Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul din București unde este angajat! Câștigătorul de la Românii au Talent are planuri frumoase cu cei 120.000 câștigați în finala de aseară, de la Pro TV

Publicat: 30/05/2020 | 17:08

Avem date oficiale în legătură cu salariul pe care Radu Palaniță îl are la service-ul din București unde este angajat! La suma lunară primită din partea șefului său, mecanicul primește și bacșiș din partea clienților care îi apreciază lucrările. Câștigătorul de la “Românii au talent” 2020 are planuri frumoase cu cei 120.000 câștigați în marea finală de aseară, de la Pro TV.

Citește și: Pro TV nu îi va da toți cei 120.000 de euro! Câți bani îi vor intra în cont lui Radu Palaniță, marele câștigător de azi-noapte de la Românii au Talent

Ce salariu are Radu Palaniță la service-ul din București unde este angajat

Radu Palaniță are 40 de ani și este mecanic la un service aflat pe Bulevardul Basarabia din Capitală. El are o poveste de viață impresionantă, presărată cu greutăți… lucrează de la 14 ani și… după 26 de muncă, primește un salariu de 2.800 de lei. La acești bani se adaugă și bacșișul lăsat de clienții pe care îi face fericiți, astfel că, veniturile sale depășesc 3.000 de lei, au dezvăluit surse din anturajul său pentru impact.ro.

De aseară însă, Radu Palaniță n-ar trebui să își mai facă griji din punct de vedere financiar… premiul cel mare de la “Românii au talent” îi poate asigura un trai bun dacă va face alegeri inspirate, desigur. Azi-noapte, în cadrul finalei show-ului de la Pro TV, el i-a cucerit pe români cu interpretarea melodiei lui Frank Sinatra, “My Way”, motiv pentru care a fost cel mai votat concurent dintre cei zece finaliști Golden Buzz.

Nu rata: A fost “aranjată” finala?! Scandal la Pro TV după ce mecanicul auto Radu Palaniță a câștigat Românii au Talent azi-noapte

Radu Palaniță are planuri frumoase cu cei 120.000 câștigați în marea finală “Românii au talent” 2020

Cu câteva zile înainte să câștige “Românii au talent” 2020, Radu Palaniță  a mărturisit ce ar face cu valoarea marelui premiu.

“Dacă aș câștiga eu, îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM, a declarat Radu Palaniță, relatează publicația click.ro.

“Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”, a declarat Radu Palaniță după ce și-a revenit aseară, din șocul minunatei vești primită de la prezentatorii emisiunii “Românii au talent”.

Descoperă și: Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la Românii au Talent! Pe cine a susținut fosta campioană olimpică | VIDEO

Clasamentul finaliștilor de la “Românii au talent” în funcție de voturile telespectatorilor

Locul 10 – Gennady Tkachenko-Papizh
Locul 9 – Daria Călugăru
Locul 8 – Duo Maintenant
Locul 7 – Aura Marcu
Locul 6 – Sara Ardeleanu
Locul 5 – Theodor Marcu
Locul 4 – Erno Varga
Locul 3 – Mihai Țigaret. El a obținut un premiu de 10.000 de euro. “A fost foarte frumos, o experiență de neuitat și vă mulțumesc foarte mult pentru premiu”, a spus adolescentul de 13 ani.
Locul 2 – Siena Vușcan – premiu în valoare de 20.000 de euro
Locul 1 – Radu Palaniță – premiu în valoare de 120.000 de euro

Află și: Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță: “Am poze când spărgeați…”

Vlad Ciobanu a obținut premiul de originalitate în sezonul 10 de la “Românii au talent”. La 4 ani, Vlad Ciobanu a fost desemnat cel mai original concurent al sezonului 10 de la “Românii au talent”! Originar din Chișinău, băiețelul a câștigat 10.000 de euro în urma participării la show-ului, au anunțat Smiley și Pavel Bartoș azi-noapte, în cadrul finalei îndrăgitei emisiuni de la Pro TV.