Am pus mâna pe ”fișa de deținut” a celui mai sadic criminal în serie din România! Gardienii mărturisesc faptul că…

Autor: I.D.
Publicat: 31/08/2019 | 23:01

Marius Csampar a fost condamnat la nu mai puțin de 99 de ani de închisoare, după ce a ucis cu sânge rece șase oameni. Considerat unul dintre cei mai sângeroși criminali din România, cel ce a fost poreclit ”vânătorul de oameni” a cerut să fie eliberat condiționat. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră despre cazul său. (CITEȘTE ȘI: “PATRIARHUL”ȘI MÂNA DREAPTĂ DE LA SIF OLTENIA, ESCAPADĂ LA BUCUREȘTI)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii de ultimă oră din dosarul lui Marius Csampar, bărbatul considerat unul dintre cei mai sângeroși criminali din țara noastră. (NU RATA: CE CADOU DE 200.000 € I-A DAT SALAM FIICEI DE ZIUA EI…)

Potrivit unor surse D.A.S, din mediul judiciar, recent, deținutul a cerut autorităților să fie eliberat condiționat. El a argumentat în fața instanței că execută pedeapsa în regim semideschis, că a fost recompensat de 23 de ori cu suplimentarea drepturilor la pachet și vizită și că a participat la activități socio-educative, sportive și moral-religioase. Magistrații de la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin au respins însă ca nefondată cererea de eliberare depusă de criminal.

Decizia magistraților

”Din conținutul procesului–verbal nr. xxxxx/05.06.2019 rezultă că, din pedeapsa aplicată, condamnatul a executat, în total, un număr de 8.719 de zile. Din actele și lucrările aflate la dosar rezultă că petentul este la a patra analiză, este recidivist, execută pedeapsa în regim semideschis, a fost sancționat disciplinar de 16 ori, a fost recompensat de 23 ori cu suplimentarea drepturilor la pachet și vizită și de 16 ori cu ridicarea unei sancțiuni aplicate anterior. A participat la activități productive beneficiind de 148,30 zile câștig, a participat la programe și activități socio-educative, sportive și moral – religioase”, se arată în documentele consultate de D.A.S.

Soluția pe scurt: Respinge, ca nefondată, cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Csampar Marius, deţinut în Penitenciarul Drobeta-Turnu Severin. Fixează termen după data de 04.12.2019 când persoana privată de libertate va putea fi analizată în comisia constituită potrivit art. 97 alin. 2 din Legea 254/2013 sau va putea formula cerere de liberare condiţionată. În baza art. 275 alin. 3 C.p.p. Cheltuielile judiciare în cuantum de 150 lei rămân în sarcina statului. În baza art. 275 alin. 6 C.p.p. suma de 313 lei, reprezentând onorariul pentru avocat Gheorghe Pasăre, apărător desemnat din oficiu potrivit delegaţiei nr. 1414 eliberată de Baroul Mehedinţi la data de 04.06.2019, să fie avansată din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu drept de contestaţie în 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică la sediul instanţei”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Drobeta-Turnu Severin.

Marius Csampar, singurul român condamnat la 99 ani de închisoare

Condamnat la închisoare pe viață!

Marius Csampar avea doar 22 de ani când a fost condamnat la închisoare pe viață. A comis prima crimă la 16 ani. În doar patru ani avea să ucidă nu mai puțin de șase persoane. A acționat, de fiecare dată, de unul singur, când avea de gând să omoare. Este bănuit și de alte cazuri rămase cu autor necunoscut. De când se află după gratii, de 21 de ani, a fost vizitat o singură dată, de unul dintre frați. (VEZI ȘI: COLEGA LUI COVE, GREU DE RECUNOSCUT PE STRADĂ)

Prima victimă a fost o femeie. Așa a început lungul șir al crimelor, în decembrie ‘93. Câteva luni mai târziu, a ucis un bărbat care nu a vrut să-i dea bani. A urmat un prieten care voia să-l toarne.

„Deja nu mă mai gândeam să-l bat și să-l las în pace, pentru că-l băteai și tot la poliție ajungeai”, spunea asasinul în urmă cu ceva timp.

Corpul l-a aruncat într-un canal, iar capul într-un lac. A patra victimă a fost tot un prieten, pe care îl suspecta că vrea să-i tragă țeapă. Apoi, victimă i-a căzut fosta gazdă, iar ultimul vizat, un prieten de tâlhării. (NU RATA: CELEBRUL JUCĂTOR AL FCSB-ULUI, “ÎNLĂNȚUIT” ÎN PARCAREA DE LA LOFT MAMAIA DE O BLONDĂ INSISTENTĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...