleanu a încins internetul cu cel mai decoltat costum de baie. Cum...
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment fără precedent dezvăluit în satul olimpic
Marea campioană a ţării, la petrecerea cu alcool şi relaţii intime la Jocurile Olimpice! Moment...
Detalii cutremurătoare în cazul preotului și soției care au murit în casa din București lovită de fulger
Detalii cutremurătoare în cazul preotului și soției care au murit în casa din București lovită...
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari buze din lume
O tânără de 22 ani vrea să intre în „Cartea Recordurilor” cu cele mai mari...
Bianca Drăgușanu, dezvăluire INCENDIARĂ despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”
Bianca Drăgușanu, dezvăluire INCENDIARĂ despre relaţia cu Cristi Borcea. „O să se supere nevasta lui!”
Limită de viteză de 30 km/h în localități. Al doilea oraș din România care ia această decizie
Limită de viteză de 30 km/h în localități. Al doilea oraș din România care ia...
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns pe degetul Antoniei. Suma este total surprinzătoare
S-a aflat câţi BANI a plătit Alex Velea pe inelul de logodnă care a ajuns...
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru adulți pe OnlyFans
Tatăl ei este preot, dar asta nu a împiedicat-o să devină actriță în filme pentru...
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Vedetele arată pe Instagram cu ce sunt „dotate”. Imagini necenzurate!
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Bombă în televiziune! Dată afară de la Pro TV
Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?
Simona Halep a făcut marele anunț. Devine mamă și renunță la carieră?
O MINUNE! Limonadă cremoasă, reţeta care face furori! Cum prepari o băutură-desert delicioasă
O MINUNE! Limonadă cremoasă, reţeta care face furori! Cum prepari o băutură-desert delicioasă
Româncă acuzată că și-a înjunghiat copiii, în Belfast. Fiul de 8 luni a murit, surioara lui este în stare critică la spital
Româncă acuzată că și-a înjunghiat copiii, în Belfast. Fiul de 8 luni a murit, surioara...
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor sa facă acum cu iubitul lor
Gemenele care împart același iubit și dorm împreună, noi dezvăluiri despre relația lor. Ce vor...
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
BANCUL ZILEI – Traian Băsescu livrează 1 milion de prezervative românești americanilor
EBA a încins litoralul! De ce se uitau toți la ea? Ce a lăsat la vedere fiica fostului președinte? Nimeni nu și-a putut lua ochii de la ea
EBA a încins litoralul! De ce se uitau toți la ea? Ce a lăsat la...
Doliu uriaș în muzica populară! Un celebru cântăreț s-a stins la numai 43 de ani
Doliu uriaș în muzica populară! Un celebru cântăreț s-a stins la numai 43 de ani
DOLIU URIAȘ în lumea sportului din România! A făcut infarct în propria casă
DOLIU URIAȘ în lumea sportului din România! A făcut infarct în propria casă
Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație
Muzica românească a pierdut un mare artist. Marius elcu a murit imediat după operație
Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!
Se limitează VITEZA de circulație! La 30 de km/oră în România!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă, femeia a încremenit!
A simțit că maseurul folosea doar o mână. Când a văzut ce făcea cu cealaltă,...
Roxana Vancea, prinsă cu minciuna de soțul ei în sarcină. Sorin a dezvăluit tot, chiar la PRO TV
Roxana Vancea, prinsă cu minciuna de soțul ei în sarcină. Sorin a dezvăluit tot, chiar...
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona roşie DOCUMENT
Carantină pentru persoanele nevaccinate care vin din Grecia. CNSU a actualizat lista ţărilor din zona...
Imaginile momentului! Andreea Marin, alături de Jennifer Lopez în vacanță!
Imaginile momentului! Andreea Marin, alături de Jennifer Lopez în vacanță!
Două adolescente au găsit un tânăr de 25 de ani mort. Ce a urmat e scandalos
Două adolescente au găsit un tânăr de 25 de ani mort. Ce a urmat e...
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în costum de baie | GALERIE FOTO
Simona Halep și-a inaugurat piscina la vila de la Izvorani și a făcut senzație în...
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a fost împușcat
Floyd Mayweather, ținta unui atac armat! O persoană a încercat să-l omoare: Un bodyguard a...
Anna Lesko, apariție de infarct! A pozat în lenjerie transparentă, iar like-urile nu se mai opresc: „Ești rebelă
Anna Lesko, apariție de infarct! A pozat în lenjerie transparentă, iar like-urile nu se mai...
Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere
Tocmai acum s-a aflat. De ce Mihaela Rădulescu nu-și sărbătorește niciodată ziua de naștere
Cât mai costă o călătorie cu metroul în Bucureşti. Decizie surpriză de la Metrorex
Cât mai costă o călătorie cu metroul în Bucureşti. Decizie surpriză de la Metrorex
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc, a renunţat complet la duşurile calde şi preferă să meargă pe jos la birou
Viaţa bizară a unui miliardar. Mănâncă o singură masă pe zi iar în weekenduri deloc,...
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
Cutremur de 8,2 grade pe scara Richter! ALERTĂ la nivel global
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Ce se întâmplă dacă stai 1 minut lângă cineva infectat cu tulpina Delta
Ce se întâmplă dacă stai 1 minut lângă cineva infectat cu tulpina Delta