Cel mai sângeros ucigaș în serie, pus în libertate după 23 de ani. Cum arată acum „Râmaru 2”

Autor:
Publicat: 22/05/2020 | 23:25

Singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare a beneficiat de clemență. După 23 de ani petrecuți în spatele gratiilor, Marius Csampar, cel mai sângeros ucigaș în serie, a fost pus în libertate. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate imagini și informații uluitoare.

Caz incredibil în sistemul penitenciar din România. După ce a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, unul dintre cei mai sângeroși criminali de la noi din țară a fost pus în libertate, după 23 de ani de detenție.  Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu câteva zile, magistrații de la Tribunalul Mehedinți au admis cererea de liberare condiționată a celui supranumit ”Râmaru 2”, după ce ar fi ucis șase oameni. (CITEȘTE ȘI: CEL MAI SÂNGEROS CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA SE PLÂNGE CĂ GARDIENII I-AU FURAT PANTOFII ȘI…)

”În baza art. 43 alin. 3 si art. 44 si 45 C.p.p., dispune reunirea cauzelor cu nr. 3199/225/2020 și nr. 3560/225/2020, dosarul urmând să poarte numarul 3199/225/2020.

În baza art. 425 ind. 1 alin. 1 și alin. 7 pct. 2 lit. a raportat la disp. art. 587 alin. 3 din C.p.p., Admite contestațiile formulate de condamnatul CSAMPAR MARIUS împotriva s.p. nr. 380/21.04.2020 pronunțată de Judecătoria Dr. Tr. Severin în dosarul nr. 3199/225/2020 și împotriva s.p. nr. 449/11.05.2020 pronunțată de Judecătoria Dr. Tr. Severin în dosarul nr. 3560/225/2020. Desființează parțial sentințele penale atacate în sensul că: Admite cererile de liberare condiționată privind pe condamnatul CSAMPAR MARIUS. Dispune liberarea condiționată a condamnatului CSAMPAR MARIUS, din executarea pedepsei detențiunii pe viață, aplicată prin sentinta penala nr. 372/2014 a Tribunalului Giurgiu.

Dispune punerea în libertate a condamnatului CSAMPAR MARIUS de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 376/2015 emis de Tribunalul Giurgiu, dacă nu este arestat în altă cauză.

Menține dispozițiile instanței de fond în ceea ce privește avansarea onorariilor apărătorilor din oficiu.

În baza art. 275 alin. 3 C.p.p., 

Cheltuielile judiciare din contestație rămân în sarcina statului.

În baza art. 275 alin. 6 C.p.p.,

Suma de 313 lei, reprezentând onorariul avocatului desemnat din oficiu, Albu Cristina, conform delegatiei nr. 290/2020, emisă de Baroul Mehedinți, rămâne în sarcina statului și va fi avansată din fondurile Ministerului Justitiei. Definitivă.”, se arată în decizia magistraților.

Marius Csampar a fost eliberat după 23 de ani

Cum arată acum cel mai sângeros criminal în serie!

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unei fotografii care îl are în prim-plan pe Marius Csampar, unul dintre cei mai sângeroși criminali din România. Conform informațiilor care au însoțit imaginea, bărbatul care ar fi comis mai multe crime decât Râmaru a fost fotografiat la scurt timp după ce a pășit în libertate. După cum se poate observa, Marius Csampar, unul dintre cei mai sângeroși criminali din România, pare să fie extrem de schimbat. Cei 23 de ani de detenție și-ar fi pus amprenta pe chipul său. (NU RATA: AM PUS MÂNA PE ”FIȘA DE DEȚINUT” A CELUI MAI SADIC CRIMINAL ÎN SERIE DIN ROMÂNIA! GARDIENII MĂRTURISESC FAPTUL CĂ…)

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 de ani de închisoare

A comis crime înfiorătoare

Între 1994 și 1997, Marius Csampar a ucis şase persoane, cu un sânge rece care l-ar fi impresionat, probabil, şi pe Ion Rîmaru. A ucis de foame şi a ucis din răzbunare. S-a spus că a ucis şi la întâmplare, la momentul prinderii lui fiind bănuit şi în alte cazuri rămase cu autor necunoscut. În mintea celor care s-au ocupat de cazul lui a rămas modul în care îşi suprima victimele.

La un moment dat, a trăit timp de opt luni, alături de o gaşcă de boschetari, într-un canal din parcul Titan. Aici strângea lucrurile adunate din furat. Când unul dintre boschetari i-a contestat autoritatea, l-a ucis în timp ce dormea. I-a tăiat capul, l-a incendiat şi apoi a jucat fotbal cu el. „După ce i-am tăiat capul, am venit cu el încoace şi l-am aruncat în apă. Te simţi puternic când faci aşa ceva!”, a mărturisit Csampar în faţa anchetatorilor.

În 1997, criminalul anunţa că a găsit un cadavru în ruinele cinematografului „Feroviar”. Părea gestul nevinovat al unui sărman boschetar. Însă, din martor, bărbatul a devenit rapid făptaş. Ştia prea multe, cunoştea victima, iar locul în care era cadavrul era inaccesibil. În anchetă, Csampar a vorbit şi de celelalte victime. I-a condus pe oamenii legii acolo unde se afla un alt cadavru. În faţa anchetatorilor a ieşit la lumină imaginea unuia din cei mai sângeroşi criminali din România. A recunoscut şase victime, însă poliţiştii cred că numărul lor real ar fi mult mai mare. (NU RATA: CE A FĂCUT ÎN PENITENCIAR SINGURUL ROMÂN CARE EXECUTĂ O CONDAMNARE DE 99 DE ANI)

Prima victimă a lui Csampar a fost o femeie

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați.

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne. „Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul ucis, un prieten de tâlhării. (NU RATA: ULTIMUL GINERE AL PREȘEDINTELUI S-A CUPLAT CU FIICA UNUI MAGNAT AL IMOBILIARELOR)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)